TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 11:25:28 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Bol u stomaku...  (Pročitano 15965 puta)
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #17 poslato: Jun 08, 2013, 07:30:07 posle podne »

Ma ludilo,zurka svaki dan. :D
Barem kod tebe u stomaku :D
Jbga, sta sad, resavaj sranja...
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #16 poslato: Jun 08, 2013, 07:07:45 posle podne »

Ma ludilo,zurka svaki dan. :D
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #15 poslato: Jun 08, 2013, 07:03:16 posle podne »

U bre.
Sreca, sreca, radost... :(
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #14 poslato: Jun 08, 2013, 06:45:08 posle podne »

Hvala. :)
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #13 poslato: Jun 08, 2013, 06:30:15 posle podne »

brz oporavak zelim i da se sto pre vratis tegovima... ;)
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
Stefan L.
Gost
« Odgovor #12 poslato: Jun 08, 2013, 05:32:18 posle podne »

Sutra moram opet kod doktora...

Malo neprijatna situacija ali ne znam koliko je ovo normalno,pa ako neko zna nesto o tome neka napise.

Naime,od kad sam operisan,svaki put kad bi malo vise prosetao (Sve od odlaska do wc-a je malo vise) desila bi se jedna neprijatna stvarcica...oteknu mi testisi,tj. desna strana testisa.

Otisao sam malo pre do prodavnice i vratio se,ukupno presao 600 m i eto opet se to desilo.

Desilo mi se prvi put u bolnici kad sam 2 dana posle operacije od dosade i muke od lezanja prosetao nekoliko puta kroz hodnik,a pre toga sam i isao na ultra zvuk i nazad,to je na drugom odeljenju,nekih 500 m ukupno.

Dva dana sam isao do faksa i to se opet desilo,a evo i danas opet,pa sam mislio da odem do urologa,ne znam jel samo umor i oporavak od operacije u pitanju ili nesto trece?!
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #11 poslato: Maj 31, 2013, 08:42:32 pre podne »

Izvinjavam se sto kasnim sa odgovorima bio sam u bolnici sve do danas...

Kao sto sam i mislio,nije bilo slepo crevo vec vodenasta cista koja je pukla,a slepo crevo je takodje izvadjeno kao kolateralna steta.

Napisacu posle nesto vise...

Gde je bila lokalizovana ta cista?

Na osnovu ovoga sto si napisao, mogu da kazem da si dobro prosao. Cista je bila manje verovatno resenje a ispalo je da je to u pitanju - klinicka slika je bila dosta netipicna samim tim i teza za postaviljanje dijagnoze, a slepo crevo je bas karakteristicno po tome da cesto podseca na sve drugo sem na upalu slepog creva, tako da je dobro da su te zadrzali na posmatranju makar i zbog toga. Sreca u nesreci je sto je u pitanju bila vodena cista, inace je tok mogao da bude dosta drugaciji.
Kad sam dosao u urgentni uradjen mi je ultra zvuk,rendgen,mokraca i krv...pregledao me prvo tehnicar pa hirurg i diagnostikovali su slepo crevo a ja im kazem da sam sat vremena pre dolasa pojeo 300 g cevapa,lepinju i pola litra jogurta,da je slepo crevo to bi povratio pre nego sto bi pojeo i polovinu...a pri tom do dolazka u urgentni imao sam bolove 24 h...no nema veze,imao sam srece sto me je operisao dr. Ivan Popovic. :)

Izvadjena cista je bila pored slepog creva,sa desne strane slepog creva.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #10 poslato: Maj 31, 2013, 08:36:34 pre podne »

Au matori al' si se namucio :( a doktori su nam kao mesari,ja sam se iznervirao dok sam citao,mogu da zamislim kako je tebi. Dobro je da si ti sad ok,moram priznati da nisam cuo do sada za tako nesto,ja sam isto pomislio da ti je slepo crevo. Samo odmaraj,sto ne moram ni da ti govorim jer znas i sam. Drzimo ti svi palceve ovde da se sto pre oporavis i da zavrsis i sa tom drugom sve kako treba. Najiskrenije ti zelim sve najbolje :)
Hvala. :)

Doktor koji me je operisao je odlican,on je inace kum od moje kume i momak je stvarno super,problem su napravili drugi ali ni to sad nije bitno,samo da prodje sve kako treba i to je to.

Hvala jos jednom. :)
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Maj 30, 2013, 10:33:00 posle podne »

Kao sto sam i mislio,nije bilo slepo crevo vec vodenasta cista koja je pukla,a slepo crevo je takodje izvadjeno kao kolateralna steta.

