TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 359569 Teme od strane 24592 Članovi Poslednji član: Mladjanpk

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Februar 25, 2020, 01:32:12 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 242 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vas danasnji obrok nakon treninga  (Pročitano 56605 puta)
Stamen Randjelovic
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2582


« Odgovor #3143 poslato: Septembar 06, 2019, 07:41:41 posle podne »

Pizza
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Na mreži Na mreži

Poruke: 11411


Never give up!

« Odgovor #3142 poslato: Septembar 06, 2019, 06:03:57 posle podne »

Goveđe meso sa pirinčem I povrćem.
Sačuvana
Miša Nenković
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 695


« Odgovor #3141 poslato: Septembar 06, 2019, 03:49:08 posle podne »

Pilece belo, povrce

Послато са LG-D290 уз помоћ Тапатока

Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Na mreži Na mreži

Poruke: 11860


« Odgovor #3140 poslato: Septembar 06, 2019, 01:41:35 posle podne »

Pljeskavica :)
Sačuvana
Stamen Randjelovic
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2582


« Odgovor #3139 poslato: Septembar 06, 2019, 06:12:30 pre podne »

Batak i mladi sir
Sačuvana
Boban Šaranović
Ultra napredni član
******
Na mreži Na mreži

Poruke: 2116


« Odgovor #3138 poslato: Septembar 05, 2019, 05:39:37 posle podne »

Biftek i pirinač

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Sačuvana
Stamen Randjelovic
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2582


« Odgovor #3137 poslato: Septembar 05, 2019, 05:02:00 pre podne »

4jaja, mladi sir, paprika
Sačuvana
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Na mreži Na mreži

Poruke: 8955


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #3136 poslato: Septembar 04, 2019, 11:52:06 posle podne »

File oslića( kuvan) 300 gr ( sa alevom paprikom) + 100 gr (kuvanog) kočanskog pirinča + zelena salata
Sačuvana
Boban Šaranović
Ultra napredni član
******
Na mreži Na mreži

Poruke: 2116


« Odgovor #3135 poslato: Septembar 04, 2019, 09:50:16 posle podne »

Pileci batak i krompir

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Na mreži Na mreži

Poruke: 11860


« Odgovor #3134 poslato: Septembar 04, 2019, 12:30:23 posle podne »

Kompir pire i pljeskavica :)
Sačuvana
Miša Nenković
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 695


« Odgovor #3133 poslato: Septembar 04, 2019, 11:51:09 pre podne »

Sprema se pire krompir, povrce, pileci batak

Послато са LG-D290 уз помоћ Тапатока

Sačuvana
Boban Šaranović
Ultra napredni član
******
Na mreži Na mreži

Poruke: 2116


« Odgovor #3132 poslato: Septembar 03, 2019, 10:58:13 posle podne »

Biftek i pire

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Sačuvana
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Na mreži Na mreži

Poruke: 8955


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #3131 poslato: Septembar 03, 2019, 10:54:21 posle podne »

2 pileća bataka( panglovana) + pakovanje pirinčanih galeta + brokoli( kuvan na pari)
Sačuvana
Miša Nenković
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 695


« Odgovor #3130 poslato: Septembar 03, 2019, 06:14:37 posle podne »

Kuvani krompir, povrce, pilece belo

Послато са LG-D290 уз помоћ Тапатока

Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Na mreži Na mreži

Poruke: 11860


« Odgovor #3129 poslato: Septembar 03, 2019, 08:08:49 pre podne »

Pileće belo i pirinač
Sačuvana
Stranice: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 242 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.103 sekundi sa 18 upita.