TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399599 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 03, 2025, 01:57:34 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: trazim savet  (Pročitano 35989 puta)
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #140 poslato: Januar 30, 2007, 10:24:26 posle podne »

samo se šalim , evo ti plus da se ne ljutiš
Sačuvana
"Woe to you, Oh Earth and Sea,
for the Devil sends the beast with wrath,
because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon
the number of the beast for it is a human number,
it's number is Six hundred and sixty six"
mikiveliki
Gost
« Odgovor #139 poslato: Januar 30, 2007, 10:15:34 posle podne »

Miki zar nije rekla da ne voli da je muvaju fitness treneri ;D ;D

Samo se šalim

Ma sta ti pada na pamet ja sam surovi profesionalac, licno me mnogo vise interesuje u kakvoj je formi i da li je spremna da iskusi trening za pamcenje...?
Sačuvana
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #138 poslato: Januar 30, 2007, 10:13:00 posle podne »

Miki zar nije rekla da ne voli da je muvaju fitness treneri ;D ;D

Samo se šalim

Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #137 poslato: Januar 30, 2007, 10:11:04 posle podne »

Ne znam muvao me trener,pa sam odustala od jedne teretane,jedine koja mi je relativno blizu,tako sam i pocela kuci da vezbam. Kao jel imas momka,pa on je srecan sto te ima za ribu,pa bla,bla..Sve u svemu,smetalo mi je to toliko da sam napustila.     

Da li si se odlucila da vezbas u Fabjanu ili je to bila samo poseta...predlazem ti jedan trening u mom arazmanu, samo za tebe, recimo u Gymans-u?!
Sačuvana
marijana021
Gost
« Odgovor #136 poslato: Januar 30, 2007, 09:11:28 posle podne »

Ne znam muvao me trener,pa sam odustala od jedne teretane,jedine koja mi je relativno blizu,tako sam i pocela kuci da vezbam. Kao jel imas momka,pa on je srecan sto te ima za ribu,pa bla,bla..Sve u svemu,smetalo mi je to toliko da sam napustila.     
Sačuvana
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #135 poslato: Januar 30, 2007, 09:06:26 posle podne »

nista duse,ako naletim na tebe u teretani ja cu da buljim radi tvoje motivacije.... ;)

bas to sto je liquid rekla...ako izvalim da neko zeva ja da ne bi pomislio da se tu namereno guzim zbog njega promenim vezbu i radim ruke ili trbusnjake...i tako stalno radim istu grupu misica..... ::)  :-\
Sačuvana
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #134 poslato: Januar 30, 2007, 08:53:40 posle podne »

Meni ne bi u opšte smetalo da devojka gleda u mene dok radim , čak naprotiv radio bih još jače i bolje
ja nisam lažni moralista pa da vas lažem ja ću sve da priznam :)

Sačuvana
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

To weird to live,To rare to die

« Odgovor #133 poslato: Januar 30, 2007, 08:47:32 posle podne »

a ima i onih koje prosto jedva cekaju da se neko "zabulji" u njih,pa celu svoju pojavu prilagode tome...
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #132 poslato: Januar 30, 2007, 07:35:48 posle podne »

Ja buljim!
Ali nisam u fazonu sad da prilazim i radim sve to sto ej navela niti sam to video.
Svi momci "bulje" :D uglavnom diskretno a kod nje je verovatno najveci problem zbog momaka iz kraja koji , posto je poznaju, prilaze i tu nesto pokusavaju :)
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #131 poslato: Januar 30, 2007, 05:53:54 posle podne »

Nije važno da li je teretana fancy ili nije.. samo što oni u skupljim teretanama možda samo diskretnije bulje ;)

