TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399864 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 07:29:07 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Storm  (Pročitano 32721 puta)
Mikura
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #86 poslato: Avgust 17, 2014, 08:11:41 posle podne »

Joj pa dobro..nije misicna :D Ja se malo zeznuo,ali uglavnom dobio sam na kilazi..to mi je bitno :)

Ne odg ti meni sta je bolje Volumass obicni ili Profesional?
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #85 poslato: Avgust 17, 2014, 07:50:46 posle podne »

Neko presadjivanje misica :D
Jedino to :D Kad prestane sa kreatinom ima da se smori kad stane na vagu
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #84 poslato: Avgust 17, 2014, 07:22:15 posle podne »

Nije to čista mišićna masa ali je svakako lepo napredovati.
Sačuvana
CharonJr
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #83 poslato: Avgust 17, 2014, 06:59:33 posle podne »

Neko presadjivanje misica :D
Sačuvana
Visina: 175 cm
Masa: 68 kg
Cilj: +2-3 kg ciste misicne mase
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #82 poslato: Avgust 17, 2014, 06:39:37 posle podne »

Daj druze otkrij mi tajnu kako i ja da nabacim 5 kg misica za 2 meseca ? :)
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Mikura
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #81 poslato: Avgust 17, 2014, 05:59:54 posle podne »

Imao sam dosta oscilacija proteklih mjesec i po...sad cu se narednih mjesec dana truditi da imam sto manje :)

Taj kreatin je dobar...a sad,da li da uzmem Profesional,ili obican Volumass? Sta mi ti preporucujes? Sad imacu dovoljno za taj 1.2kg i plus 500gr kreatina..to bi mi trebalo trajati desetak dana..a kreatin i dosta duze...sta mislis na sve to?

dobio sam 4-5kg misicne mase
Sme li se znati za koji vremenski period si dobio ovoliku misicnu masu ? Oko 2 godine ? :)

Za skoro 2 mjeseca.
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #80 poslato: Avgust 17, 2014, 05:16:27 posle podne »

dobio sam 4-5kg misicne mase
Sme li se znati za koji vremenski period si dobio ovoliku misicnu masu ? Oko 2 godine ? :)
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #79 poslato: Avgust 17, 2014, 04:12:58 posle podne »

Gejner ti je samo lak način za unos veće količine kalorija i ostvarivanja kalorijskog suficita, tako da sam izbor gejnera neće napraviti neku razliku koju ćeš moći da primetiš.

Razlika izmeĂ°u običnog i Professionala je što ovaj drugi ima u sastavu kreatinski matriks (Attack) i glutaminsku matricu (G-bomb), nema šećere u svom sastavu...

Inače, gejner/whey + kreatin je standardno dobra kombinacija. :)

Gledaj da imaš što konstantniju ishranu i trening, sa što manje oscilacija. Suplementaciju kupuj samo onda kada imaš dovoljno novca da ispoštuješ način korišćenja u potpunosti.
Sačuvana
Mikura
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: Avgust 17, 2014, 03:42:20 posle podne »

Mislio sam ovo dvoje da uzmem..:
http://www.pansport.eu/bosnian/index.php/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/SN070-Volumass-35.html

http://www.pansport.eu/bosnian/index.php/Kreatin/Kreatin-fosfat-/-monohidrat/SN100-Creatine-Monohydrate-100-pure.html

Inace sad znam kako sve piti i sta..ovaj gejner mi je trajao skoro dva mjeseca(Super Mass Gainer)..nisam ga cak ni redovno pio,ishrana mi je bila dobra,mada uvijek moze bolje,nisam slatkise izbacivao,a ni trenirao redovno zbog raznoraznih obaveza,i opet sam sa 74kg,skocio na skoro 79kg.Sad znam kako i sta ...:)
Sad me zanima kakav napredak bih imao sa ovim Volumassom? A vidim da mi moze trajati samo nekih 7-10 dana... Radije bih opet izabrao neki gejner + kreatin,nego protein..jer mi je onaj Super Mass Gainer dosta pomogao,sto se najbolje odrazava na kilazi.A i njega sam razvukao na skoro 2 mjeseca. Imam jos nekih 25 dana do ekskurzije u Grckoj,pa bih do tada htio da potrosim i taj gejner sto bih sad negdje uzeo. Para..hmm pa recimo nekih 80KM,jer mi trebaju pare da se malo ponovim sto se tice odjece :D I par stvari za tu ekskurziju da nabavim,zato mi je to i prioritet.
Krecem od danas sa treninzima opet,a namjeravao sam do 25-og da kupim nove suplemente. Ako ce mi se ovaj Volumass dobro isplatiti,onda cu njega uzeti,pa iako ima samo 1.2kg :) Hvala unapred na odgovoru,pozdrav

