TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 362324 Teme od strane 24669 Članovi Poslednji član: JovanaIt

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 05, 2020, 11:23:43 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 218 219 [220] 221 222 ... 255 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vas danasnji obrok nakon treninga  (Pročitano 68028 puta)
MarkoMare12
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2317


Prilagodi se svakoj situaciji, budi borac!

« Odgovor #526 poslato: Decembar 11, 2017, 10:57:24 posle podne »

5 jaja i ovsene
Sačuvana
Aleksandra Aranitovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1140


« Odgovor #525 poslato: Decembar 11, 2017, 08:57:07 posle podne »

Pirinac, belo meso, prokelj i karfiol.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Na mreži Na mreži

Poruke: 11649


Never give up!

« Odgovor #524 poslato: Decembar 11, 2017, 09:49:14 pre podne »

Pirinac sa goveđim pljeskavicama.
Sačuvana
MarkoMare12
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2317


Prilagodi se svakoj situaciji, budi borac!

« Odgovor #523 poslato: Decembar 11, 2017, 12:27:51 pre podne »

Pileci batak sa krompirom i 50gr pirinca
Sačuvana
Aleksandra Aranitovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1140


« Odgovor #522 poslato: Decembar 10, 2017, 10:49:46 posle podne »

Grasak i kuvani krompir. ;D
Sačuvana
Stefansimonovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1478


« Odgovor #521 poslato: Decembar 10, 2017, 07:56:45 posle podne »

Suve sljive i 300 g svinjska rebra :P
Sačuvana
Jelena Djukic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1173


« Odgovor #520 poslato: Decembar 10, 2017, 07:08:46 posle podne »

Integralna testenina sa tunjevinom

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sačuvana
Stamen Randjelovic
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2827


« Odgovor #519 poslato: Decembar 10, 2017, 10:45:18 pre podne »

Pola sata posle treninga 2 banane a sat vremena od toga belo meso i brokoli
Sačuvana
Stefansimonovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1478


« Odgovor #518 poslato: Decembar 09, 2017, 09:55:43 posle podne »

300 g juneceg mesa,200 g pirinca ii 5 cela jaja :D
Sačuvana
MarkoMare12
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2317


Prilagodi se svakoj situaciji, budi borac!

« Odgovor #517 poslato: Decembar 09, 2017, 07:07:15 posle podne »

300gr pileceg belog i integralne makarone
Sačuvana
Aleksandra Aranitovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1140


« Odgovor #516 poslato: Decembar 09, 2017, 03:54:12 posle podne »

2 pileca batka, kuvani krompir, zelena salata i cvekla.
Sačuvana
Stamen Randjelovic
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2827


« Odgovor #515 poslato: Decembar 09, 2017, 01:23:50 posle podne »

Meso,karfiol,pire krompir
Sačuvana
Vladica Jovanovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1548


« Odgovor #514 poslato: Decembar 09, 2017, 12:12:39 posle podne »

Pirinčani griz 100g i profesional whey dve merice
Sačuvana
Dijana Djajic
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 966


« Odgovor #513 poslato: Decembar 08, 2017, 09:44:07 posle podne »

Pirinac i banana + whey coko lesnik.
Sačuvana
MarkoMare12
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2317


Prilagodi se svakoj situaciji, budi borac!

« Odgovor #512 poslato: Decembar 08, 2017, 04:19:27 posle podne »

200gr piletine sa brokolijem i 100gr kornfleksa
Sačuvana
Stranice: 1 ... 218 219 [220] 221 222 ... 255 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.085 sekundi sa 18 upita.