TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405424 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 04, 2025, 07:55:35 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ledja+Biceps  (Pročitano 16834 puta)
somebodybg
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: April 14, 2007, 07:50:35 posle podne »

Ne znam, ja sam dok sam trenirao redovno ranije, mogao bih reci da mi je gl vezba za ledja bila lat iza i ispred, pa veslacica i vucenje bucicom + 1 vezba, i stvarno su ostala ledja i dan danas, ali kad radim ledja, uglavnom mi ne ostane snage za biceps, i uveren sam da lat kod mene ima veliki uticaj, ne kazem za vas, ponekad tu i zgibovi padnu, ali bas osecam rame da mi radi na zgibu, doduse s njim imam nekad problema, pa gledam da zgib radim kad sam u teretani gde nema lat masina(2 grada = 2 teretane), uglavnom, siguran sam da se ledja mogu uz lat lepo napraviti, ako zanima, moze i neka slikica ko ne veruje.
Bas mogu da osetim kako me zateze latovi na lat masini, doduse radim, 2-3 serije zagrevanje, pa bar ondak jos jedno 5 serija zestoko mu odvalim.. :)
Sačuvana
milannish
Gost
« Odgovor #32 poslato: April 14, 2007, 06:55:44 posle podne »

Dobro, ipak ste vi iskusniji, mislim ja idem 5 meseci, a vi nekoliko godina.  ;) Ali hocu da kazem da mi lat masina lepo "pogadja" ledja.
 Mada, ja pre nego sto sam krenuo u teretanu, samo sam cepao zgibove.  :)
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #31 poslato: April 14, 2007, 04:20:18 posle podne »

kad radis lat masinu...mozes da se malo odupres tamo gde drzis noge...onda malo se i zgrcis i iskrivis sav...i zato povuces vise...zgibovi su zglavni

Tako je,i ja ti iz licnog iskustva od 3 godne rada samo na latu isto kazem.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #30 poslato: April 14, 2007, 02:36:45 posle podne »

kad radis lat masinu...mozes da se malo odupres tamo gde drzis noge...onda malo se i zgrcis i iskrivis sav...i zato povuces vise...zgibovi su zglavni
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
milannish
Gost
« Odgovor #29 poslato: April 14, 2007, 02:33:27 posle podne »

meni je totalno isto kad radim zgibove i lat masinu. ne primecujem razliku.  tako da po meni je osnovna vezba lat ako ne mozes zgibove.

Ne bih se bas slozio sa tim. Zgibovi i lat po mom misljenju ne mogu da budu isto, zato sto kad radis zgibove dizes sopstvenu tezinu, dok kod lat masine mozes da podesavas opterecenja. Tako da ako hoces masu, bolje lat masina, i samo trpaj tegove  ;)

Ja se ne bih slozio,lat za masu...hahaha...samo radi zgibove jer bolje za ledja ne postoji,a neka zamena za zgibove su slobodni tegovi,bez sajli ako zelis impresivna ledja.

Kladim se da ima vise ljudi koji mogu da "povuku" sto kila na latu nego sto ima onih koji mogu da urade jedan obican zgib.Eto toliko o tome sta je prava snaga.

Ne znam. Ja govorim iz licnog iskustva. Meni vise odgovara lat. Mada moj trening za ledja se sastoji i od zgibova i od lat masine. Odradim zgibove ispred glave, a onda predjem na lat iza glave. Neki put obrnem i to je to!
« Poslednja izmena: April 14, 2007, 02:39:15 posle podne od strane milannish » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #28 poslato: April 14, 2007, 02:28:20 posle podne »

meni je totalno isto kad radim zgibove i lat masinu. ne primecujem razliku.  tako da po meni je osnovna vezba lat ako ne mozes zgibove.

Ne bih se bas slozio sa tim. Zgibovi i lat po mom misljenju ne mogu da budu isto, zato sto kad radis zgibove dizes sopstvenu tezinu, dok kod lat masine mozes da podesavas opterecenja. Tako da ako hoces masu, bolje lat masina, i samo trpaj tegove  ;)

Ja se ne bih slozio,lat za masu...hahaha...samo radi zgibove jer bolje za ledja ne postoji,a neka zamena za zgibove su slobodni tegovi,bez sajli ako zelis impresivna ledja.

