TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399348 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 23, 2024, 07:10:45 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 11 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Šta vam leži na duši...  (Pročitano 25103 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #126 poslato: Oktobar 10, 2007, 12:51:19 posle podne »

Na njivu treba odvesti prvo sve politicare-stoku koja nista neradi nego se samo pljuju i za to dobivaju ogromne pare.Bolje taj novac podeliti sirotinji,a ne da truju narod svojim glupostima i jos za to su placeni.
Pa krenimo od tog problema sto je liquid navela.Pa jeste videli taj cirkus u skupstini? Sramota!
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #125 poslato: Oktobar 10, 2007, 12:34:04 posle podne »

Citat - "zvucis kao da je to u drzavi Srbiji nesto novo? nazalost nije... "   ;D ;D   Kako bi ja sve te smarače odveo na njivu pa neka mitinguju sa kosama, lopatama, ašovima i ostalim poljoprivrednim oruĂ°em! Ali gledaj to sa druge strane, bilo, prošlo, pričaće se o tome još nedelju dana i priča završena...  a šta mi beograĂ°ani da radimo sa "beograĂ°anima"?!  :-\
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

To weird to live,To rare to die

« Odgovor #124 poslato: Oktobar 09, 2007, 06:56:13 posle podne »

za pocetak,jako jako me nervira sto se ovih dana moj lepi novi sad provlaci kroz usta mnogih u vezi sa ruznom pricom...jedni ovi i anti drugi oni...nadam se da se nece rasprsiti rasprava na tu temu,samo me jeko nervira i to moram da kazem,sto je do toga doslo da jednog lepog suncanog vikenda na pomen novog sada mnogi cekaju da cuju da li su se potukli ovi i oni i koliko ih je uhapseno i slicno...
to nije moj grad  :-\
 :'(
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
mikiveliki
Gost
« Odgovor #123 poslato: Mart 06, 2007, 08:47:56 posle podne »

Mislim da cu da pobegnem na Novo Naselje tamo ima puno zelenila i sve je prostrano, siroko i veliko a Stasha moze da trci do mile volje!
Sačuvana
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #122 poslato: Mart 04, 2007, 02:47:47 posle podne »

ma odkud neprijatno...
bas je prijatno...
mozda te startuje neki vanzemaljac...  ;)
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
crazy_boy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #121 poslato: Mart 04, 2007, 02:01:14 posle podne »

Pa ne znam bas bilo bi neugodno. Ja sam mislio da zasadim drvo ili cak da napravim vrt i mozda se i ublazi zracenje  ;D
Sačuvana
Never give up until u made it!!!
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #120 poslato: Mart 04, 2007, 01:35:35 posle podne »

umotas se u foliju  ;D
Sačuvana
crazy_boy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #119 poslato: Mart 04, 2007, 01:33:18 posle podne »

E ljudi ne znam kako da se zastitim od zracenja silnih uredjaja u sobi.  :-\
Sačuvana
Never give up until u made it!!!
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #118 poslato: Mart 04, 2007, 11:46:54 pre podne »

zivi zivot i pusti druge da zive
Sačuvana
"Woe to you, Oh Earth and Sea,
for the Devil sends the beast with wrath,
because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon
the number of the beast for it is a human number,
it's number is Six hundred and sixty six"
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #117 poslato: Mart 04, 2007, 12:53:35 pre podne »

MIKI, što bi rekli pojedini atletski treneri "džast rilejks"  ;D ;D  Držim ti fige i pridružujem se ecipeci-nima željama o kući iz snova.

Kad sam već ovde - U teretani volim da gledam svoja posla i da se ispričam sa poznanicima, ali sam primetio feak-ove koji su počeli da mi idu na ganglije. Npr, snimio sam lika koji pametuje, a u poslednje 2 nedelje sam ga snimio kako je 6x odradio POTPUNO isti trening! Dalje, likovi koji odvozaju bajs 15-20-30 min i onda smetaju u teretani tj. snimaju tuĂ°e treninge, a kada "vlasnik" ode, oni isto to odrade! Likovi koji dovedu devojku, drugaricu,sestru,... koja bezvoljno premešta zadnjicu sa trenažera na trenažer, dok on "odraĂ°uje" trening koji se sastoji od 30 min razgovora mobilnim i 3 vežbe. Da ne pričam o devojkama "kopleksašima" koje doĂ°u maltene gole, pa pokrivaju zadnjicu i grudi da ih ne gleda niko! I kao šlag na tortu - osobe koje rade na trenažerima, klupicama i NE STAVE peškir + što treniraju u istim patikama u kojima su do malopre gazili po blatu, kerećem izmetu i sl.

Znam da sve ovo žvuči pomalo paradoksalno jer sam rekao da volim da gledam svoja posla, ali navedeni primeri su vam kao prenos Skupštine - nerviraju vas i želite da promenite kanal, ali vam nešto ne dozvoljava.

Uh... ala prija kad se čovek otvori...  ;D ;D
Sačuvana

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
mikiveliki
Gost
« Odgovor #116 poslato: Mart 03, 2007, 03:47:04 posle podne »

primetili smo miki da si mako stroziji nego obicno...ali tebi se sve prasta.... :D
znam kako ti je, prosla sam kroz to....ja sam pricala sama sa sobom u kolima dok sam gledala stanove.... ::)
nadam se da ces naci svoju kucicu iz snova...do tada...opusteno.... ;)

I pored toga mogli ste primetiti da bez obzira na pratecu situaciju svaka moja kritika mora imati pokrice i biti argumentovana kao i uvek do sada. Najvaznije je da i dalje znam dati nista manje argumentovan i opsiran odgovor. Jedino  je  mala razlika u tome sto ne trpim razmazene likove pa sam sada otvoreno stroziji prema takvima. No ovde ih i nema nesto bas puno tako da u svakom slucaju zelim da vam se zahvalim na razumevanju!
« Poslednja izmena: Mart 03, 2007, 03:50:35 posle podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #115 poslato: Mart 03, 2007, 01:32:13 posle podne »

primetili smo miki da si mako stroziji nego obicno...ali tebi se sve prasta.... :D
znam kako ti je, prosla sam kroz to....ja sam pricala sama sa sobom u kolima dok sam gledala stanove.... ::)
nadam se da ces naci svoju kucicu iz snova...do tada...opusteno.... ;)
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #114 poslato: Mart 03, 2007, 01:24:33 posle podne »

Izvinjavam se unpred svima na forumu ako ovih dana dok groznicavo pokusavam, da realizujem kupovinu stana moje minus raspolozenje nekog povredi kroz neki topic i nesto vise kritike nego inace.

Volim i ja vas!
Sačuvana
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #113 poslato: Februar 22, 2007, 06:09:43 posle podne »

i da vidish kako mishici bujaju odma'  ;D
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #112 poslato: Februar 22, 2007, 04:37:03 posle podne »

Sumnjaš u nas!?  ;D ;D  Dodaš malo majoneza, kečapa i neki začin... MMMmmmmMMMmmmm....  ;D ;D
Sačuvana

Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 11 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.248 sekundi sa 19 upita.