TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 386829 Teme od strane 24965 Članovi Poslednji član: slobo74

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Maj 31, 2023, 11:11:07 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: pomoc oko suplemenata  (Pročitano 2935 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #9 poslato: Septembar 30, 2014, 01:35:26 posle podne »

Imam 18 godina, visina oko 185 tezina 73kg.. a ishrana, bas dosta vremena sam citao o tome i trudim se koliko mogu da to ispostujem jer evo Robert je primjetio u internatu sam.. a od vitamina redovno pijem neki iz apoteke, pre sam pio oligovit ali nema ga vec neko vreme.. koji bi isao omjer dekstroze+whey na moju kilazu..

Da budem iskrena, whey, dekstroza, multivitamin (ako možeš bolje uzmi Energizer jer je bolji sastav), omega 3 i miran si što se tiče suplementacije.  Ne bih ništa ubacivala pored toga za sada, ako ostane novca potroši ga na hranu - jaja, mladi sir, belo meso... 
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Septembar 30, 2014, 06:24:55 pre podne »

Imam 18 godina, visina oko 185 tezina 73kg.. a ishrana, bas dosta vremena sam citao o tome i trudim se koliko mogu da to ispostujem jer evo Robert je primjetio u internatu sam.. a od vitamina redovno pijem neki iz apoteke, pre sam pio oligovit ali nema ga vec neko vreme.. koji bi isao omjer dekstroze+whey na moju kilazu..
Jedan dozer whey-y, jedan dozer dekstroze.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #7 poslato: Septembar 29, 2014, 06:12:01 posle podne »

Što se tiče dekstroze, 20 do 30 g. Za suplemente se odluči samo ukoliko ishrana neće trpeti zbog finansija, imajući u obzir da i ovako nije baš kvalitetna. U nezavidnoj si situaciji, ali moraš da istraješ i uklapaš stvari onoliko koliko je to moguće. :)
Sačuvana
DachoSS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Septembar 29, 2014, 04:21:15 posle podne »

Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #5 poslato: Septembar 29, 2014, 02:51:36 posle podne »

Cilj mi je da povecam telesnu masu, dosta sam mrsav..sada sam sredio sam ishranu , juce sam kupio whey protein professional i zanima me sta jos bi trebao da uzmem neki gejner ili sta vec do nekih 3000-4000din pa da ga mjesam sa ovim ili kako vec... i ako mozete da kazete kad je najbolje da pijem to ugl. treniram navece...

Da li si i dalje u internatu? Ako jesi, kvalitet ishrane može biti problem.  :-\ Mršav si zbog toga što imaš slab apetit ili, jednostavno, ne stižeš da jedeš dovoljno?
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Septembar 29, 2014, 02:02:53 posle podne »

Treba nam više informacija o tebi da bismo ti odgovorili :) Odgovori prvo na pitanja od MightyMO.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #3 poslato: Septembar 29, 2014, 12:13:59 posle podne »

Koliko imaš godina, kakva je ta sreðena ishrana?

Za 3000 din bih ubacila  vitaminsko mineralni kompleks Natrol Energizer, Natrol omega-3 riblje ulje, dekstrozu.... eventualno i kreatin.
... ako je ishrana stvarno sreðena kao što kažeš onda će ovo biti dovoljno, čak i vrlo pametna kombinacija.
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Septembar 29, 2014, 11:26:55 pre podne »

Whey uzimaj nakon treninga, merica whey-a, merica dextroze i popiješ odmah nakon treninga. Ako bi da gejnerom pojačaš kalorijski unos, uzimaj ga izmeðu obroka sa mlekom. Mada je tu pitanje koliko ti je ishrana stvarno sreðena...
Sačuvana
DachoSS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Septembar 29, 2014, 11:08:10 pre podne »

Cilj mi je da povecam telesnu masu, dosta sam mrsav..sada sam sredio sam ishranu , juce sam kupio whey protein professional i zanima me sta jos bi trebao da uzmem neki gejner ili sta vec do nekih 3000-4000din pa da ga mjesam sa ovim ili kako vec... i ako mozete da kazete kad je najbolje da pijem to ugl. treniram navece...
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.101 sekundi sa 20 upita.