TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399852 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 16, 2025, 08:54:20 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 10 11 [12] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Storm  (Pročitano 32690 puta)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #11 poslato: Jun 09, 2014, 05:44:17 posle podne »

Nastavi sa gejnerom dokle god imaš osećaj da ishranom ne možeš unositi dovoljan broj kalorija. Svakako se trudi da ti obroci polako postaju obimniji, mic po mic, kako bi se navikavao. Vremenom ćeš moći da unosiš veće količine hrane nego sada, pa će onda doći vreme i da gejner zameniš wheyom. Mada, ko ume da igra sa kalorijama, taj može uvek koristiti gejner, čak i kada nema problem sa manjom težine. :)
Sačuvana
Mikura
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Jun 09, 2014, 04:09:01 posle podne »

Ovo je prvi put da uopste koristim suplementaciju..

Znaci bolje da nastavim sa gejnerom recimo,posle ove kutije?
« Poslednja izmena: Jun 09, 2014, 05:18:59 posle podne od strane Mikura » Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #9 poslato: Jun 09, 2014, 04:02:48 posle podne »

mišićna pumpa - prokrvljenost, bolja ugradnja nutrijenata u mišićno tkivo, više snage,energije,izdržljivosti....  na to se odnosi ovaj pojam.  Ovo je naravno "kratkoročna" pojava i normalno je da opadne nakon par časova...

a mišićna masa, ono što ti je cilj, se izgraĂ°uje dugim i konstantnim vežbanjem i pravilnom ishranom, što zahteva vreme, trud i rad :)

da li je to jedino što imaš od suplementacije, gejner?  da li si koristio klasičan kreatin, monohidrat?
Sačuvana
Mikura
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jun 09, 2014, 03:58:10 posle podne »

Da li bi bilo pozeljno da ga i ja nabavim posle gejnera kojeg sam neki dan narucio. Posto sam mrsav. ? Shock ili Storm?
Sačuvana
Mikura
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jun 09, 2014, 12:04:51 posle podne »

Vid pumpe? Znaci moze da se desi,da misici opadnu opet na stari nivo,ili ne? Ili samo ako se ne vjezba redovno?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #6 poslato: Jun 09, 2014, 09:46:46 pre podne »

Storm spada u NO reaktore
http://www.pansport.rs/Transportni-sistemi-i-NO-reaktori/Transportni-sistemi-i-NO-reaktori/UN503-Storm.html

Samim time dace neki vid pumpe i snage ali to je trenutno.Storm je inače blaža varijanta Shocka jer je firma universal htela da napravi nešto i za vežbače koji ne vole kofein i taj kofeinski kick.
Znači storm je ok ali kofeina nema što nekima znači nekima ne.
Složio bih se sa Robertom oko kombinacije koju je on naveo kao neku bolju opciju ali opet sve je stvar plana i mogućnosti.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #5 poslato: Jun 08, 2014, 05:13:32 posle podne »

Čini se da ni on ne zna šta hoće, ali se svejedno nada da će neki suplement da odradi nešto za njega. Ništa loše ne mislim, samo primećujem jedno dosta često razmišljanje tinejdžera. :) Mora da napravi najpre dobru osnovu u vidu kvalitetne ishrane, pa onda da računa da će suplementi zaista pomoći.

Ipak, da ja tebe "ne davim" tom pričom o ishrani, pošto to tvoj drug nije ni pitao, pa da se vratim na tvoje pitanje. :) Bilo koji kreatin da uzme daće mu onaj brzi, toliko željeni efekat od 3-4-5 kg u plusu, a kao posledica retencije vode. Možda bi bilo pametnije da uzme whey protein, kao jedan od osnovnih i "gradivnih" suplemenata, ali od njega neće videti direktan efekat, a on to verovatno ne želi.

Mada, po ceni Storma može se uzeti kombinacija malog pakovanja wheya i kreatin monohidrata, pa nek razmisli i o tome. Nastupaju velike vrućine, pa nek pojača unos tečnosti.
Sačuvana
Mikura
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jun 08, 2014, 01:30:12 posle podne »

Ima 17godina,vec je koristio neke kreatine,nisam siguran koje tacno..a cilj..ne zna ni on..cas masa,cas definicija.
I sad bi da nabavi jedan kvalitetan kreatin do 100KM,i cuo je da je ovaj "najbolji"..Predlog za neki kreatin?
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #3 poslato: Jun 07, 2014, 09:32:07 posle podne »

Ne znam kako bi odredio da je najbolji, ali znam da je dobar. :) Koji cilj ima tvoj drug? Koliko ima godina i da li već koristi nešto od suplemenata?
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #2 poslato: Jun 07, 2014, 08:51:32 posle podne »

Najbolji  :D
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
Mikura
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 07, 2014, 08:44:37 posle podne »

Cao jos jednom,drug mi zeli nabaviti kreatin "Storm",jer je cuo da je najbolji.Da li je stvarno najbolji?Kakav je?
 Poz
Sačuvana
Stranice: 1 ... 10 11 [12] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.38 sekundi sa 17 upita.