TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 386880 Teme od strane 24967 Članovi Poslednji član: nostalgia_traveler

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jun 06, 2023, 11:28:41 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Мршављење и изградња мишића за почетнике  (Pročitano 190 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #9 poslato: Maj 06, 2023, 05:54:36 posle podne »

Хвала на савјетима, јављам резултате кад буду видљиви
Nema na cemu,zato smo tu.
Ok,cekamo rezultate.Sigurno ce biti vidljivi,samo treba malo strpljenja.

Tapatalkkal küldve az én 220333QAG eszközömről

Sačuvana
Pitchwayz
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Maj 06, 2023, 05:31:30 posle podne »

Хвала на савјетима, јављам резултате кад буду видљиви 😁
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Maj 06, 2023, 04:39:58 posle podne »

I samo da se voće izbegava uveče. A i generalno ugljene hidrate izbegavati u večernjim satima.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #6 poslato: Maj 06, 2023, 09:26:38 pre podne »

Naravno da ce biti koristi,samo treba vremena.Javi nam kako idu treninzi i kako idu kilaze dole.
Sta jedes u tih 1700 kalorija?Da li si se pre bavila nekim sportom?
А храним се у мензи, тако да оно што они сервирају то ми је, немам неку могућност да ја себи правим нешто поред. Ал’ код њих је храна увијек разноврсна, доручак преспавам тако да ручак и вечеру увијек једем. Буде увијек неко месо, пиринач, просо, сочиво, пире, спанаћ итд. Поред тога накупујем воћа па умјесто слаткиша једем то. Ваљда буде неког ефекта
А што се спорта тиче, не баш. Али сам рекреативно увијек нешто радила, бицикл, трчање, како кад. Нисам имала никад проблема са килограмима. Сад ме је мало студентски живот покварио.
Voce je ok,samo ne bananu,ili ako vec bananu jedes onda gledaj da to bude pred trening.

Tapatalkkal küldve az én 220333QAG eszközömről

Sačuvana
Pitchwayz
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Maj 06, 2023, 09:17:49 pre podne »

Naravno da ce biti koristi,samo treba vremena.Javi nam kako idu treninzi i kako idu kilaze dole.
А храним се у мензи, тако да оно што они сервирају то ми је, немам неку могућност да ја себи правим нешто поред. Ал’ код њих је храна увијек разноврсна, доручак преспавам тако да ручак и вечеру увијек једем. Буде увијек неко месо, пиринач, просо, сочиво, пире, спанаћ итд. Поред тога накупујем воћа па умјесто слаткиша једем то. Ваљда буде неког ефекта 😁
А што се спорта тиче, не баш. Али сам рекреативно увијек нешто радила, бицикл, трчање, како кад. Нисам имала никад проблема са килограмима. Сад ме је мало студентски живот покварио.
« Poslednja izmena: Maj 06, 2023, 09:19:24 pre podne od strane Pitchwayz » Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #4 poslato: Maj 06, 2023, 08:34:45 pre podne »

А је л’ ће онда овако бити икакве користи или џаба идем у теретану и једем оволике протеине?  ;D
Sačuvana
Pitchwayz
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Maj 05, 2023, 07:04:16 posle podne »

А је л’ ће онда овако бити икакве користи или џаба идем у теретану и једем оволике протеине?  ;D
« Poslednja izmena: Maj 05, 2023, 07:51:04 posle podne od strane Pitchwayz » Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #2 poslato: Maj 05, 2023, 06:25:00 posle podne »

Ћаос, већ одавно тражим прави форум да поставим ово питање и ево коначно налетих на овај. Елем, висока сам 165 цм и имам 63 кг. Циљ ми је да слетим на 58 отприлике али да истовремено и изградим мишиће у нормалној мјери (ноге и стомак првенствено). Е сад, чула сам на пар мјеста да је то немогуће. Уносим око 1700 калорија дневно, не једем од 18 сати до 11 ујутру и почела сам ево пар дана да се трудим да уносим 100 грама протеина дневно и такође сам кренула у теретану прије 2 седмице отприлике (углавном идем сваки други дан, једном радим ноге а други пут горњи дио тијела). Какве су ми шансе да буде икаквих резултата до јула нпр и да ли нешто треба да мијењам? Пијем и онај протеин ISO 100 после тренинга ако вам шта значи и та информација  ;D
Pozdrav,dobro dosla na nas forum.
Ako si pocela da ides u teretanu pre 2 nedelje onda je jos rano za bilo kakve rezultate.Stvarno je nemoguce da smrsas i da gradis misice istovremeno.Prvo moras smrsati i to sa kalorijskim deficitom sto znaci da ako od ovih 1700 kalorija ne mrsavis onda smanji na 1600 ili na 1500.Posle mrsavljenja moze da se gradi misic.Mozes i dva grama poroteina po 1kg telesne tezine,sto u tvom slucaju iznosi 126 g ali recimo neka bude 120 g proteina rasporedeno po ceo dan.Mozes jesti uvece,samo onda treba jesti cist protein bez UH.Isto tako mozes jesti i ranije od 11 sati,onda mozes jesti UH.
Protein koji pijes je ok.
Sačuvana
Pitchwayz
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Maj 05, 2023, 02:10:21 posle podne »

Ћаос, већ одавно тражим прави форум да поставим ово питање и ево коначно налетих на овај. Елем, висока сам 165 цм и имам 63 кг. Циљ ми је да слетим на 58 отприлике али да истовремено и изградим мишиће у нормалној мјери (ноге и стомак првенствено). Е сад, чула сам на пар мјеста да је то немогуће. Уносим око 1700 калорија дневно, не једем од 18 сати до 11 ујутру и почела сам ево пар дана да се трудим да уносим 100 грама протеина дневно и такође сам кренула у теретану прије 2 седмице отприлике (углавном идем сваки други дан, једном радим ноге а други пут горњи дио тијела). Какве су ми шансе да буде икаквих резултата до јула нпр и да ли нешто треба да мијењам? Пијем и онај протеин ISO 100 после тренинга ако вам шта значи и та информација  ;D
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.09 sekundi sa 18 upita.