TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 12:50:50 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ne znam sta da radim.  (Pročitano 11266 puta)
Beast90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Jun 25, 2014, 09:05:11 pre podne »

@markodimitrijevic: Probacu. A u vezi treninga, da li treba da smanjim broj vezbi i serija?
@nikola90: Nisam se toga setio :D
@dzejkatler: daj malo tog apetita :P
Sačuvana
Nikola Najdanovic
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Personalni trener FISAF International

Fitness Portal
« Odgovor #42 poslato: Jun 23, 2014, 08:54:21 posle podne »

Moraa da na ukusniji nacin spremas te obroke a i da im dodajes prave zacine. Ja preko 150g pirinca prelijem toplu cokoladu (dr.oetker) sa vejom, iseckam 2 banane i  narendam pola cokolade za kuvanje. To mi je jedan od 'cheatova'. Inace nikad ne bi mogao 150g pirinca da pojedem. Na silu 110 sam uspeo.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #41 poslato: Jun 23, 2014, 08:38:49 posle podne »

Pokusaj da pojacas unos UH i da budes negde oko 3000 cal.
Sačuvana
Beast90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Jun 23, 2014, 10:11:36 pre podne »

@unstoppable: nije da nisam napredovao, vide se rezultati, ali hocu vise mase, ali mi ne polazi za rukom. Tesko mi je da sam izbacim neku vezbu, ili da smanjim broj serija, sada kada odredjeno vreme treniram ovim rezimom, i kada mi je takav stav o vezbanju.
@markodimitrijevic: za dorucak par jaja i ovsene sa mlekom, zatim 2. i 3. obrok neko meso (ili piletina i svinjsko, a nekad i mesano)+ krompir ili + pirinac, nakon toga treniram, onda 4. obrok vise mesa, a manje pirinca ili krompira, i 5. obrok meso+mlad sir. Cesto uz neki obrok ubacim casu jogurta, a nekad posle vecere popijem solju mleka, a pre i posle treninga pojedem i bananu neretko. Ne znam tacno gramazu, gledao sam kalorijske tablice, i mislim da mi je dnevni unos kalorija od 2200 do 2500 otprilike, BMR mi je 1830,a TDEE neverovatnih 3157 (za opciju:Veoma Aktivan (Teže vežbe/sport 6-7 dana/ned)). Razumem ja da sam u kalorijskom deficitu, ali kao sto sam i rekao, ja vise da jedem od ovoga ne mogu. Stvarno ne znam sta da radim...
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #39 poslato: Jun 23, 2014, 07:57:20 pre podne »

Napisi kako se hranis po obrocima I koliko ukupno kalorija unosis?
Sačuvana
unstoppable
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Jun 22, 2014, 07:29:31 posle podne »

Auuu decko pa nije ni cudo sto ne napredujes. Pa ti radis sve moguce vezbe na jednom treningu.Smanji broj vezbi i br. ponavljanja na pojedinim vezbama mnoooogo ti je to. Prosto: Vece misicne grupe 4-5 serija 8-12 ponavljanja i to samo one glavne vezbe (bench,kosi bench,zgibovi,mrtvo i cucanj). Ostale pomocne vezbe i vezbe za manje grupe misica (biceps,triceps i ramena) Radis 3 vezbe u 3 serije i to je to. Vise ne znaci bolje zapamti to.Pusti ti sta rade drugi u teretani (u ovo vreme 80% pozera i sezonskih vezbaca) vec slusaj svoje telo. I da, samo cucanj mozes da radis 6,7 ili 8 serija zavisi kolko mozes. Smanji vezbe i br. ponavljanja, ponavljam opet, vise vezbanja ne znaci brzi napredak ;)
« Poslednja izmena: Jun 22, 2014, 07:31:29 posle podne od strane unstoppable » Sačuvana
We are eternal, all this pain is an illusion
Beast90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Jun 22, 2014, 10:21:29 pre podne »

