TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395144 Teme od strane 25006 Članovi Poslednji član: Vlad77

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 25, 2024, 08:24:53 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 22 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Belanca  (Pročitano 79389 puta)
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20575


Pansport
« Odgovor #283 poslato: Januar 12, 2011, 10:13:13 pre podne »

Make a video. :D
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1269


BRO-SLAYER

« Odgovor #282 poslato: Januar 12, 2011, 10:09:40 pre podne »

LOL moracu probati to =)
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20575


Pansport
« Odgovor #281 poslato: Januar 12, 2011, 08:40:03 pre podne »

Veruj mi, tako je. Samo mu razbiješ oba kraja, malčice oljuštiš i duneš na onom delu gde je manje oljušten. Kad se izvežbaš, ići će ti duplo brže nego da se mučiš sa njima i ljuštiš ih cele.
Sačuvana
Vule~
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 341


« Odgovor #280 poslato: Januar 12, 2011, 01:27:48 pre podne »

aaaaaa  nzm engleski :)
hahhaha sad sam odgledao do kraja  ne verujem da dune i izvadi jaje :) moracu to probati
hahaha
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20575


Pansport
« Odgovor #279 poslato: Januar 12, 2011, 12:12:02 pre podne »

Kakav so, kakvo sirće, nemojte mi reći da ne znate tehniku da jednostavno izduvate jaje iz njegove ljušture? :)

Ja sam se navikao na to i već dugo tako radim, pa nemam nikakvih problema oko toga da li će se jaje ljuštiti ili ne. Tek ponekad ga ljuštim na uobičajen način.

Poslušajte i pogledajte kosookog, pa će vam biti jasno o čemu pričam. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ai9Akl8vQ-c
« Poslednja izmena: Januar 12, 2011, 12:17:18 pre podne od strane Robert » Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #278 poslato: Januar 11, 2011, 06:06:37 posle podne »

Ja ih pustim da kljucaju i 10min, posle se ljuste u dva poteza. Mislim da nisam nigde naleteo da duzina kuvanja utice na b.v. proteina u belancetu.

Inace imao sam kao klinjo samonelu i vise ne rizikujem!
Znaci lomio sam kosti, usivao glavu par puta i sve bih to opet prosao samo da vise nikada ne kampujem na WC solji kao kada sam imao samonelu.

dovoljno ubedljiva poruka za sve one koji i dalje jedu živa jaja misleći da time imaju više koristi nego dobiti ;)

skuvano jaje ohladite pod mlazom hladne vode, lakše je za oljuštiti...     ili fazon našeg jednog takmičara koliko se sećam - preseći jaje na pola oštrim nožem i kaškom izdubiti....  mada meni nije uspelo :)
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2037


« Odgovor #277 poslato: Januar 11, 2011, 03:52:23 posle podne »

Ja stavim malo sirceta, ali ako su bas freska onda ni to mi ne pomaze.  :)
Sačuvana
I don't give a fuck
senkovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1082


Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #276 poslato: Januar 11, 2011, 08:52:53 pre podne »

ja kad provri ostavim jos par minuta pa onda ugasim sporet i ostavim tako  na vrucoj ringli jos dosta jer imam trip da se tako lakse  ljuste jaja   a inace kad jaje nece lepo da se oljusti bacim ga odma koliko se iznerviram

Da bi se lakse oljustila jaja moras staviti kasiku soli u vodu dok ih kuvas.
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
Vule~
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 341


« Odgovor #275 poslato: Januar 10, 2011, 10:22:29 posle podne »

ja kad provri ostavim jos par minuta pa onda ugasim sporet i ostavim tako  na vrucoj ringli jos dosta jer imam trip da se tako lakse  ljuste jaja   a inace kad jaje nece lepo da se oljusti bacim ga odma koliko se iznerviram
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1178


Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #274 poslato: Januar 10, 2011, 10:11:22 posle podne »

Ja ih pustim da kljucaju i 10min, posle se ljuste u dva poteza. Mislim da nisam nigde naleteo da duzina kuvanja utice na b.v. proteina u belancetu.

Inace imao sam kao klinjo samonelu i vise ne rizikujem!
Znaci lomio sam kosti, usivao glavu par puta i sve bih to opet prosao samo da vise nikada ne kampujem na WC solji kao kada sam imao samonelu.
Sačuvana
deskecar
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 487


« Odgovor #273 poslato: Januar 10, 2011, 09:23:17 posle podne »

jaje treba 7 min da se skuva da ne bude rovito.......
Sačuvana
Powerlifting-92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 134


« Odgovor #272 poslato: Januar 10, 2011, 08:48:14 posle podne »

Jel se gubi na hranjivoj vrednosti kad se jaja kuvaju duze od 7 min , posto vidim da je neko napisao 7 min najvise , koliko min da se kuvaju a da ne izgube nista od hranjivih sastojaka  .. ?
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #271 poslato: Septembar 09, 2010, 03:24:10 posle podne »

Ja sam ih jedno vreme kupovala, extra povoljno pošto se drugar bavi time :)  mogu ostaviti kontakt ako nekoga zanima, iz InĂ°ije je...

ne možeš se najesti od njih, to je definitivno... ali na kraju smo doneli zaključak da nisu ništa specijalno u odnosu na kokošija jaja :) 

Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1146


Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #270 poslato: Septembar 07, 2010, 07:58:57 posle podne »

Kad smo vec kod jaja i that similar sh.., ona od prepelice bi trebalo sidu da lece koliko su zdrava, bas sam video neki kao reklamni prsopekt, sa nekim da ne kazem glupostima da su dobra za konzumiranje kod nemam pojma kojih sve ne teskih oblika bolesti. Plus sto se konzumiraju iskljucivo ziva.

Jedina dobra stvar u vezi njih npr. bi po meni bila sto bi mogao da se pohvalis da si pojeo kajganu o 356 jaja ;D.
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12782


Never give up!

« Odgovor #269 poslato: Avgust 22, 2010, 09:20:55 posle podne »

A odmor za Sv Nikolu? :)

PS dijeta od ponedeljka.. danas je još bilo torte ;)

Joj blago tebi hehe...
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 22 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.11 sekundi sa 18 upita.