TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399884 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 11:45:37 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc :) :) :)  (Pročitano 29692 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #53 poslato: Maj 12, 2014, 02:41:28 posle podne »

a od čega se sastoji taj doručak?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #52 poslato: Maj 11, 2014, 09:58:53 posle podne »

Ujutru je bitno da uneses ishranu bogatu proteinima i to je najbolja opcija,a nakon treninga odmah whey.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #51 poslato: Maj 10, 2014, 09:51:55 posle podne »

Ujutru ti nije toliko bitno.Posle treninga odmah protein,a malo kasnije kad stigneš kući iz teretane ide obrok.
Sačuvana
AJAF
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Maj 10, 2014, 09:29:40 posle podne »

pozzz svima!!! kupio sam whey gold protein i trebam ga uzimati ujutru posle treninga i pred spavanja...e sad mene zanima ujutru kada ga popijem koliko vremena treba da prodje pa da mogu da doruckujem? ili posle treninga prvo whey pa obrok ili obrok pa whey posle sat vremena nakon treninga?nadam se da ste razumeli o cemu pricam...hvala unapred svima pozz
Sačuvana
Nikola Najdanovic
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Personalni trener FISAF International

Fitness Portal
« Odgovor #49 poslato: Maj 10, 2014, 11:24:14 pre podne »

Jedna ili dve su gubljenje vremena. 4, 5 pre i 4, 5 posle ili ako je duzi trening pre i na sredini a posle vej
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #48 poslato: Maj 10, 2014, 09:53:36 pre podne »

9 ? Uzimaj jednu dnevnu kao što i piše,eventualno 2 na dan,rasporediš ih tako da bude jedna pre i jedna nakon treninga.
Sačuvana
Djordje Furtula
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Maj 09, 2014, 10:15:44 posle podne »

Pozdrav druze. Mozes li mi reci koliko tableta dnevno da pijem amino 1900, posto ovde pise jednu dnevno, a kad sam kupovao rekose mi jednu na deset kg telesne tezine, znaci trebao bih 9 dnevno?
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: April 29, 2014, 02:47:53 posle podne »

upravo tako kao što ti je Dušan rekao, a kada sledeći put budeš uzimao nešto od suplementacije, možeš nam se javiti i reci koliko novca želiš da izdvojiš - naćićemo ti najpovoljniju i najpametniju kombinaciju u skladu sa tvojim potrebama i ciljevima.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #45 poslato: April 28, 2014, 10:35:23 posle podne »

Ako je takva finansijska situacija ona popij tih 50g odmah posle treninga jer ti je tad najbitniji i nema greške ;)
Sačuvana
malzaharbl
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: April 28, 2014, 09:17:27 posle podne »

Znas kako , nije to meni problem popiti nego brzo cu ga potrositi, jbt 50 km za 12 treninga i onda opet moram kupiti poslije nepune 2 sedmice, pa to malo ko moze izdrzati u tome je fora. Zato pitam jel greska ako pijem jednu mjericu odnosno 50 gr sa 250-300 ml vode
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #43 poslato: April 28, 2014, 09:07:24 posle podne »

Sipaš onoliko vode koliko tebi odgovara :)
Sačuvana
malzaharbl
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: April 28, 2014, 08:44:45 posle podne »

Krenuo sam da pijem volumass, pise da se uzima 100 gr sa 0,5l vode. Ali nekako mi je to puno naizgled jer to znaci da cu imati za samo 12 treninga jer sam uzeo 1,2 kg a na kutiji pise 24 obroka. Pa sad ne znam da li da pijem 50gr sa 250ml vode ili 100gr sa 500ml vode. hvala...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: April 09, 2014, 08:37:50 pre podne »

pio sam trans-x pre par godina dok ga je bilo u prodaji ovde, i ne mogu da zamislim da postoji nesto bolje... bio sam ko na drogama, pun snage po ceo dan bukvalno.... pio sam npr i attack i nisam ga uopste osetio, ni pumpa ni snaga.. nista... a opet trans-x ima u sebi i kreatin i g-bomb, beta alanin itd.. mozda mi bas takav mix odgovara...

to je najvažnije da si otkrio šta tebi najviše odgovara. Svi smo različiti i ne postoji univerzalna formula šta je kome najbolje. Nekad ni veća cena ni bolje izreklamiran proizvod ne znači bolji efekat, zato ti predlažem da i dalje slušaš sebe i svoje telo.
Naravno tu je bitan i psihološki momenat i autosugestija :)
Sačuvana
micobilder
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: April 08, 2014, 04:44:53 posle podne »

pio sam trans-x pre par godina dok ga je bilo u prodaji ovde, i ne mogu da zamislim da postoji nesto bolje... bio sam ko na drogama, pun snage po ceo dan bukvalno.... pio sam npr i attack i nisam ga uopste osetio, ni pumpa ni snaga.. nista... a opet trans-x ima u sebi i kreatin i g-bomb, beta alanin itd.. mozda mi bas takav mix odgovara...
Sačuvana
Mudrost ne dolazi nuzno sa godinama, nekad se godine pojave same od sebe.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: April 08, 2014, 09:38:55 pre podne »

svratio sam danas u rumenacku ulicu pa mi je receno da ga nema nigde vise, al mi je lik preporucio Muscle Fusion... pa cu za desetak dana (kad bude plata) uzeti njega i piti ga ujutru i uvece a whey samo posle treninga sa dekstrozom... uzecu i trans-x koji vidim da je opet tu a ubedljivo je najbolji, bar po meni, pa bi njega pre treninga pio a kreatin ujutru... znaci ako sad od svega ovoga ne nabacim koju kilu e onda u .... :-)

to je ok, ali opet nećeš zaobići ishranu :)  70% je u tome...     mass fusion bih prebacila malo ranije, ujutru je ok, može i u toku dana ali nemoj baš kasno uveče zbog ugljenih hidrata.... uveče proteinska večerica je sasvim ok.  U toku dana uživaj u hidratima.

Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.171 sekundi sa 18 upita.