TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404454 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 18, 2025, 11:20:20 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 18 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pavac napredak  (Pročitano 58744 puta)
leevu
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: Avgust 13, 2015, 01:26:16 posle podne »

Ma nije decko bio na definiciji, imao je viska kila pa je hteo da smrsa i napravio od sebe skinny fat-a.
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #77 poslato: Avgust 13, 2015, 01:24:07 posle podne »

Na kojoj si ti definiciji bio covece??? Izgledas kao da ces svakog trenutka da se polomis na pola. I molim te prestani da pricas da si porastao od kajaka, glupo zvuci cak i kad napisem iako su tvoje reci. Porastao si jer ti je vreme da rastes. Rastao bi i da si gledao u zid.
Pre nego sto odes na trening pogledaj na netu kako se koja vezba radi ili pitaj ovde, vidis da ima dosta iskusnih koji ce ti sve objasniti. Nemoj da radis pa onda da pitas... povredices se...
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #76 poslato: Avgust 13, 2015, 01:23:27 posle podne »

Nixa debil u svakom klipu ima bar 4-5 bisera za gym baju,zato...al rekoh u ovoj situaciji moze i on da pomogne...
Sačuvana
leevu
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: Avgust 13, 2015, 01:21:41 posle podne »

Leevu gde kacis ovog debila majke ti. :D

Mada ovde ce i on pomoci...

Vrati se ti da treniras kajak,a u teretanu izmedju danima kad nema kajaka.

Sav si kao grana,imas 16 godina i mislis da sve znas,ne moze pre zore da svane,polako,gledaj,uci i tek kad shvatis koliko ne znas poceces da ucis.

Ovo ti govorim dobronamerno i iz licnog iskustva.

Vezbe sa slobodnim tegom kao to veslanje nemoj vise da radis ako nema ko da ti pokaze.

Je l mozes da uradis bar 3-5 zgibova?
on mi prvo izasao, al kontam da ce mu pomoci mislim za ovu vezbu jer govori kako treba da se radi pa mu to mozda jos vise pomogne nego samo da gleda, naravno ima milion klipova i najbolje da ti neko licno pokaze nego ovako.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #74 poslato: Avgust 13, 2015, 01:11:19 posle podne »

Leevu gde kacis ovog debila majke ti. :D

Mada ovde ce i on pomoci...

Vrati se ti da treniras kajak,a u teretanu izmedju danima kad nema kajaka.

Sav si kao grana,imas 16 godina i mislis da sve znas,ne moze pre zore da svane,polako,gledaj,uci i tek kad shvatis koliko ne znas poceces da ucis.

Ovo ti govorim dobronamerno i iz licnog iskustva.

Vezbe sa slobodnim tegom kao to veslanje nemoj vise da radis ako nema ko da ti pokaze.

Je l mozes da uradis bar 3-5 zgibova?
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #73 poslato: Avgust 13, 2015, 01:03:54 posle podne »

Šta kapiraš?

Šta kod tebe ne valja?

Kažeš da treniraš kajak,a ovde okačiš veslanje koja ironija.

Slabo treniraš taj kajak,kao grana si,jesi li naglo porastao?

Sačuvana
leevu
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: Avgust 13, 2015, 01:01:39 posle podne »

Da, evo cak i NIxa pokazuje vezbu i prica pa mozda lakse shvatis
https://www.youtube.com/watch?v=MwohYxb7uxE
Sačuvana
Anðelko
Gost
« Odgovor #71 poslato: Avgust 13, 2015, 12:57:13 posle podne »

kapiram,ovo sam prvi put danas radio
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #70 poslato: Avgust 13, 2015, 12:55:09 posle podne »

Pogledaj ovaj video i pogledaj tvoj pa sam vidi koji je ispravan a koji nije.

