TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398163 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 10, 2024, 02:21:57 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kombinacija  (Pročitano 69686 puta)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #100 poslato: Novembar 09, 2014, 01:22:14 pre podne »

Mi nemamo u ponudi te amino, pa ne mogu mnogo da komentarišem o ceni i kvalitetu. Dobro je što nastavljaš sa wheyom, to je jedan od osnovnih suplemenata. Imaš sada kod nas na akciji nekoliko proteina, pa možeš da baciš pogled na ovaj link. Posebno preporučujem MyoFusion.

http://www.pansport.rs/View-all-products-in-shop.html?discounted=Y
Sačuvana
Systemyc
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #99 poslato: Novembar 09, 2014, 12:27:21 pre podne »

Posle sciteca uzimam amino whey 3,5kg i amino a pauzu sa kreatinom.Mada ovo mi je sumnjivo 300 tableta je platio 2500 din taj mutant amino zato pitam.
Sačuvana
Čovek je sam sebi najveći neprijatelj.
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #98 poslato: Novembar 09, 2014, 12:17:17 pre podne »

Budući da imaš whey, ja bih najveći deo amino prebacio za pred trening (5-6 komada). Ukoliko već uzimaš whey i za doručak (nadam se da ga uzimaš sa nekim čvrstim izvorom ugljenih hidrata, a ne solo), mislim da i nema potrebe dodatno da uzimaš amino u tom terminu. Mislim, možeš ti čim se probudiš da ubaciš u usta 3-4 tablete, pa da posle spremaš doručak, ali nije ti to neophodno.

To je vrlo dragocen suplement, ali i skup, pa je potrebno kombinovati ga pametno. Kad potrošiš whey, onda obavezno ubaci amino nakon treninga (barem 6 tableta), kao i nakon ustajanja.
Sačuvana
Systemyc
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #97 poslato: Novembar 08, 2014, 11:54:21 posle podne »

Labrada 2 pre 2 posle whey ujutru i posle treninga sa dexom.Nisam imao problem do juce kad se pojavio bol sa unutrasnje strane i boli na pritisak.Verovatno sam istegao.Pa cu da odmorim neko vreme kvadriceps i zadnju lozu.I kako da doziram ove amino sad ?
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #96 poslato: Novembar 08, 2014, 11:47:41 posle podne »

Oho, to je već odlična kombinacija. :) Kako ih doziraš i rasporeĂ°uješ? Sećam se da si imao neki problem sa čučnjem, kako stojiš sada s tim?
Sačuvana
Systemyc
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #95 poslato: Novembar 08, 2014, 11:35:54 posle podne »

Whey scitec,labrada kre alkalyn.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #94 poslato: Novembar 08, 2014, 11:32:13 posle podne »

To nije stimulativni suplement pa da se, eventualno, predoziraš s njim. Slobodno možeš i duplo više od tog naznačenog maksimuma. Ukoliko nemaš whey, onda najjače serviranje može da ti bude upravo posle treninga.

Iskustva? Amino ko amino, svima im je ista svrha - prevencija katabolizma (razgradnja mišićne mase) i podsticanje anabolizma (izgradnja mišićne mase). :)

Imaš li još nešto od suplemenata?
Sačuvana
Systemyc
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #93 poslato: Novembar 08, 2014, 08:49:00 posle podne »

A konkretno ovaj proizvod neko iz iskustva?Pa da ja sam rekao za moju tezinu otprilike 10-12 imam skoro 90kg a na pakovanju pise maximalno 6 da se pije.Glupost.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #92 poslato: Novembar 08, 2014, 08:47:32 posle podne »

Amono kiseline su ti najpotrebnije ujutru ,pre i nakon treninga bar po 4 tablete po servingu.
Sačuvana
Systemyc
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #91 poslato: Novembar 08, 2014, 08:22:30 posle podne »

Ljudi dobio sam od burazera na poklon Mutant Amino ima neko iskustva sa tim ? ima 300 tableta ali online nisam mogao da nadjem koliko cega ima osim da 1 tableta ima 2g proteina..Koristio neko ili kako se piju ? verovatno se ne pije ispod 6 dnevno.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #90 poslato: Oktobar 23, 2013, 04:37:29 posle podne »

