TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398457 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 10:27:31 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 68 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: savet za ishranu  (Pročitano 198620 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #759 poslato: Januar 29, 2016, 10:18:38 posle podne »

Ako sam te dobro razumeo u vezi serija i ponavljanja onda možeš raditi tako kako si napisao. Što se tiče iskoraka i ostalih vežbi kao i sa čučnjem, snimi pa da te ispravimo ako ima potrebe :)
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #758 poslato: Januar 29, 2016, 10:01:07 posle podne »

Zasto ste protiv za lat iza glave? mene fino radi ta vezba..
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #757 poslato: Januar 29, 2016, 07:53:36 posle podne »

Probaj uski lat (nathvat) sirina ramena, latovii kidaju, meni je to mnogo bolja vezba i bolje osetim lat nego siroko.
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #756 poslato: Januar 29, 2016, 07:48:43 posle podne »

Onda cu za ledja da radim samo lat napred, siroko ili usko. Za noge cu cucanj, mrtvo sa pravim nogama, presu, iskorak i leg curl. Ponekad cu da ubacujem i prednji cucanj.
Dusane, nemam nikog da mi pokaze, ucio sam kao i sve sa neta. I kod cucnja su me bolela kolena kad idem duboko dok me ti nisi ispravio i od tada nemam problema.
Sto se tice ponavljanja, jel ok po 5 serija za vece grupe a po 3-4 za manje? Da mi 3 serije budu zagrevanje i da radim 10-12 ponavljanja a 2 serije da mi budu radne, nekih 5-6 ponavljanja.
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #755 poslato: Januar 29, 2016, 07:20:51 posle podne »

I ja na tvom ne bih  radio lat iz glave kao ni potiske koji idu iza glave...neces dobiti puno ali mozes mnogo da izgubis  ;) Cucanj kao glavna vezba za noge stim sto ako si u kal.deficitu nemas potrebe za mrcvarenjem tela kroz brdo serija...Dovoljne su ti jedna ili dve prave  radne serije koje ces raditi smsleno ,nekada do otkaza ,nekada do ponavljanja pred otkaz.....ostalo dok stignes do te cifre ne racunam u radne serije nego u zagrevanje...Iskorak pokusaj da radis sto duzi korak da vise ides na zadnju lozu i tako manje opteretis kolena , a kvadove pokusaj da pogodis na presi ili hack masini(ili da uradis tu varijaciju na smitu).
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #754 poslato: Januar 29, 2016, 05:07:03 posle podne »

Kod iskoraka su te bolela kolena jer si verovatno pogresno radio(tehnicki). Odakle si ucio pravilno izvodjenje vezbi, da li imas nekog da te isprati dok radis i ukaze na eventualne greske ?
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #753 poslato: Januar 29, 2016, 10:20:18 pre podne »

Ledja:
Mrtvo dizanje
Lat (svaki trening bih menjao, napred ili nazad siroko i napred usko)
Veslanje (na latu ili u pretklonu)
Testera

Grudi:
Ravni benc
Kosi benc
Kontra kosi (ili propadanja)
Razvlacenje (ili pek dek)

Noge: potreban savet

Ruke i ramena su ok?
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #752 poslato: Januar 29, 2016, 09:01:03 pre podne »

Dusane, te vezbe za noge i nisam bas radio pa nisam siguran kako se kombinuju. Jel moze mala pomoc? Iskorak izbegavam da radim jer su me ranije kad sam probao bolela kolena od njega. I jel moze slika ili klip za tu hiperekstenziju za noge?
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #751 poslato: Januar 28, 2016, 10:59:38 posle podne »

ok :)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #750 poslato: Januar 28, 2016, 10:22:33 posle podne »

Hiperekstenzija ume da razvali zadnju lozu ako se radi pravilno, radi šetajući iskorak sa dugačkim korakom, možda onaj most što rade devojke samo sa većim opterećenjem, onda Nordic-Hamstring ako imas dovoljno jaku zadnju ložu da ga radiš...Ima puno vežbi ne mogu sve u trenutku da se setim.
Čučanj, mrtvo sa pravim nogama i zadnji sut vec radis,  probaj na primer i cable pull-throughs  :D
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #749 poslato: Januar 28, 2016, 09:41:30 posle podne »

Za noge ne moraju sprave, gde ti je iskorak, bugarski čučanj, hiper esktenzija, prednji čučanj, mrtvo dizanje sa pravim nogama i jos gomila sličnih vežbi.
Pusti prednji, zadnji šut i presu, sigurno si video da ja preporučujem ove  vežbe ali početnicima dok malo uĂ°u u trening i nauče izvoĂ°enja vežbi sa slobodnim tegovima.
Koje vezbe idu za zadnju lozu posto nemam bas veliki izbor masina u teretani...naime radim pregib podkolenice lezeci, mrtvo sa ispravljenim nogama...sta bih mogao jos ubaciti...?
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #748 poslato: Januar 28, 2016, 06:59:02 posle podne »

Za noge ne moraju sprave, gde ti je iskorak, bugarski čučanj, hiper esktenzija, prednji čučanj, mrtvo dizanje sa pravim nogama i jos gomila sličnih vežbi.
Pusti prednji, zadnji šut i presu, sigurno si video da ja preporučujem ove  vežbe ali početnicima dok malo uĂ°u u trening i nauče izvoĂ°enja vežbi sa slobodnim tegovima.
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #747 poslato: Januar 28, 2016, 06:45:58 posle podne »

Slobodno daj predlog, i pitao sam da bih cuo savete.

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Sačuvana
boky95
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #746 poslato: Januar 28, 2016, 06:41:03 posle podne »

Ježim se od ove rastuće piramide ponavnjanja, cela Srbija tako radi, niko ne zna da može i drukčije to
Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #745 poslato: Januar 28, 2016, 06:05:54 posle podne »

Smanjio sam vežbe da bi trening bio kraći a jači... po savetu odavde... zbog toga imam isti broj vežbi... od mašina samo lat i ove za noge koje prosto moraju na mašinama. Npr veslanje nekad radim na latu a nekad sa šipkom u pretklonu. Jesu li bar broj serija i ponavljanja ok ili da i tu nešto menjam? Neki predlog za raspored grupa po danima? I šta gde dodati od vežbi, šta izbaciti i sl?

p.s. ponedeljak i sreda mi ne odgovaraju za treninge pa bih u ostale dane ubacio 4 treninga
Sačuvana
Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 68 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.1 sekundi sa 17 upita.