TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399869 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 08:40:42 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: formulacija obroka, treninzi, zdravlje, suplementacija  (Pročitano 15106 puta)
Kolev Nenad
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: Maj 06, 2017, 10:36:57 pre podne »

Ja sam mozda preskoesto ali ne videh nigde noge da radis.. Ili gresim :)

Nemoj da racunas da ce misici vise da rastu ako je kilaza veca, potrebna je ispravna tehnika i kontrakcije misica, a nisam siguran koliko ces to na 6 ponavljanja moci da izvedes osim ako ne vezbas vec dugo, dugo.
Sačuvana
marke098
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Maj 06, 2017, 06:16:43 pre podne »

Moze li se raditi 3 treninga jaka a 1 kardio sedmicno ? Ovo za broj ponavljanja mogu li tako da radim ili da mjenjam nesto ?
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #60 poslato: Maj 05, 2017, 10:01:10 posle podne »

Trbušnjaci se prave u kujni ne u teretani...  ;D

Uzalud hiljade i hiljade trbušnjaka ako ishrana nije sreĂ°ena  ;)

A radi li se kardio?

Dakle, masno-vodenu izolaciju, tzv. "tapacir" ćeš skinuti pre svega manipulacijama po pitanju ishrane uz razumnu "suplementaciju" kardio treningom...naravno, osnovu svega čini trening sa opterećenjem  ;)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: Maj 05, 2017, 08:38:10 posle podne »

Ja bih grudi radio sa tricepsom a ledja sa bicepsom. A za trbusnjake mi ovi brojevi ponavljanja deluju cudno, trbusnjake odradis kvalitetno po 10-20 ponavljanja par serija nekih tezih vezbi.
Sačuvana
marke098
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: Maj 05, 2017, 09:31:41 pre podne »

Jedan dan radim grudi-biceps(uradim za grudi 4 vjezbe i isto za biceps)prve dvije uradim po 10ponavljanja ali podizem kilazu posle prve. I onda dvije 6x.trbuh od 300-400.Tu uradim 3 vrste trbusnjaka.pauze pravim po 30-45 sek.
Pauzu pravim jedan dan.
Drugi dan ledja-triceps isti broj ponavljanja i serija radim kao i prvi dan.Radim svaki dan isti broj ponavljanja od 6-10
Treci dan nove
Cetvrti ramena trapez
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: Maj 05, 2017, 07:41:29 pre podne »

Meni se ne dopada ovo preterivanje sa trbusnjacima i cim je toliko ponavljanja verujem da ni tehnicki nisu bas najbolje odradjeni. Napisi kako ti izgledaju i ostali treninzi :)
Sačuvana
marke098
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: Maj 04, 2017, 09:08:03 posle podne »

?
Sačuvana
marke098
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: Maj 01, 2017, 07:03:07 pre podne »

Sta mi preporucujete oko treninga.Ja gruvam sve od 4-6 ponavljanja
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: April 30, 2017, 11:44:13 posle podne »

Samo malo napomena, oko treninga - s obzirom na suspektni Žilberim sindrom, pažljivo i odmereno po pitanju treninga!

Pretreniranost, nezdrave životne navike, preskakanje obroka su veliki problem i "okidač procesa"...
Sačuvana
marke098
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: April 30, 2017, 11:22:21 posle podne »

Treniram svaki drugi dan.Evo moj npr danasnji trening.Noge sam samo radio.Cucanj 50kg 2x10 ponavljanja 85 2x 6ponavljanja posle toga potisak 180kg 10 puta pa sam posle podizao.Zadnja serija je bila sa 250kg 6x.Listovi 40kg 10 puta pa onda to mi je prelako bilo i stavio sam 70 i uradio 10 puta i tada sam osjetio bas kako me peku.Vise nije bilo mjesta da se stavljaju tegovi.Prednja loza 70kg 8x4 serije,zadnja sa 40kg radio sam iskorak sa bucicama tu sam stavio 40kg na obe bucice.Uradio sam 370 trbusnjaka.Radio sam u seriji po 70 ali ne osjetim nikakav bol.Moram od iduceg treninga povecati na 100 u seriji.uglavnom sve sprave uradim zagrevanje 10 ponavljanja 1-2 serije i onda stavim kilazu i radim 6 ponavljanja.Pauze pravim u zavisnosti kako se osjecam ako sam ekstra onda 30 sek a ako nisma u elementu onda 60 sek.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: April 30, 2017, 09:13:49 posle podne »

Pošto vidim da si u naslovu teme napisao da treba pomoci i oko treninga, kako stoje stvari na tom polju ?
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: April 30, 2017, 05:04:31 posle podne »

Banane možeš u pwm...

Dakle, u pwm sa proteinskim suplementom može ili 30-50 gr suvog grožĂ°a ili 1 bananu srednje veličine i to je to...
Sačuvana
marke098
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: April 30, 2017, 04:22:58 posle podne »

Banane ne napisa?
Smijem li njih?
A djevojka me neki dan ostavila radi luka.4x sam joj dosao i osjetio se na beli luk.Sta da radim kad ga volim 😂 Dobro suvo grozdje cu zamjeniti brusnicom.Kiseli kupis ne smijem ?
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: April 30, 2017, 02:25:21 posle podne »

Protein neka ostane...

Suvo grožĂ°e = poviše prostih šećera

Neumerena konzumacija = masne naslage

Dobro formulisani obroci = manje tih "uspona i padova" šečera u krvi...

Preporuke...

Od voća – bobičasto voće (jagode, kupine, maline, brusnica, borovnica…), šljive, lubenica, citrusi (limin, kivi, grejp, narandže), breskve (nektarine), dinja, guava, kajsije…

Od povrća – zelena salata, krucufere/kupusnjače (kelj, prokelj, brokoli, kupus, rukola, bok  čoj, keleraba, rotkvice), paradjz, beli luk, avokado, artičoka, masline, blitva, spanać, špargla, šargarepa, krastavac, celer, paprika…
Sačuvana
marke098
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: April 30, 2017, 02:09:48 posle podne »

Ajde uradicu to u srijedu.Ne mogu nikako prije.Slagacu te koliko vode popijem dnevno.Mogu da bas obratim paznju 3-4 dana i da racunam koliko popijem pa ti kazem.Sada sve sto ti kazem slagacu te.Jedem najvise ubjedljivo suvo grozdje.Jer mi pada secer dok ucim i on mi bas odgovara ovako uz ucenje.Jedem naravno svaki dan neko voce.Npr juce sam pojeo 4 banane.Danas sam pojeo 1 narandzu.Uglavnom te dvije vocke najvise volim.Jabuku ne volim.Cim je pojedem opet moram da jedem.U potpunosti se slazem sa vama.Smijem li piti ovaj protein sto sam ga kupio ? Hocu li da prestanem njega da pijem ? Pijem ga kako ste rekli 15 min posle treninga
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.173 sekundi sa 17 upita.