Gde je bila lokalizovana ta cista?

Na osnovu ovoga sto si napisao, mogu da kazem da si dobro prosao. Cista je bila manje verovatno resenje a ispalo je da je to u pitanju - klinicka slika je bila dosta netipicna samim tim i teza za postaviljanje dijagnoze, a slepo crevo je bas karakteristicno po tome da cesto podseca na sve drugo sem na upalu slepog creva, tako da je dobro da su te zadrzali na posmatranju makar i zbog toga. Sreca u nesreci je sto je u pitanju bila vodena cista, inace je tok mogao da bude dosta drugaciji.
Sačuvana
Markovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Maj 30, 2013, 10:00:05 posle podne »

Au matori al' si se namucio :( a doktori su nam kao mesari,ja sam se iznervirao dok sam citao,mogu da zamislim kako je tebi. Dobro je da si ti sad ok,moram priznati da nisam cuo do sada za tako nesto,ja sam isto pomislio da ti je slepo crevo. Samo odmaraj,sto ne moram ni da ti govorim jer znas i sam. Drzimo ti svi palceve ovde da se sto pre oporavis i da zavrsis i sa tom drugom sve kako treba. Najiskrenije ti zelim sve najbolje :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #7 poslato: Maj 30, 2013, 08:57:00 posle podne »

E sad sledi zaplet...

U toku operacije hirurg pronadje jos jednu cistu koju nije hteo da dira jer nije bila "upaljena" a i bila je na nezgodnom mestu pa bi morao da pravi rez od jos nekih 10 cm ka gore pa 5 cm ka unutra,kao slovo L ali naopako.

Ta cista je snimljena na Skeneru,utvrdjeno je da mi je verovatno od rodjenja i da nije slucajno otkrivena verovatno ne bi ni znao da je imam a proziveo bi zivot...

E sad gde je problem,ako hocu da se bavim sportom trebao bi je ukloniti,iako ona nije ni na jednom organu i nema cime da se "hrani",pri naporu bi mogla puci,a nalazi se tacno iznad jetre i mogla bi da napravi problem.

To treba da mi urade nekom metodom preko stomaka,ne mogu da se setim sad imena...ali posto to moze da saceka odlozio sam za prvu nedelju jula,jer mi sad pocinje Junski rok i moram na faks...

Ako neko bude imao slican problem mozda mu posluzi...

A meni nema nista od bilo kakvog treniranja narednih 2 meseca,prvo mesec dana oporavka od ove ciste,pa mesec od sledece...

Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #6 poslato: Maj 30, 2013, 08:46:57 posle podne »

U urgentnom u Valjevu su mislili da je slepo crevo i to su naveli kao diagnozu i zadrzali me u bolnici da prenocim pa ce ujutru odluciti sta i kako.

Ujutur sledi odluka da se slepo crevo operise i kad su me otvorili vide da je stomak pun tecnosti od ciste koja je pukla,izvadili su oko 1 L tecnosti,ocistili sve,ugradili dren da ostatak tecnosti izadje,zakrpili i to je to.

Sutradan  se dren zapusio,a sestre posto ih boli uvo nisu gledale kao ni doktori u viziti jer me nisu oni operisali pa ih nije briga.

Dan posle na ultra zvuku se vidi da ima jos tecnosti,frka,panika i dodje moj dr. i izvadi dren a onda iscuri izmedju 200 - 400 ml.

I tako umesto da izadjem iz bolnice u utorak zdrav i prav ostanem do cetvrtka ni kriv ni duzan.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #5 poslato: Maj 30, 2013, 08:26:51 posle podne »

Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Maj 29, 2013, 08:00:19 pre podne »

Kolika je bila temperatura? Sta se desava sa bolom prilikom naglog pokreta, kasljanja, kretanja?

S obzirom na to da bol u stomaku moze biti simptom mnogih poremecaja, najbolje je da se javis lekaru, uradis biohemiju, krvnu sliku sa leukocitarnom formulom i urin, pa ce se na osnovu toga videti u kom pravcu ici dalje. Sa druge strane, moze biti da je to samo reakcija na stres, posto vec kazes da inace tako reagujes, ali, svakako je bolje da se iskljuce konkretni uzroci.
Sačuvana
Colgate Toothpaste
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Maj 27, 2013, 10:41:01 pre podne »

moguce slepo crevo
najbolje idi kod doktora
Sačuvana
Jedem munje, serem gromove.
Terorisem ovce i kokoske.
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.107 sekundi sa 18 upita.