Takodje da dodam,zanima me razlika izmedju obicnog Volumass 35,i ovog :
http://www.pansport.eu/bosnian/index.php/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/SN484-Volumass-35-Professional.html
Vidim da nije puno skuplji,pa zato :)
« Poslednja izmena: Avgust 17, 2014, 03:47:10 posle podne od strane Mikura » Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #77 poslato: Avgust 17, 2014, 01:32:45 posle podne »

Cao!

Volumass je odlican, ima 35% proteina....   

znaš kako, možeš nam prosto reći koliko novca imaš na raspolaganju pa da ti napravimo najbolju kombinaciju...

ja bih na tvom mestu uzela čist protein, npr neki od 900 g, a uz to posebno kupila dekstrozu i maltodekstrin koji nisu skupi... i onda si sam sebi napravio gejner... mislim da ti  je to najekonomičnija opcija....
Sačuvana
Mikura
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #76 poslato: Avgust 17, 2014, 01:30:08 posle podne »

Da se i ja javim...popio sam gejner pre neke 2 sedmice,sad sam i sa kreatinom zavrsio..dobio sam 4-5kg misicne mase,zadovoljan sam za pocetak. Odmarao sam sad nekih deset dana sa treninzima,jer sam isao na more..sad bih opet da pocnem. Rado bih nabavio opet sebi 500gr istog kreatina,i neki gejner..sad nemam bas para za Super Mass Gainer,...zato me zanima neki drugi u zamjenu za njega..
http://www.pansport.eu/bosnian/index.php/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/SN070-Volumass-35.html   
Nasao sam ovaj Volumass...vidim dobije se samo 1.2kg,to bi mi bilo mozda 7 dana....ali da li to znaci da je on dobar,cim mu je i cijena skoro 50KM za maltene 1kg..? Pozdrav ekipa
Sačuvana
Mikura
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: Jul 07, 2014, 10:58:58 posle podne »

Nisam mogao zbog obaveza..ljeto donosi maline,kupine,med...stosta :/ Idem cisto da zaradim koju kintu.

Vazi,nemoj zaboraviti :)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #74 poslato: Jul 07, 2014, 10:09:41 posle podne »

Ako sam dobro ispratio, za dve i po nedelje ti nisi trenirao 8 dana (u dva navrata si napisao da si imao četvorodnevne pauze), što je previše. Kilažu ćeš dobijati kalorijskim suficitom, bilo da treniraš ili ne, ali je svakako važno da ne praviš ovolike pauze, odnosno da redovno treniraš. Onda će i masa biti kvalitetnija.

Pogledaću ove linkove sutra, sada moram na spavanje, rano se ustaje. :)
Sačuvana
Mikura
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: Jul 07, 2014, 07:11:32 posle podne »

Pa u smislu napretka..na to sam mislio. Za dve sedmice i po sedmice sam dobio 1.6kg...ako tako bude i sada za neke 2 i po sedmice..bice vise od 3kg za jedan mjesec. A nisam trenirao 4 dana,pa nzm da li cu manje dobiti na kilazi zbog toga.

Reci mi iskreno sta mislis o ovome :

http://www.muscleandfitness.com/workouts/workout-routines/ultimate-mass-building-routine

Da li treba 3 puta sedmicno da treniram,ili 5-6 kao do sada..?

Kao i ovo : http://www.muscleandfitness.com/nutrition/gain-mass/hyper-growth-lean-mass-meal-plan..sto se tice plana ?
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #72 poslato: Jul 07, 2014, 04:26:19 posle podne »

Škoditi u kom smislu?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.103 sekundi sa 18 upita.