TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405193 Teme od strane 25065 Članovi Poslednji član: Istraživač

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Avgust 23, 2025, 04:03:22 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 93 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Koliko sna nam je potrebno  (Pročitano 338079 puta)
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1235 poslato: Avgust 05, 2025, 03:54:19 posle podne »

Ja nemam problema sa tim, svakako pravim duze pauze ali obicno se ja ne udaljavam od bencha/kaveza za cucanj i kad razgovaram sa ljudima tako da ja odradim svoje :D
Ne mrdas sa svoje lokacije ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #1234 poslato: Avgust 05, 2025, 07:56:52 pre podne »

Ja nemam problema sa tim, svakako pravim duze pauze ali obicno se ja ne udaljavam od bencha/kaveza za cucanj i kad razgovaram sa ljudima tako da ja odradim svoje :D
Nisam ni mislio da ti imas problema sa tim nego da se onda obicno to desava.I ja sam pravio vece pauze kada sam vezbao za snagu,ali zbog price i vece nego sto sam "trebao"....pa kako se blizilo takmicenje tako sam stavio slusalice....znam ti sad ovo radis zbog sebe,samo sam to naveo kao jednu opciju,jer ako to cita jedan pocetnik onda treba da se drzi nekih osnovnih pravila sto se pauza tice,a ne da ga naucimo kako je pricanje pozeljno izmedu serija.... ;D ;D ;D
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1233 poslato: Avgust 05, 2025, 07:54:19 pre podne »

Znam, nego kazem meni teretana nadoknadi taj socijalni deo koji bi imao na poslu. I to cak mnogo kvalitetnije jer na poslu budem osudjen da radim sa ljudima sa kojima se bas i ne bih socijalizovao po svojoj zelji. Dok u teretani ipak u razgovor i trening udjes sa nekim ko ti odgovara.
I pravis vece pauze nego sto bi trebao..... ;)
A ja sam ti zbog toga rekao....
To mi se desava nekad. Svestan sam da nekada napravim vevu pauzu, nego sto treba, jer se zapricam.
To je i normalno.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1232 poslato: Avgust 05, 2025, 07:53:22 pre podne »

A sto se tice ovoga ranije sto ste pisali, ja sam spojio nekoliko godina rada od kuce i to ume da bude i pozitivno i negativno. Mene je povuklo da onda ne gledam na radno vreme i radim po ceo dan, pritom od dosade dok sam za racunarom poceo sam da pijem do 10kafa na dan. Kretanje nula, cak sam jedno vreme i treninge zapostavio, a najveci problem je barem meni san.
Bukvalno budem umoran od "umog" rada ali sam ovako odmoran i ne mogu da zaspim nocima. Ako u toku dana nemam fizicku aktivnost, kretanje, trening ili sta god to mi je bas uticalo na san.
Ipak mislim da je ima dosta negativnih strana taj rad od kuce.
Maximalno se lsazem.Ali neki mix bi mogao da zamislim.
Mozda nije lose mesovito, da se kombinuje.
Kao i u svemu,zlatna sredina. ;)
A i verujem da se tu ne radi o nekim extremno velikim pauzama koje bi remetili tvoj trening,a i ti vec imas iskustva u tome.
« Poslednja izmena: Avgust 05, 2025, 07:57:46 pre podne od strane Miki Mihajlovic » Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1231 poslato: Avgust 04, 2025, 05:21:08 posle podne »

Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1230 poslato: Avgust 04, 2025, 04:27:21 posle podne »

Znam, nego kazem meni teretana nadoknadi taj socijalni deo koji bi imao na poslu. I to cak mnogo kvalitetnije jer na poslu budem osudjen da radim sa ljudima sa kojima se bas i ne bih socijalizovao po svojoj zelji. Dok u teretani ipak u razgovor i trening udjes sa nekim ko ti odgovara.
To mi se desava nekad. Svestan sam da nekada napravim vevu pauzu, nego sto treba, jer se zapricam.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1229 poslato: Avgust 04, 2025, 04:26:09 posle podne »

Odlicno si opisao. Jeste tako. Apsolutno se slazem.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1228 poslato: Avgust 04, 2025, 04:25:20 posle podne »

Sad imam malo vise iskustva sa tim, i generalno je dobra stvar jer mogu mnogo bolje da organizujem vreme. Mogu da treniram pre podne kada nema guzve. Cak razmisljam i o prelasku na selo i nekoj zdravijoj sredini, s obzirom da remote posao to omogucava.

Kvalitetnija hrana, sigurno vise aktivnosti, bolji san, kvalitetniji vazduh, a sto se tice treninga to bih opet kao nekad ranije opremio sebi kucnu teretanu. Sa trenutnim cenama clanarina ako vezbate dvoje iz kuce, sa godisnjom clanarinom za vas kompletno se moze kuci opremiti sve :D
To za selo je odlicna ideja. Cesto i meni pada na pamet.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1227 poslato: Avgust 04, 2025, 04:24:17 posle podne »

A sto se tice ovoga ranije sto ste pisali, ja sam spojio nekoliko godina rada od kuce i to ume da bude i pozitivno i negativno. Mene je povuklo da onda ne gledam na radno vreme i radim po ceo dan, pritom od dosade dok sam za racunarom poceo sam da pijem do 10kafa na dan. Kretanje nula, cak sam jedno vreme i treninge zapostavio, a najveci problem je barem meni san.
Bukvalno budem umoran od "umog" rada ali sam ovako odmoran i ne mogu da zaspim nocima. Ako u toku dana nemam fizicku aktivnost, kretanje, trening ili sta god to mi je bas uticalo na san.
Maximalno se lsazem.Ali neki mix bi mogao da zamislim.
Mozda nije lose mesovito, da se kombinuje.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1226 poslato: Avgust 04, 2025, 04:23:38 posle podne »

A verujem da je i ne kretanje kao i desetak kafa sve to doprinelo tome da nisi mogao da spavas....a o zdravlju da i ne pricamo.
Da. To sve zajedno je dosta uticalo.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1225 poslato: Avgust 04, 2025, 04:22:53 posle podne »

Slažem se. Jedna od mnogih je i socijalno povlačenje.
Jeste. Ima dosta stetnih aspekata rad od kuce. Ima i neke pozitivne, ali je vise negativnih.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1224 poslato: Avgust 04, 2025, 10:49:32 pre podne »

Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1223 poslato: Avgust 04, 2025, 09:56:51 pre podne »

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1222 poslato: Avgust 04, 2025, 09:17:25 pre podne »

Jedina dobra stvar sa komercijalnim teretanama kad radis od kuce je onaj momenat socijalizacije sto je Anita pomenula.
Ona je to vise spomenula za posao nego za teretanu. ;)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1221 poslato: Avgust 04, 2025, 09:09:33 pre podne »

Jedina dobra stvar sa komercijalnim teretanama kad radis od kuce je onaj momenat socijalizacije sto je Anita pomenula.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 93 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.626 sekundi sa 18 upita.