I naravno da vi momci ne primetite "buljenje" momaka...
Uglavnom cela stvar ože zaista da bude prilično nezgodna i da devojka zaista mora da menja termin zbog nekih seljaka... a to priznaćete nije fer.
Sačuvana
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #130 poslato: Januar 29, 2007, 09:50:37 posle podne »

nije pravilo ali je relativno cesto!
pricam iz licnog iskustva....stvar je samo u dozivljaju...JA PILJIM u lepu rucicu i dobro musko dupe u teretani....samo sto frajeru nije neprijatno zbog toga (ili ja bar nisam primetila da mu je neprijatno )a meni jeste...nije mi neprijatno u klubu ali u teretani JESTE!
teretana sa ortacima  iz kraja je funkcionisala bas kako sam opisala,isla sam sa dve drugarice,jedna je bila sestra momka koji je instruktor i nju niko nije smarao a na nas dve su kibicovali....stalno su nesto dobacivali,bodrili nas,ispravljali..."iz najbolje namere".....ja sam sve samo ne stidljiva ali ovo mi je smetalo.... :-\
u power gymu mi se to nije dogadjalo....al oni su dziberi za medalju u nekom drugom smislu...... ::)
u ovoj mojoj sad mi je bas ok...idem ujutru,instruktor mi posveti vise vremena a i vise mi prija, poletnija sam citav dan.....i mala je pa sam sa svima koji dolaze u to vreme, a mnogo je vise momaka,izgradila super odnos i bas mi je prijatno....
Sačuvana
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #129 poslato: Januar 29, 2007, 09:07:57 posle podne »

Kod nas u teretani nema puno riba ali bude barem 2 kad dodjem...
Bude jako lepih i nisam primetio da ih neko pokusava smuvati ili nesto ...
Pre mislim da toga bude u tim fitnes centrima gde dolaze neki pozerski papani...
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #128 poslato: Januar 29, 2007, 09:04:13 posle podne »

pa ja sam trenirao u extremu i tamo su ribe sve bolja od bolje i nisam video da ima da neko od likova to radi , a sada idem u mnogo losiju teretanu i jeste da nema devojaka mnogo ali i kada dodju niko ne radi to sto si pomenula

a i mozes da ides pre podne , ako nemas radne obaveze tada nema mnog ljudi a oni koji dodju nisu takvi kao likovi koje si navela
Sačuvana
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #127 poslato: Januar 29, 2007, 08:31:51 posle podne »

prvo, odakle to da sam glasala za cedu?  :-X je znacilo da se ne izjasnjavam politicki.....

inace, razlog sto uvek malo vise para izdvojim za teretanu je taj sto mi veoma smeta kad upadnem u gym gde su ortaci iz kraja pa snimim u ogledalu kako me premeravaju dok se guzim i izvodim ginekoloske vezbe....a posebno se iznerviram kad uhvatim samu sebe da zbog nekog magarca koji stoji kraj mene preskocim seriju jer on pilji jer toboze ceka tu spravu....ili sutra umesto u topicu i sorcu ili pantalonicama dolazim u dukserici i kuvam se...ili slucaj, bas je resio da me ispravlja a ja ustvari zbog njega ne mogu da uradim vezbu kako treba.....
sto je vise fancy to je zategnutije pa ces redje da naletis na tako nesto, mada nije iskljuceno.....al tamo su svi previse uobrazeni da bi upadali u svaki kontakt sto za nas devojke, koliko god tupavo bilo i nije lose.....
naravno teretana gde su samo devojke je najbolja opcija ali jedina koja mi je blizu je vrlo lose opremljena, mala tako da je guzva a i devojka koja tamo radi zna koliko i ja tako da otpada..... :(
Sačuvana
marijana021
Gost
« Odgovor #126 poslato: Januar 29, 2007, 05:40:25 posle podne »

Sad u subotu kad sam bila u Fabjanu dosao lik sa sinom od recimo 6-7 godina,i malo malo pa me pogledava.Ne znam kako mu nije bilo neprijatno pred detetom,meni je bilo veoma neprijatno,a mala teretana,samo jedna velika prostorija,ne mozes se povuci..CCC..Umalo da mi pokvari ugodjaj..
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.087 sekundi sa 19 upita.