TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398503 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 26, 2024, 04:41:19 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 19 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Moc Hemije preca do sna?  (Pročitano 52185 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #124 poslato: Jun 12, 2007, 10:56:32 posle podne »

Sta aa da?
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
sONERS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #123 poslato: Jun 12, 2007, 10:54:41 posle podne »

hehe... Mrsav nisam sigurno...Cak da sam mrsaviji bolje bi bilo...
Kompleksas nisam.... Ne moz covek biti ljubomoran na aas misice..
E vec na 100kg cistih misica mozda i jesam malo...Ali to je normal....
 I ja ne vredjam nikoga ko je normalan! Zasto da ne vredjam ljude koji daju los primer drugima..!!!
A najvise me interesuje zasto su zabranjeni? I cigare su stetne,konzervansi, pa nisu nelegalni...
A da se vrte pare oko cigara to jeste,ali i steroide kazes koristi vise miliona ljudi u americi i sire..I to su pare ogromne pa opet nije legal... TO SVE GOVORI !!!   ;)

Ali koliko si ti neobrazovan....Jesi cuo nekad za prohibiciju??
A kakvi su to aas misici aj kad si tako pametan?
Zasto bi bilo normal imati 80 kg?Ali da ti si car i veliki znalac pa odredjujes pravila  :D :D :D

Kakav los primer daju bre aloooo????Ko tebe jebeno tera da uzimas aas????Cika lazic ti je lepo rekao da se ne bacakas takvim glupim izrazima vec da razumes,ne moras da ih koristis.Ni ja ih ne koristim,svaki put kad mi ortak kaze "E brate dosta je bilo uzecu Winstrol",ja ga prvo napljujem daje idiot,koji ce mu hormoni kada sada bujaju u njegovom mladom telu?Imam milion primera mladih budala koje sjebu sebe zato sto nemjau prave informacije,a takvi kao ti ne pomazu u tome.
Nauci nesto i pomazi ljudima,razumi nekog ako lepo kaze "Evo treniram vec 6 godina,ishrana mi je vrh,suplementacija vrh,imam para da ispostujem dva-tri kraca ciklusa godisnje i imam para da kupim odgovarajucu zastitu.Zelim da nabacim jos 10kg misica,kada to stignem prestajem jer cu se tada osecati kompletno,mocno a vise mi ne treba".Eto,samo to razumi,ako zelis da neko postuje tvoje misljenje,posto je svim ljudima koji ovo sve citaju jasno koliko si ti obrazovan u polju aas bar neke osnovne stvari nauci pa da pravimo polemiku.Ovako...samo pravis od sebe lika koji cinicno postavlja smajlije jer nema bolji odgovor.
I opelt ti kazem,nisu svi aas nelegalni.Imas jedno desetak koje mozes nabaviti u obicnoj apoteci. I alkohol i cigare su bili zabranjeni,uskoro ce i aas ponovo biti dozvoljeni,i to ce veruj mi doprineti tome da nece svaka budala sa 2 meseca teretane odma da uzme aas.

Aaaaa Daaaa ?
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #122 poslato: Jun 12, 2007, 09:56:54 posle podne »

I ja ne vredjam nikoga ko je normalan! Zasto da ne vredjam ljude koji daju los primer drugima..!!!
A najvise me interesuje zasto su zabranjeni? I cigare su stetne,konzervansi, pa nisu nelegalni...
A da se vrte pare oko cigara to jeste,ali i steroide kazes koristi vise miliona ljudi u americi i sire..I to su pare ogromne pa opet nije legal... TO SVE GOVORI !!!   ;)

Ali koliko si ti neobrazovan....Jesi cuo nekad za prohibiciju??
A kakvi su to aas misici aj kad si tako pametan?
Zasto bi bilo normal imati 80 kg?Ali da ti si car i veliki znalac pa odredjujes pravila  :D :D :D

Kakav los primer daju bre aloooo????Ko tebe jebeno tera da uzimas aas????Cika lazic ti je lepo rekao da se ne bacakas takvim glupim izrazima vec da razumes,ne moras da ih koristis.Ni ja ih ne koristim,svaki put kad mi ortak kaze "E brate dosta je bilo uzecu Winstrol",ja ga prvo napljujem daje idiot,koji ce mu hormoni kada sada bujaju u njegovom mladom telu?Imam milion primera mladih budala koje sjebu sebe zato sto nemjau prave informacije,a takvi kao ti ne pomazu u tome.
Nauci nesto i pomazi ljudima,razumi nekog ako lepo kaze "Evo treniram vec 6 godina,ishrana mi je vrh,suplementacija vrh,imam para da ispostujem dva-tri kraca ciklusa godisnje i imam para da kupim odgovarajucu zastitu.Zelim da nabacim jos 10kg misica,kada to stignem prestajem jer cu se tada osecati kompletno,mocno a vise mi ne treba".Eto,samo to razumi,ako zelis da neko postuje tvoje misljenje,posto je svim ljudima koji ovo sve citaju jasno koliko si ti obrazovan u polju aas bar neke osnovne stvari nauci pa da pravimo polemiku.Ovako...samo pravis od sebe lika koji cinicno postavlja smajlije jer nema bolji odgovor.
I opelt ti kazem,nisu svi aas nelegalni.Imas jedno desetak koje mozes nabaviti u obicnoj apoteci.I alkohol i cigare su bili zabranjeni,uskoro ce i aas ponovo biti dozvoljeni,i to ce veruj mi doprineti tome da nece svaka budala sa 2 meseca teretane odma da uzme aas.
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #121 poslato: Jun 12, 2007, 09:46:36 posle podne »

