TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398278 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 15, 2024, 01:37:39 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 282 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ishrana pitanja  (Pročitano 767170 puta)
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #3252 poslato: Februar 11, 2016, 06:51:19 posle podne »

Meni je ukusniji integralni, jer retko kada stavljam začine u pirinač.
:)
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #3251 poslato: Februar 11, 2016, 06:24:25 posle podne »

Razlika je zanemarljiva, ali ukus integralnog je daleko bolji od obicnog pirinca. :)

Sačuvana
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #3250 poslato: Februar 11, 2016, 06:08:33 posle podne »

A to je tajna jbt ja nekad ne mogu pojesti 300 grama pirinca a nekad ko od sale i trazim jos...
EDIT: msm na vodu ovo da upije svu
« Poslednja izmena: Februar 11, 2016, 06:14:12 posle podne od strane leevu » Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #3249 poslato: Februar 11, 2016, 05:01:27 posle podne »

Zavisi i od integralnog...
Ankl Bens integralni bude za dvadesetak minuta; sada koji koristim, minimum 45 minuta mu treba...
-.-
:D
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #3248 poslato: Februar 11, 2016, 04:27:37 posle podne »

Integralni se kuva duže od belog i bude isto mekan.
Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1525

« Odgovor #3247 poslato: Februar 11, 2016, 04:03:29 posle podne »

Jeo sam jednom integralni, bude manji i tvrdji. Za sad cu ovaj KPlus, pa cu videti dalje.
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #3246 poslato: Februar 11, 2016, 03:58:05 posle podne »

Kupi integralni, mnogo ga manje ima kad se skuva i neuporedivo je ukusniji od belog. I nemojte pirinac ostavljati u puno vode kad se skuva jer sve to upije i nabubri.
Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1525

« Odgovor #3245 poslato: Februar 11, 2016, 03:56:30 posle podne »

KPlus neki

http://i.imgur.com/RwpG7p2.jpg
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #3244 poslato: Februar 11, 2016, 03:52:01 posle podne »

Si saznao koja je marka?
:)
Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1525

« Odgovor #3243 poslato: Februar 11, 2016, 02:57:38 posle podne »

Vala platicu i najskuplji samo da mogu pojesti. Gledam ovde sta pisete po 300-400g pirinca za dan, jbt kod mene je to preko celog stola, ne bi 4oro ljudi pojelo. Mislim na taj jeftiniji.
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #3242 poslato: Februar 11, 2016, 02:41:54 posle podne »

Pa, imaš razne vrste...
Iz svog nekog iskustva, oni skuplji manje nabubre...
:D
Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1525

« Odgovor #3241 poslato: Februar 11, 2016, 02:37:32 posle podne »

Moram kasnije uslikati pakovanje, ne znam u cemu je fora, kupila je mama neki pirinac 85rsd/pola kg, i u 100g na tanjiru ima 3x manje nego onog koji sam inace uzimao i jeo. Ostao sam u soku, ovo je drasticno lakse, pojeo sam 100g iz obroka lagano, dok onaj drugi kad jedem 100g ne mogu ni za dan koliko bude, pun veliki tanjir :o

Bas mi je drago, dizem sad sa 80, na 100-120g :D
Sačuvana
acala
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 262

« Odgovor #3240 poslato: Februar 04, 2016, 01:03:40 pre podne »

ovo sam i ja jednom kontao al ne znam koliko je dobro da pek papir ide u tiganj, mislio sam da je to samo za rernu
https://www.youtube.com/watch?v=yXMYqPr5zvc
i da dodam neki dan u maksiju kupim socno iz tiganj C, ja otvorim ono pek papir i na njemu zalepnjeni zacini stavi si belo meso i poklopi i ubaci u zagrejan tiganj, bez ulja,bez masti...sad ne znam jel taj njihov pek papir isti kao i ovi u rolnama sto mozemo kupiti?
i jel to ok u tiganju posto sam samo vidjao da se koristi za rernu??
Sačuvana
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #3239 poslato: Februar 04, 2016, 12:00:21 pre podne »

Pa to za dinstanje nesto sam i mislio :D
logicno necu se sad nalivam ili sta vec nego ne znam ono valjda ispari alkohol sta
« Poslednja izmena: Februar 04, 2016, 12:02:16 pre podne od strane leevu » Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #3238 poslato: Februar 03, 2016, 11:37:28 posle podne »

Može da stoji dok ne postane gadno.
Kolege na poslu su pili otvoreno pivo posle dve nedelje koje nije bilo u frižideru...
:D
Što se recepta tiče, sipaj 100-200ml dok dinstaš meso.
:)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 282 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.123 sekundi sa 17 upita.