Pozdrav svima, evo mene da vas apdejtujem :) Kada sam pisao prosli put, bilo je u februaru, imao sam 70kg i problema da se ugojim. Do sredine aprila stigao sam do 72kg, i od tada nisam se ugojio ni gram,a koristim protein i kreatin, uzeo bih i gejner, ali nemam novca za to. Ishrana mi je sredjena skroz, imam 5 velikih obroka, od ovsenih ujutru, preko pirinca, krompira, mesa (pileceg, svinjskog) do jaja,sira i banana, ali opet ne napredujem, a ja vise od ovoga ne mogu da jedem, cesto sebe teram na silu da jedem, ali vise od ovoga ne moze :) cudi me, s obzirom da sam visok 183cm i na ucestalost i kolicinu obroka, da ne mogu da ne nabacim jos bar par kg. Mislim da je jedan od razloga moj trening. Sledeceg meseca ce biti tacno godinu dana kako idem, i za to vreme upoznao sam naravno puno vezbaca, i delimicno zbog njihovog uticaja,a sto zbog moje zelje da brze napredujem, dosao sam  do tacke kada mi trening u proseku traje od sat i po do dva sata. Ponedeljkom radim grudi, utorkom ledja, sredom trbusnjake, cetvrtak ramena, petak ruke, subota noge, nedelja trbusnjaci. Poceo sam da preterujem i sa brojem vezbi i sa brojem serija, jer stalno mislim da necu da napredujem ako ne budem radio toliko.
ovo su vezbe koje radim:
za grudi: ravni benc sa sirokim hvatom 5s i 2s uzi hvat
kosi benc 4s siroki i 4 uzi hvat
pek dek 4s
propadanja 5s
pullover 3s
ukrstanje sajli na kros masini 3s
nekad radim razvlacenje, a nekad sa bucicama na kosoj klupi
ledja: zgibovi 4s sa glavom zabacenom pozadi i 4s sa glavom zabacenom napred
mrtvo dizanje 5s
dvorucno veslanje u pretklonu 5s
mislim da se ova vezba zove veslanje T-bar to radim 6s
nakon toga radim jos 2-3 vezbe na lat masini po 2-3s tipa vucenje na latu, veslanje i slicno
ramena: krecem od zadnjeg
razvlacenje bucicama u pretklonu 4s
unakrsno povlacenje na kros masini 4s
zatim srednje rame, podizanje bucica u stranu 4s
podizanje bucica ispred sebe 4s
i onda prednje rame
military press 4s
i vezba slicna military samo ide iza glave 3s
ruke: prvo triceps
potisak sa cela 4s
uski benc 2s
propadanja 5s
triceps ekstenzija na lat masini 4s
triceps ekstenzija iz vrata bucicom 4s
biceps
dvorucni pregib sa hvatom malo sirim od ramena 4s
dvorucni pregib sa EZ sipkom 4s takozvani 3x7
cekic 4s
pregib bucicama 4s
noge:
cucnjevi 6s
sumo cucnjevi 3s
nozna ekstenzija 4s
iskorak sa bucicama 3s
nozni pregib 3s
stojece podizanje naprste sa bucicama 5s
za trbusnjake nije problem, to odradim za sat vremena
Izvinjavam se za kreativan opis pojedinih vezbi :) , da li bi neko mogao da mi kaze sta da menjam?

Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #36 poslato: Maj 06, 2014, 04:14:33 posle podne »

Dobro je i jedno i drugo ali mislim da bi za pocetak trebao da pocnes sa autodopingom  ;)
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
Nikola Najdanovic
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Fitness Portal
« Odgovor #35 poslato: Maj 06, 2014, 04:05:47 posle podne »

Plavo srce ili elipse, sta vi mislite?

Nzm sta je to drugo al crveno je bolje
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Maj 06, 2014, 04:00:38 posle podne »

:D  :D  :D
Sačuvana
Timok
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Maj 06, 2014, 02:48:24 posle podne »

Plavo srce ili elipse, sta vi mislite?
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: April 25, 2014, 12:06:03 posle podne »

Ne,ne ,ne. Prvo uzmi protein,pa onda imaš i dodatne suplemente,pa tek ako ni sa ishranom i suplementima ne uspeš- uzmi gejner. Istezanje obavezno! :D I to ide minimum  10sec po poziciji.
Sačuvana
Beast90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: April 25, 2014, 09:30:10 pre podne »

Ne radim kardio, mozda je glupo, ali strah me da cu tako da smrsam. Sto se tice istezanja, nema ga. Znaci vidim sta treba da menjam, a sto se tice BCAA, necu da kupujem, videcu da uzmem neki gejner onda. Hvala ljudi ;)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: April 24, 2014, 12:51:59 posle podne »

Mislim da ti je najpotrebniji suplement -protein.Za početak. Ishrana ti igra najveću ulogu u svemu. Da li radiš i neki kardio trening,da li se istežeš posle treninga?
« Poslednja izmena: April 25, 2014, 12:04:37 posle podne od strane Miletić Dušan » Sačuvana
Nikola Najdanovic
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Fitness Portal
« Odgovor #29 poslato: April 24, 2014, 12:08:49 posle podne »

Vremenom ce se naviknuti na  tu kolicinu laktata i upale  ce krace trajati. Bcaa ti nece pomoci u tom slucaju ali aeroban rad hoce.

Odnos tezine i visine mi pokazuje da imas ti dovoljno prostora za dalji razvoj i bez suplemenata. Potrebno je vremena.. bcaa to sigurno nece ubrzati. Ukoliko fale kalorije slobodno gejner..

Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.117 sekundi sa 18 upita.