Ovaj je prvi koji sam naleteo na yt,ima ih gomila.

https://youtu.be/0xrXnSZApr0
Sačuvana
leevu
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: Avgust 06, 2015, 01:49:09 posle podne »

Ono sto hoce da kaze je da ne moras da postavljas takve profilne, sta ja da stavim sad sliku patrijarha i da ne moras u svakom postu da pominjes da si ateista kao sto ni mi ne pominjemo da smo pravoslavci/muslimani/pastafarijanci i nemas potrebe da citiras razne ljude na sportskom forumu.
Ima i onaj vic. Kako da saznas za da je neko ateista, ne moras da se trudis sam ce ti reci.
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: Avgust 06, 2015, 12:27:52 posle podne »

Ja moram jos nesto da dodam sto i nema toliko veze sa temom ali ima sa tvojim nacinom pisanja pa samim tim i sa tobom. Sam si rekao da si jos mlad da bi shvatio neke stvari pa ne citas "teske" knjige jer ih ne bi razumeo. Jos si ti mlad za mnoge stvari. Zivis u pravoslavnoj zemlji gde je vecina naroda pravoslavne veroispovesti. PRESTANI sa vredjanjem iste jer tako vredjas i ljude koji veruju u to. Ovo je sportski forum i nema mesta nikakvoj mrznji, provokacijama ili bilo cemu te vrste. Ono u sta ti verujes ostavi za sebe jer NIKOGA to ne interesuje. Da li si ti ateista, komunista ili bilo sta trece to si za sebe. I ni za koga drugog. Ateisti inace imaju potrebu da drugima namecu svoje misljenje, ne bih dublje ulazio u temu zbog cega je to tako. Dakle, ne moras se dokazivati drugima kako ti verujes u ovo ili ono. Prestani sa takvim ponasanjem.
Sačuvana
Anðelko
Gost
« Odgovor #67 poslato: Avgust 06, 2015, 12:08:59 posle podne »

Hvala Slavisa na odlicnom govoru!
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #66 poslato: Avgust 06, 2015, 11:55:37 pre podne »

Samo malo vise samopouzdanja i samokontrole...

Imas dovoljno vremena za sve promene...na bolje...zivot je pred tobom...

Ta opsesivnost slatkisima( junkom) mozda predstavlja surogat nekih stvari koje su ti nedostajale ili nedostaju u odnosu sa okolinom...svi imamo teske trenutke, uspone, padove...ne dozvoli da odrastes u razocaranog coveka, coveka poraza i predaje...zar je to ono sto zelis za sebe?

Ne daj drugima povoda da te provociraju, ismevaju...snaga je u tebi..."put od jedne ili hiljadu milja zapocinje jednim korakom"...nema kukanja, nema povlacenja...

Nije ovde sve u gvozdju i onome sto imas u tanjiru, niti u savrsenoj genetici...pre svega toga dolazi motivacija..."ideja" o tome da se moze..."brze, bolje, jace"...pravi razlog za uspeh...pobediti samog sebe i ogranicenja svog uma...tada nema prepreka,izgovora...resenja uvek ima...

Ispuni svoj zivot smislom i pravim vrednostima...moze se sve oko tebe srusiti...ali ti moras da ostanes cvrsto na nogama...zbog sebe...za sebe...zbog onoga cemu stremis...

Jedina bitka koju si izgubio je ona koju su unapred predao...

Bez javnog poveravanja drugima, bez nepotrebne intimnosti...najbolji prijatelj samom sebi si ti sam...ne ocekuj od drugih razumevanje i milost...zato...znas sta ti je dalje ciniti...  ;)

Obrazuj se, usavrsavaj se...radi na sebi i svojim potencijalima...razvijaj i telo i um...uradi sve sto je do tebe...sve ostalo je sudbina...

Pobednik ili veciti gubitnik...samo od tebe zavisi...ne od Cvetka, mene ili bilo kog drugog na ovom Forumu, ili u ovoj zemlji...to zavisi samo od TEBE!
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #65 poslato: Avgust 01, 2015, 01:21:51 pre podne »

https://www.google.com/url?q=http://authoritynutrition.com/10-proven-health-benefits-of-eggs/&sa=U&ved=0CAQQFjAAahUKEwjy8sbZzobHAhUJZCwKHTlGDtc&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNEXeEmNjwzbX6Ki79hpijN1Z2b2Vg
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #64 poslato: Avgust 01, 2015, 01:16:27 pre podne »

Evo jednog a ima ih jos dosta...

https://www.google.com/url?q=http://authoritynutrition.com/how-many-eggs-should-you-eat/&sa=U&ved=0CAoQFjADahUKEwjYv-azzYbHAhUFjiwKHZiED1Q&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNEWEbbPGD02_GMF005GVjmb46p0AQ
Sačuvana
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 18 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.047 sekundi sa 13 upita.