TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 400204 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 30, 2025, 06:37:04 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Koliko cesto idete na plivanje  (Pročitano 51114 puta)
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #25 poslato: Decembar 09, 2006, 03:22:14 posle podne »

a bazen kao nije zagadjen? u svakom slucaju bolje mi je malo bakterija iz dunava nego sto mi hlor pojede kozu na bazenu.
inace bio danas na plivanju 10 duzina delfin, 10 duzina kraul i onda malo prsno za razgibavanje  :)
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #24 poslato: Decembar 09, 2006, 01:11:28 posle podne »

Ehh sad :D
Zivot bez stranda... kako bi to bilo leti ... 200 din za ulaznice na bazen ... nemogucnost igranja picigena... na bazenu samo gledam kojeg cu klinca slucajno pogoditi loptom i ko ce od roditelja da mi pridje i da me zamoli da se ne loptam tu...
dok na strandu radi sta ti je volja... svi kukaju kako je zagadjen dunav ... verovatno jeste ali dok se meni nesto ne desi ja ne odustajem od kupanja na strandu :)
STRAND RULES!!!! :P
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #23 poslato: Decembar 09, 2006, 01:08:18 posle podne »

Slažem se da treba iskoristiti život ali bez kupanja na štrandu , mada picigen je već druga stvar
Sačuvana
"Woe to you, Oh Earth and Sea,
for the Devil sends the beast with wrath,
because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon
the number of the beast for it is a human number,
it's number is Six hundred and sixty six"
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #22 poslato: Decembar 09, 2006, 01:05:07 posle podne »

Leti sam voleo ici na nas Novosadski strand i plivao sam jako mnogo, ali uzvodno od bove do bove.Nema od toga veceg napora, kada bi izasao iz vode osecao bi takvu zategnutost misica(grudi pogotovu) da je to neverovatno.Svima to leti preporucujem.

Štrand je zagadjen samo tako , kupao sam se i ja do ovog leta i bilo je gadno ali podnošljivo , sada više nema šanse

Brate...Nije samo Strand zagadjen, zagadjeno je sve oko nas i ako tako gledas onda je najbolje ostati kuci.Zivot je iovako kratak, mladost jos kraca i zato gledaj da uzivas sto vise dok mozes.
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #21 poslato: Decembar 08, 2006, 10:12:08 posle podne »

...malo cu da izadjem iz teme ali ovo je vazno obavestenje!

Kao sto vidite porodica sportova se siri na nasem forumu. Pansport je ovih dana potisao ugovore o sponzorstvu sa vise razlicitih uspesnih domacih sportista koji ce biti vasi domacini ovde na forumu a vi cete imati mogucnost da iz prve ruke od strane naseg olimpijca i reprezentativca u plivanju IGOROM BERETICEM, biciklistom BORISOM POPOVICEM, kick boks damom JELENOM DJURIC, BBClasic momkom KOZMA ZOLIJEM (vec ga znate kao nick FANATIC), necu ih sve nabrajati ovom prilikom bice jos iznenadjenja, dobijete ekskluzivne informacije iz sportova u kojima su oni najuspesniji!

Nadam se da cete imati sluha za neke nove teme i pitanja koja su dugo u vama ostajala bez odgvoora a ticu se ovih sportova konacno mogu dobiti svoje pravo razresenje ekskluzivno ovde na PANSPORT FORUMU!

SPORTSKI POZDRAV!

Najbolje bi bilo da papansport bude sponzor nasem klubu KKK Liman jel ima dosta uspesnih a nema se para ili makar neke popuste!

Iskreno najvise bi voleo da su nasi budzeti toliki da mozemo sponzorisati mnogo vise sportista nego sto sam ih ovom prilikom spomenuo, ipak...svi znamo da to nije moguce. Sve sto mogu da kazem vama momcima iz KKK Liman da budete maksimalno posveceni svom treningu i rezultatima a sponzorstvo ce doci kad za to bude vreme...

