TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398457 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 08:49:06 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 68 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: savet za ishranu  (Pročitano 198573 puta)
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Don't tell people your dreams, show them!

« Odgovor #129 poslato: Avgust 04, 2014, 10:09:20 pre podne »

Hvala, morao sam malo da se pohvalim mada, iskreno, nisam ni ja bas bio svestan kolika je razlika dok nisam uporedio sinoc.

E da, jel da uzimam kreatin da pijem ili da sacekam jos?
Iskreno i kad postignes rezultat neki i kad napredujes dosta,ti opet nisi zadovoljan :D skoro niko nije zadovoljan,svi zele jos,ali kad pogledaju slike vide da je to veoma lep i dobar napredak :)
Sačuvana
Go hard mate the gym lifestyle is the best ! train hard, eat well, party hard.
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #128 poslato: Avgust 04, 2014, 10:07:04 pre podne »

Hvala, morao sam malo da se pohvalim mada, iskreno, nisam ni ja bas bio svestan kolika je razlika dok nisam uporedio sinoc.

E da, jel da uzimam kreatin da pijem ili da sacekam jos?
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #127 poslato: Avgust 04, 2014, 09:59:43 pre podne »

Svaka cast za ovo,vidi se ogroman napredak,bravo! :) :) :)
Sačuvana
A. Kolocka
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #126 poslato: Avgust 04, 2014, 12:10:59 pre podne »

Auu, svaka čast! Dobar si posao već odradio. Samo napred!
Sačuvana
Medalja se osvaja na treningu, na takmičenje samo odeš po nju.
P. Heath
Napredni član
Van mreže Van mreže

NO PAIN - NO GAIN

« Odgovor #125 poslato: Avgust 03, 2014, 11:58:29 posle podne »

Bravo.Nastavi jos jace, ima tu jos dosta posla. ;)
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #124 poslato: Avgust 03, 2014, 11:32:14 posle podne »

Vazi, poslusacu savete. Ako jos neko ima neki savet, tu sam. Hvala puno.

Nego, naidjem na neke moje slike od pre 2 godine, pre mrsavljenja, pa rekoh da podelim ovde. Da vidite od koje tacke sam krenuo :)

http://s24.postimg.org/o2t0moy05/image.png
http://s24.postimg.org/w9pls0dgl/image.png
Sačuvana
P. Heath
Napredni član
Van mreže Van mreže

NO PAIN - NO GAIN

« Odgovor #123 poslato: Avgust 03, 2014, 10:58:41 posle podne »

Ja bih ti saverovao da malo povecas ugljene hidrate..Ne radis ni cutting ni bulking, vec hoces i jedno i drugo istovremeno. :)
Tesko je nabacivati cistu misicnu masu i istovremeno topiti masti,ali nije nemoguce.Ne znam sta da ti kazem, probaj da ides lean neko vreme, pa kad malo zahladi kreni da radis masu.Ishrana na masi ti je ista kao i na definicji samo sto tada jedes dosta vise hidrata.Naravno, tada se i vise cheatuje ali treba to smanjiti maksimalno. ;D
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #122 poslato: Avgust 03, 2014, 10:47:06 posle podne »

A za ovaj cilj, da ostanem na kalorijskom deficitu ili ? Da idem prvo jos na skidanje stomaka ili da krenem masu ili nesto trece? Tu sam malo zbunjen. Da pocnem pijem kreatin (tj. valjda onaj kre alkalin ili kako se vec zove jer imam osetljiv stomak a I da me ne naduje) ili da za sada jos ostanem samo na wheyu?
Sačuvana
A. Kolocka
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #121 poslato: Avgust 03, 2014, 10:37:54 posle podne »

Poprilično si dobro organizovao sve. Uz male korekcije na koje ti je Heath ukazao, biće to odlično.
Cilj je itekako dostižan. Samo napred!
Sačuvana
Medalja se osvaja na treningu, na takmičenje samo odeš po nju.
P. Heath
Napredni član
Van mreže Van mreže

NO PAIN - NO GAIN

« Odgovor #120 poslato: Avgust 03, 2014, 10:33:04 posle podne »

U danima kada ne treniras, ne moras uh samo za dorucak.Jeste da su to slozeni hidrati i da se sporo razlazu,organizmu je potrebno dosta vremena da razbije te duge lance glukoze,ali uvece mozes osetiti potrebu za secerima jer ce ti nivo secera u krvi biti nizak ako UH unosis samo za dorucak.Slobodno krkaj i u drugom obroku UH.Ne moras da povecavas, jednostavno podeli.Ako si planirao tog dana da uneses 100 grama UH, unesi 50 u prvom, 50 u drugom obroku, u poslednja dva(tri ,cetiri ili koliko vec obroka imas) cepaj samo proteine i vlaknasto povrce,koje mozes jesti u neogranicenim kolicinama.Glikemicki indeks hidrata iz povrca je zaista smesan.
Probaj da stomak radis 2 do 3 puta nedeljno ali da ga odradis muski.Imaces rezultate i ako ga ''pipkas'' svakog dana po malo, ali svakako je veci efekat ako mu posvetis malo vise paznje jer ipak je i to misicna particija i ne treba je zapostavljati ili raditi slabije.
Mozes da izgradis svoje telo kako god zelis, ne postoje granice.Budi uporan.
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #119 poslato: Avgust 03, 2014, 10:29:31 posle podne »