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #120 poslato: Jun 12, 2007, 09:21:45 posle podne »

Sta fali bre imati vec sad 100 kg misica??Bre kreces da vredjas bolje prekidaj!I molim te navedi mi imena tih likova da vidimo sta se tu radi....Kompleks je kad ti imas nesto protiv nekoga a da nemas pravi razlog.Ti nemas blage o aas i zato si kompleksas.Sada po gradu setaju nabildovana misicava tela pa se osecas malo mrsavo...Ali to je ok,proci ce te
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #119 poslato: Jun 12, 2007, 08:50:07 posle podne »

hhe... Ja bih to zabranio pa se ti bilduj..Ko stvarno voli BB njemu ne treba aas...A onaj ko voli preterivanje...Samo nek izvoli...Ali vise nije fer baviti se profi bb sada hteo ili ne hteo moras da koristis to zbog drugih pucaca!!
I kako mozes da se divis tim likovima kada su steroidi ucinili da tako nateknu...
Najbolje bi bilo da sve ide natural pa da vidim ja te misice, krvavo i ljubavlju prema vezbanju, zaradjene !
Ovi danasni bilderi vise nisu ni zanimljivi,a aas su krivi za to ! Mozes ti da iznosis 101 argumenat zasto su OK...ALi cinjenica je da su usrali BB !!!
ma ti bi zabranio doping i ti bi pobio sve hemichare jer si jedan obcni zgoljavac i kompleksash. to sto bi da se nabildujes a ne ide ti a bojis se hemije i sta sve jos ne,da te mnogo ne analiziram, spada u tvoj licni problem i to zadrzi za sebe. stoga frustracije lijeci na nkom drugom mjestu. imenik u ruke i potrazi nekog dobrog psihologa.
laku noc
H2 nemam ja problema sa zgoljavosti...Niti sa kompleksima... Kompleks je kada je neko nezadovoljan pa se nacepa aas da bude badza...Pomesao si pojmove i znacenja..Znam masu njih koji su bili kurtoni u drustvu i =uzeli steroide i sada su kao najjaci i barem ih niko ne moze istuci...To je debilno i kompleksaski !
Slazem se da steroide mozda treba koristiti kao matorac kada ti bude falilo hormona itd..A i dalje zelis misicavo da izgledas..\
Ali ako vec sada imas 90-100kg misica,ne treba ti vise !!!
The end of story !
A Aleksandre tebi svaka cast ako si natural,vidim da imas OK gradju i to mi je za postovati !!Respect friend  ;)
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #118 poslato: Jun 12, 2007, 07:51:22 posle podne »

Marko za ovo jedan plus :D  :D :D :D  ;D ;D ;D ;D  8) 8) 8) 8)  ;) ;) ;) ;)
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
Marko Stojanovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #117 poslato: Jun 12, 2007, 07:39:32 posle podne »

Nije poenta u tome da ces od steroida pasti u krevet...Nego da treba ceniti zdravlje ! Od svega po malo uzmes...Malo steroida...Malo ovoga onoga i narusis zdravlje... Opet kazem da je zdravlje neprocenjivo i nije pametno izlagati ga riziku makar on bio i kontrolisan...  Isto kao da uzmes 100000eura,svima pokazujes uzivas u tome sto ti se ljudi dive,nosas ih u dzepu...Mislim nosis ti i pistolj da se odbranis od kradljivaca ali cemu to izlaganje riziku da te neko opljacka..Uzmes i uradis sigurnu stvar-STAVIS IH U BANKU...Eto to je jedan primer nepotrebnog izlaganja riziku...   ;D
Jer to znaci da steroide treba da drzimo u banci  ;D   :D   ;D   :D   ;D   :D   ;D   :D   ;D
Sačuvana
H2SO4
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

sve je to na psihickoj bazi

« Odgovor #116 poslato: Jun 12, 2007, 02:28:50 posle podne »

Jel se ovde malo oseca ROID RAGE ili mi se samo cini ... ::)    ::)       ::)
anti-roid rage, prije bi reko
Sačuvana
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #115 poslato: Jun 12, 2007, 10:41:07 pre podne »

Jel se ovde malo oseca ROID RAGE ili mi se samo cini ... ::)    ::)       ::)
Sačuvana
bodybuilding forever
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #114 poslato: Jun 12, 2007, 12:56:50 pre podne »

Eh,ja bi svaki dan stavljo slike da imam scim...
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #113 poslato: Jun 12, 2007, 12:55:52 pre podne »

Znam da je 5 secundi ali treba neko da me slika itd...........Bice :),uskoro nadam se
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #112 poslato: Jun 12, 2007, 12:52:58 pre podne »

Jee,to ti je 5 sekundi...no zatvorismo ovu temu kao obicno jednim offfom :) :) :)
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #111 poslato: Jun 12, 2007, 12:51:17 pre podne »

A znam :(..........Jbmu mater imam ispite ove,nista ne stizem :(  :'( :'( :'(
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #110 poslato: Jun 12, 2007, 12:48:14 pre podne »

E da bre,vidim nova slika a nikako da vidim noge! Zanima me stvarno kako izgledaju izdefinisane noge od 60 cm sta ces.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 19 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.093 sekundi sa 19 upita.