Sportski pozdrav!
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #20 poslato: Decembar 08, 2006, 07:57:24 posle podne »

Bezobrazna veverica  ;) ;) ;) ;)
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #19 poslato: Decembar 08, 2006, 07:52:11 posle podne »

Pa bilo je nocnog kupanja pre na ekskurziji ali bash i ne bih o tome ;D (uhh kako mi nedostaju ti dani  :'( )

Inace na nocno kupanje na bazen nikad nisam isao a bilo je jako puno planova  :-\

Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #18 poslato: Decembar 08, 2006, 07:07:29 posle podne »

Na moru obavezno,a zna se s kim  ;)
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #17 poslato: Decembar 08, 2006, 07:04:14 posle podne »

Ok je radnja , zaista im je i osoblje ljubazno , znam da sam to već spomenuo ali zaista su super za razliku nekih prodavaca koji su me vredjala samo zato što sam pitao koliko im je jakna . STOKA

No da se vratimo temi , da li idete možda na noćno kupanje i sa kim ;)
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Decembar 08, 2006, 06:25:39 posle podne »

Baš mi je drago ovo za sponzorstva :)

Tako i treba.. naši sportisti (kao i drugi vredni, radni i paetni ljudi) su u našoj zemlji potpuno zapostavljeni.

Svaka čast Pansportu :) (nije što pišem za njih ali su stavrno ok ;) )
Sačuvana
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #15 poslato: Decembar 08, 2006, 05:53:08 posle podne »

Leti sam voleo ici na nas Novosadski strand i plivao sam jako mnogo, ali uzvodno od bove do bove.Nema od toga veceg napora, kada bi izasao iz vode osecao bi takvu zategnutost misica(grudi pogotovu) da je to neverovatno.Svima to leti preporucujem.

Štrand je zagadjen samo tako , kupao sam se i ja do ovog leta i bilo je gadno ali podnošljivo , sada više nema šanse
Sačuvana
SexyFranc
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

SexyFranc

« Odgovor #14 poslato: Decembar 08, 2006, 02:10:26 posle podne »

Kao sto vidite porodica sportova se siri na nasem forumu. Pansport je ovih dana potisao ugovore o sponzorstvu sa vise razlicitih uspesnih domacih sportista koji ce biti vasi domacini ovde na forumu a vi cete imati mogucnost da iz prve ruke od strane naseg olimpijca i reprezentativca u plivanju IGOROM BERETICEM, biciklistom BORISOM POPOVICEM, kick boks damom JELENOM DJURIC, BBClasic momkom KOZMA ZOLIJEM (vec ga znate kao nick FANATIC), necu ih sve nabrajati ovom prilikom bice jos iznenadjenja, dobijete ekskluzivne informacije iz sportova u kojima su oni najuspesniji!

Nadam se da cete imati sluha za neke nove teme i pitanja koja su dugo u vama ostajala bez odgvoora a ticu se ovih sportova konacno mogu dobiti svoje pravo razresenje ekskluzivno ovde na PANSPORT FORUMU!

SPORTSKI POZDRAV!

Najbolje bi bilo da papansport bude sponzor nasem klubu KKK Liman jel ima dosta uspesnih a nema se para ili makar neke popuste!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #13 poslato: Decembar 08, 2006, 01:59:49 posle podne »

Sačuvana
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #12 poslato: Decembar 08, 2006, 12:45:57 posle podne »

opaaa taj rad nam treba na forumu
samo tako miki
Sačuvana
Ivo Andrić

mikiveliki
Gost
« Odgovor #11 poslato: Decembar 08, 2006, 12:08:28 posle podne »

SPORTSKI POZDRAV!
« Poslednja izmena: Decembar 08, 2006, 12:11:11 posle podne od strane mikiveliki » Sačuvana
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.121 sekundi sa 18 upita.