Mislim da je mnogo bolje ovako kako ja radim trenutno, 4 puta nedeljno gym a plan cu malo da prepravim da lici na tvoj posto ti tako odgovara ocigledno- grudi i biceps, ledja i triceps, noge, ramena i trapez. tako da ti ostaje 3 slobodna kada mozes da ubacis kardio. Mozes lepo da odvojis jedan dan teretana drugi dan kardio. e sad kako oces ali 3 puta nedeljno tegovi je malo
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #118 poslato: Avgust 03, 2014, 10:10:05 posle podne »

Ja mislim da ti mozes doci do cilja uz trud i rad :)
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #117 poslato: Avgust 03, 2014, 09:49:02 posle podne »

E ovako, evo mojih slika. Bilo mi je glupo da ih kacim jer stvarno niti sam nabildovan niti definisan jer tek krecem sa svim ovim pa ono... sta da se radi :)

http://s28.postimg.org/qx6oq1wod/image.png
http://s28.postimg.org/f6sr8o3vx/image.png

Sto se tice izgleda, znam da mi treba puno rada i truda i vremena i da bi u sustini svi hteli to ali moj neki plan za izgled je otprilike ovo:

http://howgainmuscle.org/wp-content/uploads/2012/04/Strong-Muscle-mass.jpg

Voleo bih da cujem vase predloge kako doci do ovog zeljenog izgleda. Trenutno sam u kalorijskom deficitu od oko 500kcal, od UH jedem svaki put za dorucak ovsene nekih 80-100g (80g ovsenih, ne 80g UH) a sledeci unos UH mi je u danima treninga posle teretane, oko 50g UH. U danima kad ne treniram, UH unosim samo za dorucak. Ostatak kalorija unosim preko proteina i masti (njih unosim preko jednog zumanceta ujutru, u salati jedna mala kasika maslinovog i za veceru 30g badema). Od suplemenata pijem whey (dobro, pijem i MSM & Glucosamine za koleno ali to je drugo).

Ove nedelje sam trenirao ovako:
1. (ponedeljak) grudi, biceps;
2. (sreda) ledja, triceps;
3. (petak) ramena, noge.
4. dan tj. danas (nedelja) sam odradio vezbe za kompletan stomak + bajs 20 min

Stomak svaki trening po par vezbi + sam poceo posle svakog treninga da vozim bajs nekih 20min do pola sata zbog povrede kolena pa polako povecavam duzinu, ne smem naglo.

E sad, ovo je bila prva nedelja sa ovakvim treninzima, ranije sam radio sa trenerom, najvise zbog vezbi za noge zbog problema sa kolenom ali sada pocinjem sam. To mi je prvi plan kako da radim a drugi mi je da idem svaki drugi dan a da izbacim ovaj trening kompletan stomak + bajs nego da bude ovako:
1. (ponedeljak) grudi, biceps;
2. (sreda) ledja, triceps;
3. (petak) ramena, noge.

pa onda prvi dan da idem u nedelju, drugi u utorak, treci u cetvrtak, pa onda prvi u subotu, itd.... stomak bih i dalje radio po par vezbi posle svakog treninga i bajs nekih pola sata. Ili da ne izbacujem onaj 4. dan stomak + bajs, da ubacim i njega u ovu rotaciju? Ili neki sasvim peti nacin treniranja? Sta vi mislite? Takodje mi je u planu da prodam traku za trcanje koju imam i da kupim kucni bajs pa da vozim na njemu pre podne a da uvece idem u teretanu jer mi se puno oduzi trening ali otom potom.

Malo sam oduzio ali sam hteo lepo da objasnim. Svaki savet je dobro dosao.
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #116 poslato: Avgust 03, 2014, 06:56:15 posle podne »

Kvalitetnih 600 uh :O?
da da, kompleksnih. jbg pisao sam tamo u temi kako ste krenuli u gym pre sam bio mnogo debeo bf oko 35% sa 17 godina tacno 100kg  a visok 179-180cm, sad sam na 83kg. ostalo mi je u navici da stalno jedem i grickam nesto, da se ''odvalim'' za glavni obrok. za obrok sam jeo 1/2 - 2/3 hleba belog + pohovano meso + pomfrit hehe :) i sada, veruj mi, stalno razmisljam o hrani. Mada nemam potrebu za slatkim kada jedemo 450-500 g uh i 100g masti dnevno, ovde mislim na komplekse uh i zdrave masti ali opet i to previse...
Ma ako je zdravo samo udri,uostalom nije gradja toliko bitna koliko zdravlje..
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #115 poslato: Avgust 03, 2014, 05:57:43 posle podne »

Nisam rekao da je to tesko samo koliko ovsenih, pirinca i krompira trebas da pojedes  ;D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 68 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.045 sekundi sa 13 upita.