TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 403392 Teme od strane 25061 Članovi Poslednji član: Mikelele

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jun 09, 2025, 12:58:01 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 22 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Belanca  (Pročitano 102981 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #238 poslato: Jul 07, 2008, 08:13:34 posle podne »

za 6 dana sam pojeo 100 jaja, keva oce da me obesi :D da pitam samo... jel skodi da se trpam toliko jajima?
samo belanca!
Sačuvana
Klesk
Član
**
Van mreže Van mreže

Only The Strongest Will Survive!!!

« Odgovor #237 poslato: Jul 07, 2008, 07:24:08 posle podne »

Da me sa`ranite sa vaporom ako me ubije :D
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #236 poslato: Jul 07, 2008, 01:20:02 posle podne »

znaci ima kewa da te ubije  ;D
Sačuvana
Klesk
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #235 poslato: Jul 07, 2008, 12:06:53 posle podne »

haha, znaci moram malo vise da cepam ;D
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #234 poslato: Jul 07, 2008, 10:26:00 pre podne »

pa ja jedem 20 dnevno pa izracunaj ..  ;D
Sačuvana
Klesk
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #233 poslato: Jul 07, 2008, 05:00:52 pre podne »

za 6 dana sam pojeo 100 jaja, keva oce da me obesi :D da pitam samo... jel skodi da se trpam toliko jajima?
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #232 poslato: Jul 03, 2008, 07:30:01 posle podne »

zato cu ja da uzmem ova zamrznuta  ;D
Sačuvana
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #231 poslato: Jul 03, 2008, 06:58:58 posle podne »

mozda bi i skrpio za belanca ali nemam za put do amerike...
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #230 poslato: Jul 03, 2008, 06:57:24 posle podne »

Pa lepo sam ti naveo :D bioloska vrednost,nije kvalitetan protein,iskoristljiv... u americi imas recimo tecna belanca da kupis,to vec moze al daleko je amerika :D
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #229 poslato: Jul 03, 2008, 06:52:15 posle podne »

zanima me samo sto ne funkcionise?
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #228 poslato: Jul 03, 2008, 06:49:54 posle podne »

ne pij ga - nema svrhe...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #227 poslato: Jul 03, 2008, 05:05:56 posle podne »

belance prahu nije uopste za ljude...ako hoces gasove,to je druga stvar :D slaba bioloska vrednost itd...
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #226 poslato: Jul 03, 2008, 05:04:23 posle podne »

Opa pa to je kod mene u gradu :D A nisam ni znao.. Nego kako bi pili to belance u prahu..??
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #225 poslato: Jul 03, 2008, 01:02:14 pre podne »

8) 8) 8)

@Kvarezma: da cena belaca u prahu je 1700 din = 1kg

inace sto se tice zamrznutih belanaca cena je 150 din/kg + PDV = 177 din
Pakovano je u kocki od 17kg (velicina je nesto manja od kanistra za benzin), sto mu dodje nekih 3009 din = 17 kg

morate se sloziti da je ovo veoma primamljivo. E sad jedino je neprakticno za one koji nemaju zamrzivac, ili imaju ali nedovoljno mesta za belanca

Jos jedna napomena , a to je da u razgovoru sa tehnolozima hrane receno mi je da sto se tice salmonele ona ne opstaje na visokim temperaturama (pecenje) kao ni na niskim (smrzavanje) . Jaja ovih belanaca su svakako proveravana u fabrici i testirana na salmonelu + drze se na [- 40 C]. Ko je zainteresovan moze me kontaktirati na mail "buda.la.buda@gmail.com"

DAMATIZE(100g)                 BELANCE U PRAHU(100g)           BELANCE ZIVO ZAMRZNUTO(1KG)

Alanin                                3793   mg                              4928   mg                             7040   mg   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serin                                 4222   mg                              5586   mg                             7980   mg   
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Asparaginska k.                 8100     mg                            8540    mg                             12200   mg   
Leucin                                9736   mg                             7112   mg                             10160   mg   
Glutaminska k.                  15336   mg                            10850   mg                            15500   mg   
Metionin                            1465   mg                               2793   mg                              3990   mg   
Histidin                              1518   mg                              2030   mg                             2900   mg   
Treonin                             5861   mg                               3143   mg                              4490   mg   
Prolin                                5343   mg                               3045   mg                              4350   mg   
Izoleucin                           6807   mg                                4627   mg                             6610   mg   
Tirozin                               1897   mg                               3199   mg                             4570   mg   
Lizin                                 6893   mg                                5642   mg                              8060   mg   
Arginin                              1982   mg                                4536   mg                              6480   mg   
Fenialanin                          2240   mg                               4802   mg                              6860   mg   
Cistin                                 1550   mg                               2009   mg                              2870   mg   
Triptofan                           1550   mg                                  875   mg                             1250   mg   
Glicin                                 1550   mg                                2891   mg                             4130   mg   
Valin                                  6375   mg                               5663   mg                             8090   mg

Zao mi je sto ti kvarim posao,ali si skup :)
Evo link za nasu fabriku,gde mozete da ta belanca kupite po ceni od
900dinara+pdv,  jedina je mana sto morate da odete u indjiju,jer nesalju postom. :)

www.vojvodinaprodukt.com/proizvodi.html
Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #224 poslato: Jul 02, 2008, 08:17:35 posle podne »

moja majka mi kupuje jaja na pijaci.. i placa ih 6 din po komadu... ma koja zamrznuta ... kakvi bakraci bre... :D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 22 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.038 sekundi sa 13 upita.