TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 07:35:54 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: pitanje  (Pročitano 15898 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #87 poslato: Oktobar 29, 2013, 06:29:10 posle podne »

Znam kako ti sve ovo deluje i ja sam bio u istoj situaciji pre par godinai mnogo su me nervirali odgovori na forumima koje sam dobijao .Imao sam 42kg i nikako nisam mogao da se ugojim a svi su mi na forumima držali predavanja kako trebam da se hranim a to što su pisali je kostalo par stotina eura i jeste ispravno to što pišu i treba da se hraniš tako  ali ja nisam imao para za to.Meni se i sad dešava da sa 5000-6000din trebam da se prehranim ceo mesec i sa tim parama je nemoguće hraniti se baš kako treba ali ja gledam da sa tim parama kupim malo sira,mesa,ovsenih,krompira i jaja.Ono što ti ja predlažem je da sa tih 15e kupiš 3kg belog mesa i da jedeš posle treninga.
Gledaj samo da na onu osnovnu ishranu koju si imao ranije dodaš malo više proteina i kvalitetnih uh i imaćeš sigurno rezultata,ne moraš ništa drastično menjati u početku ali gledaj vremenom da popravljaš svoju ishranu.Ako si rešio da kupiš suplementaciju kupi whey protein,jer su kreatin i whey neka stara kombinacija koja uvek daje rezultate.
Nemoj kupovati gejner.
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #86 poslato: Oktobar 29, 2013, 06:10:14 posle podne »

pa sta znam,ne kupujem ja namirnice :)
evo reci mi ti sta bi bilo najbolje da uradim
imam 500g kreatina sta dalje>?koji jos suplement da uzmem da bih bar malo smanjio obroke?koju hranu da jedem?evo reci sta ti mislis..
ja mislim da mi pakovanje gejnera ne bi skodilo jer sam mrsav i da bih lepo izgledao kad bih dodao jos 1-2 kg..
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #85 poslato: Oktobar 29, 2013, 05:59:36 posle podne »

koliko hrane mogu da kupim sa 15 e i koliko ce ta hrana da traje?

Sta si do sada jeo i preracunaj kolko je to iznosilo.
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #84 poslato: Oktobar 29, 2013, 05:57:02 posle podne »

koliko hrane mogu da kupim sa 15 e i koliko ce ta hrana da traje?
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #83 poslato: Oktobar 29, 2013, 05:49:05 posle podne »

CCC, pa coveku je bitno samo da nabije zlj masu (citaj vodurinu i salo), i to za sto krace vreme..pa mislim stvarno, nisi ti decko za ovaj sport, pomiri se sa tim, ovaj sport je dugogodisnji rad i moras da ga zavolis,i da sa ljubavlju pristupis tome, i sve ce doci na svoje..Ako ocekujes rezultate samo sa kesom gejnera , veruj mi bolje zajebi sve.
GEJNER JE SAMO JEDNO OBICNO ZAPAKOVANO SMECE, i tako ga posmatraj. Niko se sa gejnerom nije ugojio, nego sa butanjem hrane x puta na dan.
I jos jedno pitanje, nemas para da priustis hranu, a imas para da priustis gejner ? Nidje veze.
« Poslednja izmena: Oktobar 29, 2013, 06:01:18 posle podne od strane pedjoni986 » Sačuvana
Milan 21
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #82 poslato: Oktobar 29, 2013, 05:45:10 posle podne »

stvar je u tome sto ne mogu da priustim toliko jer je sve jako skupo..ovako cu sa gejnerom nabaciti koji kg za tih 20 dana koliko cu da ga pijem..nervira me sto sam mrsav.sad ne znam kako ce izgledati kada nabacim malo sala i da li je on uopste dobar sa kreatinom?

