TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 11:52:31 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Delimicno pucanje zadnje loze  (Pročitano 11626 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Maj 07, 2014, 12:53:06 posle podne »

Da li imas sobni bicikl?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Maj 07, 2014, 12:52:22 posle podne »

To sto radiš je ok. Ne forsiraj polako.
Istezanja radi kada je misić dobro zagrejan, polako, postepeno, do granice bola..... proslo je mesec i po dana od povrede, ne brini neće pući ništa... samo nemoj da forsiras ko da je noga neprijatelja.... ;)
Javi kako ide, ako imas neki problem...
Sačuvana
zebra
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Maj 04, 2014, 01:11:33 pre podne »

Evo ovako pre podne idem na terapiju i tamo radim vezbe. Vezbe mi se sastoje iz 6-7 vezbi podizanja nogu i jacanju zadnje loze ( komplikovano mi je da ti obasnim kako mi svak vezba izgleda ali osecam da mi radi zadnja loza sto je valjda i poenta :) ), a posle tih vezbi idem na kao neki krevet tu radim pregib zadnje loze sa lastisem 3 serije po 12 ponavljanja sa zadrzavanjem i posle idem na masinu za pregib zadnje loze prvu seriju bez tegova da se zagrejem, a posle stavim bas bas neku malu kilazu i radim jos 3 serije i onda sam gotov. Blago istezanje i kuci. A popodne radim sve vezbe koje si mi ti napisao i ponovo istezanje ali bas blago. I dalje u glavi imam problem sa tim da pokusam vise da se istezem jer se plasim da ne pokidam opet nesto. Tako da pre podne vezbam na banjici a popodne kod kuce. Na bazen ne mogu jos uvek jer imam problem sa desnim ramenom tako da kad to saniram krenucu. Ako imas jos neki savet bio bih ti zahvalan.
Hvala puno i pozz
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Maj 01, 2014, 10:19:29 posle podne »

Mogao bi krenuti teretanu, pregibe za zadnju ložu sa malim težinama na masini, veliki broj ponavljanja do 20, kombinacija sa sutalicom za kvadriceps....
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Maj 01, 2014, 10:15:59 posle podne »

Istezanje - ispravljas nogu u klenu do 180○, a dodatno istezanje pregibom trupa prema napred (i karlice - sto ustvari isteze ložu...)
Važno je da istezanja radis blago dozirano i uvek posto si dobro zagrejan...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Maj 01, 2014, 10:12:44 posle podne »

Hello, napiši program vežbi kako si ti zamislio sad da radiš po savetima koje sam ti dao, pa ću ti napisati i iskorigovati sta je ok a šta ne....
Sačuvana
zebra
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: April 27, 2014, 05:01:49 posle podne »

Na plivanje necu moci jos da krenem posto mi je i desno rame povredjeno ali ovo ostalo cu moci da radim u bazenu.
Da li mozes da mi malo bolje objasnis kako da radim to istezanje delimicno sam shvatio :D
Imam mogucnosti da idem u teretanu.
I jos jedno pitanje da ne bude sad ovo malo previse vezbi mislim da ne opteretim misic?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: April 25, 2014, 11:33:17 pre podne »

Misić mozes da masiraš sa deepheatom ili kamforom, lagano, kružno, sa umerenim pritiskom polako.
Steznik je vazno da pokriva natkolenicu sto vise i da ima jaci stisak i drzanje....
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: April 25, 2014, 11:31:10 pre podne »

Mozeš lagano krenuti da vozis sobni bicikl, bez opterećenja,  ako imas mogućnost...
Da li imas mogućnost da ideš u teretanu?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: April 25, 2014, 11:29:47 pre podne »

Radi lezeći na ledjima na podu saviješ noge u kolenima do 90○, ruke pored tela, podignes karlicu od podloge - do u liniji sa telom, zadržaj 15-30sec...vazno je da ne boli dok radiš.
Posle 3 serije vezbi, radi istezanja za lozu - nogu podigutu uz zid i spravljas u kolenu, zatim stojeći pretklon i noga prava u visini kukova.
Vazno je dase istezes polako, kad si zagrejan, da nema bola u lozi dok se istežeš...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: April 25, 2014, 11:25:07 pre podne »

Kreni plivanje 3-5x nedeljno, plivaj kraul, daska noge, prsno ne!
Mozes setnja u malom bazenu, čucnjevi u bazenu, rak hod bočno,  trckanje u malom bazenu...
Sačuvana
zebra
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: April 25, 2014, 12:03:35 pre podne »

Zaboravih da te pitam, koji steznik da kupim? Da li imas neki predlog?
Ja sam gledao po radnjama ima bas dosta modela, pa ako imas neki da mi preporucis...
Sačuvana
zebra
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: April 24, 2014, 05:52:44 posle podne »

Imam, kosutnjak mi je na 10min peske od kuce :)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: April 23, 2014, 06:21:11 posle podne »

Da li imas mogućnost da ides na bazen?
Sačuvana
zebra
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: April 23, 2014, 02:50:49 posle podne »

Od povrede je proslo 26-27 dana. Hodam bez problema tj ne boli me. Kad pravim iskorak pri hodu osetim da me malo zateze (ali to uglavnom kad se penjem uz neku strmu ulicu) ali me ne boli.
E sad kad sedim peta na podu u pocetku recimo prvi krug vezbe ne mogu koleno da ispravim 180 stepeni, mogu do nekih 150-160 stepeni tad me malo i boli i zateze, ali kako radim svaki sledeci krug mogu sve vise i na kraju posto sad radim 4 kruga onih vezbi sto si mi dao mogu skoro do 180 stepeni mozda truncicu manje...
Fizikalnu sad idem samo na neki laser a kasnije tj trebalo bi sledece nedelje da mi daju jos nesto. Na fizikalnu idem na Institut za ortoprrdsko-hirurske bolesti Banjica.
Kad sam kod kuce i kad spavam ne stavljam elasticni zavoj, kod kuce ga nosim samo kad vezbam. Nosim ga kad izadjem iz kuce pa idem da se prosetam ili do kafica itd.
Ok kad budes mogao napisi mi vezbe.
Hvala i pozz
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.096 sekundi sa 17 upita.