TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399865 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 02:56:04 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Smernice za mene :)  (Pročitano 7284 puta)
Marina90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: April 27, 2016, 09:26:04 pre podne »

Kad bih i ja znala tako da se postavim odavno bih u teretani bila :) A i jbg lakse mi je kuci, npr. juce sam imala obaveza ceo dan, vezbala sam tek u 22h...
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: April 27, 2016, 09:23:08 pre podne »

Ma ja imam nekog lika sprica se ts a nema ga saka jada i dodje da mi popuje nesto....i onda popizdeo jednom i rekao mu brate jel izgledas bolje od mene? Pa ne nego da ti objasnim...reko aj pici kad budes bolji od mene onda cu te slusati...

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Sačuvana
Marina90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: April 27, 2016, 09:19:29 pre podne »

Ha ha ha kako ste kvarni :) Slika govori vise od reci :)
Samo kako tim smaracima nije dosadno majko sveta, imala sam primer gde me je jedan lik konstantno ubedjivao da nosim foliju samolepljivu da bih se vise znojila. Komedija :)
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: April 27, 2016, 08:57:40 pre podne »

Hahhahaa

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: April 27, 2016, 07:48:38 pre podne »

E sada kada si napisala sa deckom vise niko nece hteti da ti pise i daje savete :D Salim se...
Sto se tice samog treninga uvek sam vise za teretanu....jednostavno imas sve na dohvat ruke i mozes lepo trening da odradis sve kompletno....
Sluske u usi i ne slusaj ko sta pametuje....jer svi mi imamo nekog ovakog... :D
Sačuvana
Marina90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: April 26, 2016, 11:49:40 posle podne »

Ljudi ja sam takav baksuz da mi samo prilaze sa pricom Sta ce ti tegovi idi na traku ili biciklu. Kad prebrodim fobiju idem :) Mada sad preko leta necu imati drugog izbora nego u teratanu. U Nisu zivim sa deckom imam prostora  gde da vezbam a kad odemo 2 meseca na odmor nemam mesta, tako da cu sigurno da uplatim teretanu jer ne mogu mnogo da plivam, hvata me grc u nozi.
Sačuvana
Marina90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: April 26, 2016, 10:55:52 posle podne »

Zaboravih i ovo da napisem, radim HIIT posle treninga opterecenja i to obicno na dan kad radim gornji deo tela.
Sačuvana
Marina90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: April 26, 2016, 10:53:23 posle podne »

Atkins 2 meseca pa pauza gde nisam vodila racuna o kalorijama ali nisam se bacila na junk i Low carb oko 3 meseca... Dok sam bila na Atkinsu bila sam svaki boziji dan na 30 do 50 uh, a na low carbu sam drzala od 50 do 80uh. Nisam uopste imala punjenja, Atkins me je unistio, narocito mi se na bubrege odrazilo a na low carbu sam imala cheat svake nedelje i tu isto nisam pratila niti sam to radila kako valja. Idiot :)
Kad radim HIIT bojim se da puls ne pratim nego prvih 30 sekundi zapnem kao sivonja onda 20 radim normalnije, smanjim taj max intenzitet i 10 sekundi pauze.
Ok, ukapirah sto se vezbi tice, narocito kad radim jumping lunges gde se max trudim da odrzim formu batalicu vreme.
Da na tu klupu sam mislila da mogu da je podesavam ;)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: April 26, 2016, 10:45:33 posle podne »

Vežbu ćeš svakako otežati ako podigneš stopala ( kao što u teretani koristiš steper tako kući možeš da nadješ neku zamenu), takoĂ°e i tegove možeš da koristiš tako što ćeš ih namestiti na kukove i pridrzavati rukama. Šipka će svakako koristiti da proširiš opseg vežbi a što se tiče kose klupe nisam siguran koliko ti je potrebna, jedino ako planiraš da kupiš klupu koja se podesava i na kojoj možeš da radiš potiske,razvlačenja i slicne vezbe.
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #8 poslato: April 26, 2016, 10:43:36 posle podne »

A koliko dugo si bila na dijetama? Tj. koliko nisko si išla sa unosom ugljenih hidrata? Da li si bar 1 nedeljno unos hidrata povećavala do npr. 3 gr po kg?

Kada radiš hiit( posle treninga sa opterećenjem)? Pratiš puls? Koliko ti traju "deonice"( sprint...brzo hodanje, tj. smenjivanje deonica sa 80-90% od max pulsa i onih sa oko 60% od max pulsa)?

Preporuka za čitanje na temu dijeta i korekcije ishrane i treninga... http://www.pansport.rs/tekstoteka/ishrana/najee-greke-u-fazi-rada-na-skidanju-masnih-naslaga.html

Nisi odgovorila na neka pitanja...koliko dugo si bila na Atkinsovoj i low-carb dijeti...koliki je tada bio unos masti i proteina...hidrata na low-carb?

Vezano za trening, bolje se fokusiraj na pravilnu formu izvoĂ°enja nekog pokreta( vežbe), broj ponavljanja u delotvornoj zoni opterećenja( težine sa kojima radiš), nego li prosto na vreme izvoĂ°enja neke serije...

« Poslednja izmena: April 26, 2016, 10:45:18 posle podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
Marina90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: April 26, 2016, 10:35:04 posle podne »

Ok, samo ja kad radim podizanje obicno legnem na strunjacu i podizem kukove. Da li bi bila korisnija vezba da je radim na klupi koju planiram da uzmem? I planiram da kupim sipku da mogu da imam jaci trening.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: April 26, 2016, 10:32:02 posle podne »

Da, kada radiš čučnjeve tog dana radi i iskorake,bugarski cucanj,rumunsko mrtvo dizanje, most(podizanje kukova) i eventualno jos neku vežbu. Nisu to leše kilaže koje imaš, za jednu devojku možeš da odradiš solidan trening. Radi nekih 5 serija po 10-15 ponavljanja, kod svih ovih vežbi možeš da iskoristiš tvoje tegove.
Sačuvana
Marina90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: April 26, 2016, 10:28:07 posle podne »

Iskorake radim u drugom danu :) Svi tegovi su mi u parovima :) Htela sam da kupim jednu kosu klupu za trbusnjake. Sta vi mislite? E da, imam i spravu za propadanje u stanu ali na njoj mogu samo trbusnjake da radim... Znaci kad radim cucnjeve da radim i iskorake zajedno?
Sačuvana
Marina90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: April 26, 2016, 10:26:11 posle podne »

Dijeta : Bila sam na Atkinsu dobra 2 meseca pa sam napravila pauzu gde uopste nisam pametno organizovala obroke ( nisam navalila na junk ali nisam ni racunala ni nista ). Na low carbu sam bila oko 3 meseca i sad pokusavam da nadjem nacin ishrane koji ce mi najvise odgovarati i gde necu da se ugojim. Ne jurim za minusom kilograma, zadovoljna sam trenutnim stanjem ( mada uvek moze bolje ) samo mi je bitno da nije plus.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: April 26, 2016, 10:25:29 posle podne »

Ajde da nastavimo sa delom oko treninga :)
Po pitanju treninga ja ti predlažem da ga prilagodiš tako da što više liči na trening u teretani. Po pitanju nogu bih gledao da to budu razne varijacije čučnjeva i iskoraka i da tu pokušaš da iskoristiš maksimalno te tegove koje imaš. Da li te tegove imaš u parovima ili samo po 1 ?
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.108 sekundi sa 18 upita.