Pa ja rekoh u nekoj prethodnoj temi da na ovom forumu mora da postoji i neki psihijatar ili da ima neki svoj kutak,podrubriku, mi mozemo ovde da savetujemo o ishrani,treningu,suplementaciji  ali za tvrdoglavost i psiholoske traume vezane za  masu, hranu nismo kompetentni sigurno :)
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #81 poslato: Oktobar 29, 2013, 05:10:56 posle podne »

Sve se moze , samo je pitanje prioriteta ... U prevodu - sta si spreman da zrtvujes da bi ostvario cilj ....
Sačuvana
You are only strong as your weakest link!
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #80 poslato: Oktobar 29, 2013, 05:04:31 posle podne »

stvar je u tome sto ne mogu da priustim toliko jer je sve jako skupo..ovako cu sa gejnerom nabaciti koji kg za tih 20 dana koliko cu da ga pijem..nervira me sto sam mrsav.sad ne znam kako ce izgledati kada nabacim malo sala i da li je on uopste dobar sa kreatinom?
Sačuvana
Milan 21
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: Oktobar 29, 2013, 04:51:37 posle podne »

E,onda se potrudi da jedes joj jos vise, budi iskren prema sebi,jel pojedes minimum minimuma 500 g mesa dnevno ? O 700-800g da ne pricamo, pa ne sigurno.Koliko pirinca i krompira pojedes dnevno? Opet kao neka tetka od 50 godina sigurno.Mani se parizera i cipseva i kroasana za uzinu, to nije hrana za misice. Kad budes pojeo pola kile krtine dnevno i isto toliko pirinca dnevno i tako minimum dva meseca, jako trenirao,e onda se javi i reci dal si nesto nabacio ili ne, ovako nema ti pomoci.Slusaj sta ti kazu ovde ljudi,ili sedi kuci radi i dalje po svome  i pati :)
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: Oktobar 29, 2013, 03:29:28 posle podne »

trudim se da jedem sto vise ali ne ide,ne gojim se..zato sam razmisljam o gejneru.
znam da cu nabiti masnocu ali drugacije se ne mogu ugojiti siguran sam jer jednostavno nemam toliko apetita
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #77 poslato: Oktobar 29, 2013, 02:35:02 posle podne »

Toliko puta premotana tema. Prvo treba da jedes kao pecinski covek. Meso,pirinac,krompir,ovsene,jaja,orasasti plodovi.,tuna,int. ili cak i obicna testenina,ogromne kolicine povrca. A to danas nije jeftino. Vec samo negde dole napisao,ako bas hoces supse,treba ti osnova,treba ti dobar PWM,merica-merica i po whey-a,5 grama kreatina i posto se tesko gojis ,ides old school sa dexom u razmeri sa whey-om 1:1. To je moje misljenje,tebi kao nekome kome fali masa ne trebaju amino ili bcaa,bacene pare skroz. Mnogo puta cujem da se ljudi tesko goje,a nisam siguran da imaju 5 cvrstih obroka plus pwm dnevno.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #76 poslato: Oktobar 29, 2013, 02:26:59 posle podne »

On je već rešio,zato sam mu dao savet kako da ga koristi kada već hoće da ga uzme.
A da se ne lažemo ,gainer i služi kao dodatak ljudima koji ne mogu drugačije da dobiju na kilaži.
Da,mora da pojača ishranu,ali kod nekih ljudi to nije dovljno.Krompir i pirinač da,ali hleb nemoj jesti nikako.
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #75 poslato: Oktobar 29, 2013, 01:44:00 posle podne »

Decku treba za pocetak brdo pirinca i krompira, pa i hleba jer je ultra mrsav, kakav Bcaa za njega, bacice pare za ultra skup suplement.. Kreatin i whey i multivitamini su njemu dovoljni, jer niti jede kako valja. Bolje kupi 2 kile secera pa kusaj , vise ces imati koristi nego od gejnera sarenog.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Oktobar 29, 2013, 10:31:36 pre podne »

ipak cu ja da uzmem ovaj gejner nije los buduci da sam mrsav 175cm,66kg
jedino mi se ne svidja sto ima ove masti

Ako si već tako odlučio,pij ga uz kreatin monohidrat. Pij ga nakon treninga sa vodom,ako piješ kao meĂ°uobrok,pij
ga sa mlekom. Bilo bi ti super da uzmeš i BCAA ako imaš mogućnosti.
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #73 poslato: Oktobar 29, 2013, 10:06:23 pre podne »

HAha, pa ti si legenda, sve ono sto ti govorimo i savetujemo bacices u vodu, i uzeces na kraju ono sto ti hoces..Srecno :D
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.085 sekundi sa 18 upita.