TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 07:37:11 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Dosadno mi je...  (Pročitano 14020 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Jun 27, 2015, 05:56:25 posle podne »

To ti samo misliš da si bio u sportu, od tog sporta nema ništa jer nikad nisi trenirao ozbiljno dal si ti bio u pitanju ili tvoji treneri nisam siguran ali nešto sa tim treninzima nije kako treba.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Jun 27, 2015, 05:48:27 posle podne »

Nemoj da se vadiš na genetiku pa čiji roditelji vežbaju ili bilo šta, ni moji se nikad nisu bavili ni jednim sportom pa evo ja treniram i ide mi odlično.
Sačuvana
Funtunjerović Ivan
Napredni član
Van mreže Van mreže

Say no to racism!

« Odgovor #14 poslato: Jun 27, 2015, 05:13:32 posle podne »

Dve godine? Pa ti im sluzis kao sidro ili ? :D Salim se. Ne znam, malo mi je cudno da neko ko dve godine svaki dan aktivno trenira gornji deo tela da ne moze da uradi zgib, propadanje... :) trudi se vise, ne znam sta da ti kazem. Nije sreca samo zdravo i lepo telo, svako ima prava na srecu, tako da, ne osudjuj.
Sačuvana
-Some people are so poor, all they have is money.
-If you don't live for something, you'll die for nothing.
-Life is hard, but so beautiful.
-Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.
-Believe in yourself.
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Jun 27, 2015, 01:46:51 posle podne »

I to što Ivan kaže, ako ne zbog teretane onda zbog tog veslanja bi trebao da imaš jaka leĂ°a.
Sačuvana
Funtunjerović Ivan
Napredni član
Van mreže Van mreže

Say no to racism!

« Odgovor #12 poslato: Jun 27, 2015, 12:42:14 posle podne »

Treniras veslanje a ne mozes vise od 2-3 zgiba ili propadanja? Koliko dugo treniras taj sport? Ako ima vise od pola godine, ne razumem...
Sačuvana
-Some people are so poor, all they have is money.
-If you don't live for something, you'll die for nothing.
-Life is hard, but so beautiful.
-Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.
-Believe in yourself.
spr1te
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Jun 26, 2015, 11:28:39 posle podne »

Kada sam pripremao prijemni za fax(pre 2-3 godine),prestao sam sa teretanom i treninzima sa strane na duze vreme sto zbog manjka vremena sto zbog manjak energije i viska nervoze(na nesto vise od mesec dana),nakon upisa vratio sam se u teretanu i posle "probijenih" jakih upala bio bio sam sigurno jaci i izdrzljiviji nego ranije a i performanse na utakmicama su bile ocevidne dok je izgled ostao skoro netaknut.
Do pre te pauze sam isao na svaki trening zadnjih 4 godine bez prestanka(cak i dok sam bio na moru sam trcao hills-e i trenirao vise nego sto sam odmarao).
I po mom misljenju nekad treba iskulirati,malo odmoriti i uzivati,nece nista pobeci i ne treba forsirati pogotovo sa tolikim konstantnim fizickim naporom,a kao sto si i sam rekao,leto je majku mu,ne moze biti dosadno(osim po ovim kisovitim danima :D )
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Jun 26, 2015, 09:01:01 posle podne »

Koliko mi se cini rekao je da je savladao prvi zgib, a da sada moze 2-3 tako da samo polako i povecaces broj vremenom, a kad krenes u teretanu radi na lat masini kako bi ojacao jos vise
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Jun 26, 2015, 08:48:46 posle podne »

Ja sam na početku sa drugom vežbao, nisam mogao ni jedan široki zgib da uradim pa sma uz njegovi pomoć radio po 5-6 i tako vremenom ojačao. Vidi ako ti nije skupo kupi elastičnu traku za vežbanje pa radi sa njom.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jun 26, 2015, 08:11:45 posle podne »

Za zgibove i propadanja naĂ°i nekog druga pa radite zajedno i neka ti on pomaže dok ne ojačaš malo.
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jun 26, 2015, 07:04:54 posle podne »

Bravo, bravo, sad samo radi maximume, ako mozes 3 komada ti radi sve serije po 3 pa kad ne mozes ti radi sve serije dokle god mozes 2 da uradis i tako i za 1 zgib isto i onda skocis polako se spustas i sve tako dok ne budes mogao da skocis, hehe ovo ti je moj savet i radi 100%
« Poslednja izmena: Jun 26, 2015, 07:06:39 posle podne od strane cvetkoper » Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jun 26, 2015, 06:46:10 posle podne »

Trebas biti posvecen maximalno, a ne odradis par treninga i to je to
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jun 26, 2015, 06:12:53 posle podne »

pa radi negativna ponavljanja, polako se spustaj i sve tako kako bi povecao broj ponavljanja u seriji, pa napunis ranac stavis na ledja i radis cucnjeve, iskorake, podizanje na prste za listove itd..
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jun 26, 2015, 05:51:11 posle podne »

Brale probaj sam nesto da iskombinujes, nemoj svaki dan isto, treba misic da se odmori, ja se vracam u gym za nedelju dana, a ovako streetworkout i to radim neke do jaja rutine evo ti jedna hahah, ali posle nje odmaram 2 dana, a te dane radim abs i noge

8serija x8zgibova, 8 propadanja, 8 sklekova (izmedju vezbi nema pauze, a izmedju serija 1-1 i po min)
Kad to zavrsis ides 10serija x10propadanja, 10sklekova (bez pauze izmedju vezbi, a izmedju serija 1min)
Posle ides 2x10 sirokih zgibica, 2x10 chin ups i za kraj 50dips on the bar

Naravno ti smanji posto ne verujem da mozes da uradis ovoliko, a evo ti jos jedna veoma zanimljiva rutina:

5serija x3muscle up, 3dips on the bar, 3zgiba (znaci ne pustas sipku dok ne zavrsis jednu seriju)
10serija x10dips on the bar, sklekica

Mozes i jedan dan radis sve varijacije zgibova (siroki, uski itd..) drugi dan radis propadanja i sklekove(uski, siroki, dijamant) i treci dan radis noge (napunis ranac i cepaj), a u neke od ova tri dana ubacis trbusnjake..

A mozes isto i piramide da radis, al ovaj prvi trening je odlican, ali znas kako TERETANA je mama !
« Poslednja izmena: Jun 26, 2015, 05:53:00 posle podne od strane cvetkoper » Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jun 26, 2015, 02:47:33 posle podne »

Ako su takmičenja sve češća onda su i sa ciljem te pauze tako da trebaš odmoriti da bi bio spreman i odmoran za ista.
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jun 26, 2015, 02:15:24 posle podne »

Mislim da bi najpametnije bilo da odmoris, to nije sok za organizam vec neki relax, sok bi bio kada bi sa 0 treninga dnevno presao na 2. :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.116 sekundi sa 17 upita.