TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 07:30:22 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 232 233 [234] 235 236 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1390959 puta)
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11604 poslato: Oktobar 08, 2009, 09:12:45 posle podne »

A sta sad, puno je znao ali i puno kenjao... Tako da na isto dodje :D
У праву си...Ови панспортовци почели к'о тајна полиција да "ликвидирају" сваког ко нешто зна.Је л' има још људи на том списку за "одстрел".;D
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #11603 poslato: Oktobar 08, 2009, 07:41:30 posle podne »

Coolic o cemu pricas ti, ko je uopste rekao da on nezna  ???  ::)  ???

Radi se o toleranciji i o nicemu vise... Prvo, samo da napomenem da ja nemam nikakve veze sa tim, niti zelim dublje da se mesam... i ja sam sa njim ulazio u milion rasprava upravo zbog njegovog temperamenta koji je NEPRIMERAN, tvrdoglav je i kraj price... ali opet kazem, svakako da poseduje znanje, covek stalno cita i tezi da ga prosiruje, ali jbg...

Upravo takva Srbija ne treba da bude, NISMO MI NAJPAMETNIJI, NAJBOLJI I SLICNO... upravo si ti "izleteo" jer si tvrdoglavo samo jednu stranu sagledao, a ne sve...

Sve nas mozda ponekad iznervira kada neki pocetnik koji je stvarno neupucen izvali nesto, ali ne mozemo odma poceti da pljujemo po njemu... Mozda je prob. bio jer on nikakve koristi nije imao od foruma, a stalno je pisao postove i odgovarao ljudima, pa kada se pojavi neko novi i pita nesto bzvz on "plane"...
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #11602 poslato: Oktobar 08, 2009, 06:52:57 posle podne »

A da znas da su njih dvojica "pljunuti" po karakteru, samo su ocigledno neshvaceni... JBG, takva ti je nasa Srbija, cim neko vredi i izdvaja se po necemu dobrom, odmah taj neko ne valja...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #11601 poslato: Oktobar 08, 2009, 05:23:55 posle podne »

@ COOLic - мислим да ће ти ова једначина доста тога рећи:  Nitro = Dynablaster!  ;D  Јбг, обојица "знају знање" и хоће да помогну, али на неки свој начин, који већини није занимљив, озбиљан или шта ти ја знам већ какав...
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
chiller
Gost
« Odgovor #11600 poslato: Oktobar 08, 2009, 01:00:16 posle podne »

pih,ja mislio da je sale i kompanija uspela da ga nadr.... dovoljno da izbrise i ode :D mozda na onaj forum gde su postovi bolji 10x ;D
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11599 poslato: Oktobar 08, 2009, 12:01:56 posle podne »

Ja ne znam koji je "problem" to on pravio ovde na forumu, mozda mu je "ton" malo drugaciji od drugih ali potpuno razumem coveka... U savkom slucaju odluka vam je krajnje bezvezna i ne znam samo kako ste do nje dosli, ali to je vasa stvar... Lepo vam je Markoni jednom rekao, na kraju ce ostati samo moderatori na ovom forumu koji ce jedni drugima preporucivati whey, kreatine i ostalo posto se to ovde jedino i radi, a korisnih i pametnih tema gde se nesto moze nauciti nema ni u tragovima na zalost... Pa i poneka prepucavacka tema nije na odmet da malo razbije ucmalu i monotonu atmosferu, ali ajde... Najbolje je da objasnjavamo ljudima kako da piju whey, to je od velike koristi i znacaja...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #11598 poslato: Oktobar 08, 2009, 08:21:33 pre podne »

Da, banovan je... Po zajednickoj odluci svih nas moderatora i direktora Pansporta, a sa druge strane zbog zalbe nekih od clanova na provokacije i netoleranciju na forumu.

Upozoren je vise puta pre banovanja medjutim nista od toga se nije promenilo. I dalje jako izrazena nota netolerancije i bezobrazluka na forumu.

Rekla sam i njemu a recicu i ovde da smo znamo da on poseduje veliko znanje iz ove materije, ali njegovo ponasanje je ono sto je stvaralo probleme mesecima.
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #11597 poslato: Oktobar 08, 2009, 12:33:09 pre podne »

A sta sad, puno je znao ali i puno kenjao... Tako da na isto dodje :D
Sačuvana
stefy
The unfuckable
Napredni član
Van mreže Van mreže

"You are very cute,but I am on diet":)

« Odgovor #11596 poslato: Oktobar 07, 2009, 06:38:48 posle podne »

Stvarno koji trip...
Sačuvana
My imaginary friend thinks you have serious problems...
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11595 poslato: Oktobar 07, 2009, 05:55:21 posle podne »

hahahah , ubice me Nitro :D :D
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #11594 poslato: Oktobar 07, 2009, 05:45:49 posle podne »

e ako je gej moze da tuzi za diskriminaciju,mozda i neke pare uzme ;)
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11593 poslato: Oktobar 07, 2009, 03:10:35 posle podne »

Coolicu nemoj sad da se rastuzis  :'(

Nisam ja tuzan, nego je totalno bzv. banovati ljude od kojih se nesto stvarno moze nauciti, to je moja poenta... A ne prezvakavanje jednih te istih postova od kojih vise od pola nemaju blage veze sa zivotom... A da li je Nitro gey ili nije ne znam i ne zanima me  :D
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11592 poslato: Oktobar 07, 2009, 03:03:29 posle podne »

zato sto je gej :D :D :D
Sačuvana
sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11591 poslato: Oktobar 07, 2009, 02:18:03 posle podne »

Coolicu nemoj sad da se rastuzis  :'(
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11590 poslato: Oktobar 07, 2009, 02:02:55 posle podne »

Valjda ce odgovoriti neko od nadleznih...  ???  Da si pitao za misljenje koji whey ili kreatin, iako na 1000 mesta na forumu ima odgovor, njih 5 bi ti odgovorilo za tren oka  :-X :-[
Sačuvana
Stranice: 1 ... 232 233 [234] 235 236 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.052 sekundi sa 13 upita.