TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 10:48:08 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 21 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Povreda skocnog zgloba - jako istegnuce - neuspesan oporavak  (Pročitano 37528 puta)
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #243 poslato: Avgust 20, 2015, 02:16:51 posle podne »

Zelatin sam uzimao pre skoro 2 meseca mislim,sad uzimam glukozamin vec 3 mesec valjda.. radim podizanje na prste,stopalom dole sa trakom,i stopalo gore. Kupicu onda elasti joint.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #242 poslato: Avgust 20, 2015, 02:10:23 posle podne »

Radim i to istezanje. Treba sada vise vremena nego  u pocetku da osetim efekat,i peta vise skoro i ne boli. Bol u zglobu dok radim  vezbe i istezem pomalo osetim samo na gornjoj strani sa unutrasnje strane stopala,onh tetivu ne osetim da boli vise. Na desnoj strani jos uvek prisutan otok. Da li da krecem postepeno sa trcanjem i vezbama za noge ili jos da sacekam?
da li radiš vežbe koje sam ti dao za jačanje mišića?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #241 poslato: Avgust 20, 2015, 02:08:32 posle podne »

ovaj suplement je bolji za tebe
http://www.pansport.rs/Zastita-zglobova/LB529-Elasti-Joint.html
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #240 poslato: Avgust 20, 2015, 02:07:52 posle podne »

Poceo sam osecam manji bol prilikom istezanja, ne znam da li bi mi pomoglo da pocnem sa Animal Flex suplementom, uzimam trenutno obican glukozamin & msm, znam da je to prevashodno za zglobove, ne znam da li pomaze obnovi bas tetiva i ligamenata
da li si uzimao želatin (kolagen - gradivni materijal za tetive i ligamente / vezivno tkivo)?
Sačuvana
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #239 poslato: Avgust 20, 2015, 02:01:45 posle podne »

Radim i to istezanje. Treba sada vise vremena nego  u pocetku da osetim efekat,i peta vise skoro i ne boli. Bol u zglobu dok radim  vezbe i istezem pomalo osetim samo na gornjoj strani sa unutrasnje strane stopala,onh tetivu ne osetim da boli vise. Na desnoj strani jos uvek prisutan otok. Da li da krecem postepeno sa trcanjem i vezbama za noge ili jos da sacekam?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #238 poslato: Avgust 20, 2015, 01:34:55 posle podne »

imaš i ovo istezanje listova
Sačuvana
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #237 poslato: Avgust 14, 2015, 07:31:50 posle podne »

Jaci efekat istezanja je prisutan na bolesnoj strani zbog skraćenosti misića lista, zategnutosti tetive - što je i razlog problema na pripoju tetive (pojacana sila cupanja....)

Da, definitivno sam poceo da osetim manji efekat istezanja, duze vremena treba da osetim tu nesto... vezbe nekad i zaboravim ali istezanje radim svaki dan par puta
Sačuvana
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #236 poslato: Avgust 12, 2015, 07:23:16 posle podne »

Poceo sam osecam manji bol prilikom istezanja, ne znam da li bi mi pomoglo da pocnem sa Animal Flex suplementom, uzimam trenutno obican glukozamin & msm, znam da je to prevashodno za zglobove, ne znam da li pomaze obnovi bas tetiva i ligamenata
Sačuvana
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #235 poslato: Avgust 08, 2015, 08:17:51 posle podne »

I koliko da traje istezanje? Radim 3x po 1min stojeci polozaj, kao sto si mi pokazao, i onda radim jos 2-3x po 1min na stepeniku. Stanem vrhom stopala na stepenik i spustim dole zadnji deo stopala
Sačuvana
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #234 poslato: Avgust 08, 2015, 11:33:58 pre podne »

ne znam ko bi mi mogao pravilno staviti te trake...

a kazi mi jel kod ovakve povrede dug oporavak normalna stvar? jer kod mene ovo sve traje bas dugo tacno cu da izludim koliko sam zeljan treninga i fudbala. batalio sam teretanu skroz radicu samo zgibove kod kuce na vratilu, nadam se do kraja meseci da cu biti spreman konacno ad krenem sa pravim treningom.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #233 poslato: Avgust 07, 2015, 09:08:15 posle podne »

Moze se lepiti i kineziotejping (ahilove tetive)...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #232 poslato: Avgust 07, 2015, 09:06:10 posle podne »

I da li da hladim i mazem samo tu unutrasnju stranu zgloba ili i desnu koja jos uvek ima otoka? I da li mozda treba da podizem nogu i bandaziram zbog prisustva otoka i dalje?
- Bandaziranje ne treba
- Led + gel (lioton) primenjuj i dalje...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #231 poslato: Avgust 07, 2015, 09:02:20 posle podne »

Ok,nastavljam tako. Trcanje jos ne smem? Prestao sam i sa teretanom od pre odlaska na more,ne znam koliko je pametno da treniram i da li mi to dodatno opterecuje taj pripoj,bez obzira sto ne radim noge direktno?
Teretanu mozes raditi vezbe pri kojima ne opterećuješ noge/skocni zglob...
Sačuvana
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #230 poslato: Avgust 07, 2015, 01:37:11 posle podne »

I da li da hladim i mazem samo tu unutrasnju stranu zgloba ili i desnu koja jos uvek ima otoka? I da li mozda treba da podizem nogu i bandaziram zbog prisustva otoka i dalje?
Sačuvana
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #229 poslato: Avgust 07, 2015, 12:57:16 posle podne »

Ok,nastavljam tako. Trcanje jos ne smem? Prestao sam i sa teretanom od pre odlaska na more,ne znam koliko je pametno da treniram i da li mi to dodatno opterecuje taj pripoj,bez obzira sto ne radim noge direktno?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 21 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.079 sekundi sa 18 upita.