Hvala na savetu,probaću da dodam koju vežbu.Promene su svakako dobrodošle.
Odoh da potražim gamu sklekova :) i da proučim još neke vežbe za nogare..Pozdrav :)

Nema na čemu,samo napred :)
Sačuvana
psina
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #89 poslato: Oktobar 21, 2013, 07:05:31 posle podne »

Hvala na savetu,probaću da dodam koju vežbu.Promene su svakako dobrodošle.
Odoh da potražim gamu sklekova :) i da proučim još neke vežbe za nogare..Pozdrav :)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #88 poslato: Oktobar 21, 2013, 06:54:09 posle podne »

Šipka je mislim 7-8kg(najjeftinija),i na nju nakačim još 10kg.
Po danima mešam  vežbe;ne držim se BB podela jedan dan ovo,drugi dan ono...ako radim biceps,triceps,ne radim ramena i noge.Trbušnjaci svaki dan,sklekovi svaki dan.Bučica za jednoručna veslanja ima oko 15kg,bučice za pregibe svaka po 6kg otprilike,bučica za čekić pregib(triceps) oko 5kg.

Aha,ok,ali gledaj da po grupi mišića imaš 4 vežbe,za noge ti je definitivno malo samo čučanj da radiš.Ubaci i iskorake,izdržaje,iz čučnja u skok itd. Sklekove sam ti rekao isto da ih radiš više različitih tipova.Na netu stvarno možeš naći mnogo vežbi za kućne uslove.Najbitnije je da pojačaš broj vežbi za svaku grupu mišića.
Sačuvana
psina
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #87 poslato: Oktobar 21, 2013, 06:34:05 posle podne »

Šipka je mislim 7-8kg(najjeftinija),i na nju nakačim još 10kg.
Po danima mešam  vežbe;ne držim se BB podela jedan dan ovo,drugi dan ono...ako radim biceps,triceps,ne radim ramena i noge.Trbušnjaci svaki dan,sklekovi svaki dan.Bučica za jednoručna veslanja ima oko 15kg,bučice za pregibe svaka po 6kg otprilike,bučica za čekić pregib(triceps) oko 5kg.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #86 poslato: Oktobar 21, 2013, 06:03:38 posle podne »

Bitna mi je snaga celog tela,jer samo tako mogu sačuvati glavu kada vozim u šumi(duplo je teže nego po asfaltu),a vežbe sa tegovima su sledeće:
Ruke:
       pregibi podlaktice u stojećem stavu sa šipkom
       pregibi podlaktice u stojećem stavu sa bučicama(naizmenični)
       naizmenični čekić pregibi podlaktice u stojećem stavu sa bučicama(za triceps)
       triceps opružanja u ležećem položaju sa šipkom
Ramena i Vrat:
       veslanja stojeći sa šipkom
       spoljašnja rotacija sa odručenjem(sa bučicama)
       jednoručna veslanja sa bučicom
Grudi:
       sklekovi
LeĂ°a:
       veslanje u pretklonu sa šipkom
Trbušnjaci na pilates lopti
Noge:
       hiljade kilometara godišnje na bajsu
       opružanja potkolenica sa tegovima na člancima(ostala mi vežba od rehabilitacije nakon povrede)
       čučnjevi sa šipkom
i naravno pre svih vežbi dobro se zagrejem(rotacije zglobova) i pomalo istegnem(što činim i nakon vežbanja)
Napominjem da sve radim u kućnim uslovima,a pazim da svaku vežbu izvodim pravilno,po uputstvima iz knjige "Biciklizam-Anatomija" Shannon Sovndal
Uf,evo napisah sve.. :)       

A reci mi kako po danima to radiš?
Imaš još mnogo vežbi koje bi mogao da ubaciš,ali mislim da te je bolje da se baziraš više na vežbe sa svojom kilažom gde će ti ruke biti pomoćno sredstvo ,pa će i one raditi,a da ostale vežbe sa bučicama budu samo dodatak.
Rade sve žive vrste sklekova i pogledaj vežbe za core na internetu.Takodje bi mogao da ubaciš šipku za zgibove.
Koju šipku imaš? Mislim,od koliko kg?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.059 sekundi sa 13 upita.