Kladim se da ima vise ljudi koji mogu da "povuku" sto kila na latu nego sto ima onih koji mogu da urade jedan obican zgib.Eto toliko o tome sta je prava snaga.
Sačuvana
milannish
Gost
« Odgovor #27 poslato: April 14, 2007, 02:21:12 posle podne »

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #26 poslato: April 14, 2007, 01:48:10 posle podne »

Ma kakav lat,ja sam lat  za ledja radio tri godine i nema ledja,e onda uzmes dvorucni pa veslas sto si i sam naveo kao najbolju vezbu i puff ledja izdzikljaju.Bez veslanja slobodnim tegovima nema sirine,mase i gustine one prave.
Sačuvana
Hitman
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: April 14, 2007, 10:05:24 pre podne »

Sačuvana
Johnn1e
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: April 14, 2007, 09:53:08 pre podne »

Koja bi onda bila osnovna vezba za masu ledja (ako ne mogu da radim zgibove  :D), jel veslanje iz pretklona? (ili kako se vec tacno zove)
Sačuvana
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: April 05, 2007, 01:18:31 posle podne »

Sta mislite o ovom?
Ponedeljak = grudi + biceps 
Utorak = Odmor
Sreda = leða + triceps
Cetvrtak = odmor
Petak = noge + ramena
Subota = dodatni trening
Nedelja = odmor

male mišićne grupe: (biceps, triceps, ramena): minimum 2 vežbe, optimum 3 vežbe, 4-6 serija, 8-15 ponavljanja
velike mišićne grupe: (leða, grudi, noge): 3-4 vežbe, 4-6 serija, 8-15 ponavljanja
noge: minimum 4 vežbe, optimum 5 vežbi (npr. 1. fleksija, 2. ekstenzija, 3. čučanj, 4. listovi)
trbušnjaci: mogu se raditi svaki drugi dan (npr. ponedeljak-sreda-petak)

Ako tebi odgovara onda mora da bude dobro . Ne zahvalno je na daljinu govoriti koji program neko pa i ti treba da usvoji . Znam samo jedno  a to je da  je vazno imati 3 ili 4 programa , svaki od njih treba da ima svoju namenu , gde bi ih ti  po  potrebi ubacivao
u zavisnosti sta zelis da postignes

Sačuvana
bodybuilding forever
legija
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: April 02, 2007, 11:32:24 posle podne »

Hans hvala necu vise da smaram!!!!
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #21 poslato: April 02, 2007, 11:29:55 posle podne »

Bolja ti je onda fora pon i ut radis,sreda odmor pa cetvr i petak radis odmor subota i nedelja
Odvoj noge i ramena
Sačuvana
legija
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: April 02, 2007, 11:22:39 posle podne »

Sta mislite o ovom?
Ponedeljak = grudi + biceps 
Utorak = Odmor
Sreda = leða + triceps
Cetvrtak = odmor
Petak = noge + ramena
Subota = dodatni trening
Nedelja = odmor

male mišićne grupe: (biceps, triceps, ramena): minimum 2 vežbe, optimum 3 vežbe, 4-6 serija, 8-15 ponavljanja
velike mišićne grupe: (leða, grudi, noge): 3-4 vežbe, 4-6 serija, 8-15 ponavljanja
noge: minimum 4 vežbe, optimum 5 vežbi (npr. 1. fleksija, 2. ekstenzija, 3. čučanj, 4. listovi)
trbušnjaci: mogu se raditi svaki drugi dan (npr. ponedeljak-sreda-petak)

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #19 poslato: April 02, 2007, 11:15:02 posle podne »

Uf...prosvrljaj malo po forumu pa ces naci kako ljudi vezbaju.Pretpostavljam da si skoro poceo s vezbanjem,vise od tri dana nedeljno u sledeca dva meseca bi ti bilo previse.Posle povecaj na cetiri nedeljno,i napravi split trening kakav ti odgovara.I nikako ne vezbaj velike misicne grupe toliko cesto koliko ih sada vezbas,jer nemas vremena za oporavak .To ti je kao da pocnes da gradis most,kad ono udari zemljotres i moras sve iznova...Most su tvoji misici,teretana je zemljotres.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.038 sekundi sa 12 upita.