TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405424 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 04, 2025, 10:32:09 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trening grudi+triceps  (Pročitano 22584 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #45 poslato: Mart 15, 2007, 07:41:21 posle podne »

Gledo sam nesto te arnoldove treninge,pa on je sest dana u nedelji radio,svaki drugi dan isto bez pauze.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
x frame
Gost
« Odgovor #44 poslato: Februar 24, 2007, 07:06:36 posle podne »

evo jedan citat da se vidi kako su trenirali pre , split koji su koristili pravi BB  a koji koristi sada Poliquin  , inace najbolji split , makar po meni

Larry Scott, Arnold, Danny all did the same tpe of splits. Chest/Back; Shoulder/Arm; Legs.

Taj program nikad necu zaboraviti to mi je prvenac , odatle je sve pocelo ( Dobio sam Arnoldovu enciklopediju na poklon i poceo sa treninzima ) i od tada BODYBUILDING FOREVER !!!!!!!!! ! ! !
Sačuvana
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doði ako smeš!

« Odgovor #43 poslato: Februar 17, 2007, 06:26:49 posle podne »

Vazno je kakve ces vezbe ubaciti.

Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Februar 17, 2007, 06:03:33 posle podne »

nema to veze sa stazom , nijedan split nema veze sa stazom u teretani
Sačuvana
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Februar 17, 2007, 06:01:25 posle podne »

I ja mislim da je najbolji ali nikako za pocetnike...Za ovakav trening treba biti u perfektnoj kondiciji.
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Februar 16, 2007, 09:04:51 posle podne »

evo jedan citat da se vidi kako su trenirali pre , split koji su koristili pravi BB  a koji koristi sada Poliquin  , inace najbolji split , makar po meni

Larry Scott, Arnold, Danny all did the same tpe of splits. Chest/Back; Shoulder/Arm; Legs.
Sačuvana
x frame
Gost
« Odgovor #39 poslato: Februar 12, 2007, 10:56:40 pre podne »

evo kako se rade grudi i ruke ;D

http://www.youtube.com/watch?v=TujRXo4WlCo&NR

Sjajan je video upravo sam ga pogledao . Ovo je pravi trening . Motivacija cisto 10 .

Najbolja suplementacija : Pogledati pre odlaska na trening ...
Sačuvana
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doði ako smeš!

« Odgovor #38 poslato: Februar 12, 2007, 01:37:43 pre podne »

evo kako se rade grudi i ruke ;D

http://www.youtube.com/watch?v=TujRXo4WlCo&NR
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #37 poslato: Februar 12, 2007, 01:29:55 pre podne »

Ja ne pravim mnogo mozda 30sek ali slobodno odmori po minut izmedju serija,i po dva izmedju vezbi.
Trudi se da svaku misicnu grupu uradis za max 25-30 min(buduci da radis po dve na dan to ti je taman sat vremena).I kad se odmaras nemoj da sedis nego se uvek istezi izmedju serija,i obavezno ponesi vodu pa pij pomalo izmedju svake serije.
Sačuvana
Hitman
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Februar 11, 2007, 03:45:07 posle podne »

Kolike pauze pravite izmedju serija (kad radite masu) i koliko vam traje trening otprilike?
Sačuvana
Hitman
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Februar 11, 2007, 03:25:28 posle podne »

Ok. nasao sam tu temu   :D :D
Sačuvana
Hitman
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Februar 11, 2007, 03:24:07 posle podne »

Koje vezbe (osim kosog benca) su dobre za gornji deo grudi?
Sačuvana
x frame
Gost
« Odgovor #33 poslato: Februar 11, 2007, 02:27:34 posle podne »

Hans , ja mislim da smo se razumeli kao i osatali ( kontrakosi samo kao varijacija , a ne kao osnovno oružje za izgradnju grudi , sto sam ja u sustini i napisao , mada evo Markoni je  primer toga jer njemu ta vezba ocigledno odgovara , a kome ne neka je jednostavno ne  radi. Tacno je sto je Markoni rekao ugao treba da bude manji kako bi se izbeglo slivanje krvi .   Ko se inace jos odluci za ovu vezbu i ko upraznjava kardio imace mnogo manje problema sa slivanjem krvi , zbog boljeg snabdevanja kiseonika u glavi ; pravilno disanje je takodje jako vazno ; ne zadrzavati dah !!! )

Â E sad kad sam ovo napisao red je da ispostujemo Hitman ( bar ja hocu ) posto je ovo njegova tema.

Â Mislio sam da ce moj prvi post biti shvacen malo duhovitije nego sto ja imam utisak da jeste , pa da to ispravim sada . Hitman to je puno vezbi za jedan trening , ali ako ti sve ove vezbe odgovaraju i ako ti stimulisu grudi dobro predlazem ti da napravis TRENING A i TRENIG B , gde ces 2-3 treninga raditi A pa zatim sledeca 2-3 B.
( TRENING A 3 vezbe ; TRENING B 3 vezbe ) . Potrudi se da bench press bude u oba s tim sto je korisno u jedan trening da radis sa buckicama a drugi sa sipkom a opet zbog varijacije i bolje stimulacije misica i upravo da se izbegne osecaj dosade kada se radi samo jedan te isti trening ( trebalo bi da si ovo do sada iskusio) ( telo se jako brzo adaptira na trening ,a varijacijama mu to jednostavno ne dozvoljavas i samim tim ga bolje stimulises na dalji rast naravno sa adekvatnim tezinama i brojem setova ).   Da bi izbegao prettreniranost grudi radi i sa vecim i sa manjim tezinama , jer se misic stimulise i sa malim tezinama i to veoma dobro.
 VECE TEZINE : 12 , 10 , 8 ( tri serije ) ili 11,9,7 .Ubacuj jedno forsirano ponavljanje recimo u zadnjoj seriji
 MANJE TEZINE : 15,12,10 .
 Dve serije zagrevanja obavezno po jedno 18 pa do 14 ili 15 ponavljanja
 Â TEzine naravno podesi da se da se bas kod ovih brojeva ili tu negde javi otkaz ( odnosno da ne mozes vise )
 Ovu formulu primeni i na letenje a mozes i na propadnje .a i na ostale vezbe zasto da ne!!
 Â Nemoj da napravis gresku koja se cesto vidja a to je da zapostavis gornji deo grudi , posle ces imati problem da stizes da ga izjednacis sa donjim i srednjim . U treningu za grudi postoji jos puno kombinacija za stimulisanje specificnih delova ali ovo sto sam ti napisao bi trebalo da posluzi kao solidan osnov.  

TRening ti naravno nije puno originalan kao sto sam napisao  ( opet sam mislio da cu biti shvacen ) ,ali trenirati jedan te isti misic u 7 dana moze da posluzi kao recimo dobra mapa za pravljenje treninga . Probaj da spustis na 5 ili 6 dana odmora . Ovaj program je obicno "rezervisan" za bildere koji vezbaju jako dugo ili jednostavno ljude koji ne zele nesto puno da napreduju dalje. Ali ako su tvoje sposobnosti organzma takve odnosno da se jako dugo oporavlja od treninga onda jednostavno radi tako kao i do sada .
 Raspored misica koje treniras ne mogu da ti dam jer kao sto sam ranie rekao opet je stvar afiniteta i tvojih sposobnosti .Trenirati rame sa nogama zna da bude stresno ja to dobro znam .
 Ja recimo treniram grudi biceps i triceps zajedno ,ali zato na drugu stranu tacno znam koliko mi je stimulacije potrebno za dalji rast  tako da na samom treningu ne lutam mnogo i tacno znam koje vezbe radim na oredjenom treningu  , i pravim male pauze izmedju serija ( 40 - 50 sec.). Posle ovoga obim ruke mi skoci na 2,5 - 3 cm u odnosu na pocetak  treninga a to je prava stvar . Isto je i sa ostali delovima tela .
Kada upoznas bolje svoje telo i odredjene vezbe koje ti prijaju i koriste lakse ces i praviti trening koji ti odgovora ( a to je prava umetnost u ovom sportu ) i sto je najvaznije da ti sam znas da ti odgovara.

PS . Slusaj svoje telo , eksperimentisi  i  LET THE PUMP BE YOUR GUIDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 PS2 : Radi na intenzitetu treninga i sticanju kondicije ( CARDIO JE puno vazan ) ali o tome moze neki drugi  
put.
 Â      POZDRAV SVIMA .
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #32 poslato: Februar 10, 2007, 12:40:12 pre podne »

e i ja mog teram,reko da izbacimo ove glupe trake i bicikle i stavimo par tona tegova :)
Sačuvana
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #31 poslato: Februar 10, 2007, 12:24:57 pre podne »

isti slucaj, ima do 23 kg. sad cemo da vidimo sta ce da bude, mada se gazda primio da obogacuje teretanicu tako da verujem da ce biti.
e onda ce da bude pravi ravni potisak bucicama.  :)
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
Stranice: 1 2 [3] 4 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.581 sekundi sa 18 upita.