TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 409367 Teme od strane 25084 Članovi Poslednji član: old_skull

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Maj 16, 2026, 04:59:42 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Majski "reset": Kako se lagano pripremiti za leto bez šoka za organizam  (Pročitano 7378 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #92 poslato: danas u 03:08:09 posle podne »

Evo juce sam opet posle 15 godina od svog pozdrava iz strongmana ponovo vukao kamion za jednu reklamu i to sam trebao vuci kamion od 8 tona ali posto je to vatrogasni kamion bio u pitanju nisu ispustili vodu iz rezervoara i bilo je znatno teze,20 tona.I da bi snimak bio dobar morao sam odvuci kamion na razdaljinu od 20 metara odvuci 5 puta da bi to kamerman snimio iz svih mogucih uglova pa i sa dronom.To sve u svojoj 51oj godini zivota 37 godina provedenih u ovom sportu i to sa smanjenom telesnom tezinom od 117kg.Telesnu tezinu navodim zato jer je sa manjom tezinom teze pokrenuti kamion. Kada reklama bude gotova postavljam snimak. ;)
Sa pola pluca,bez kaisa,bez specijalnih cipela za vucenje kamiona i bez ikakvih specijalnih strongman priprema jer je ideja dosla 2 dana pre nego sto sam trebao odraditi reklamu.Sve je dobro proslo,cak ni upalu nemam. ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #91 poslato: danas u 03:00:35 posle podne »

I opet najvažnije je da je zdravlje ispred pehara. Tvoj lični napredak (pobediti sebe od juče) je jedini garant da ćeš se ovim sportom baviti dugo i zdravo.
Kod bilo kog takmicarskog sporta zdravlje nije u prvom planu,nazalost ma koliko god to voleli ili mislili.Kod rekreativnog sporta da,tu je zdravlje na prvom mestu.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #90 poslato: danas u 02:58:29 posle podne »

U Armwrestlingu planiram do 90kg master pa videću šta I kako.
Realnost je takva da tu prvo moram pa videćemo.
Steta sto moras,recimo u sportovima snage mozes da biras i ako mislis da mozes u open kategoriju onda se slobodno mozes tamo takmiciti,to je prava stvar!
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #89 poslato: danas u 02:56:58 posle podne »

Samo takmičenje isto ali uvek sam bio razočaran odlukama sudija i mnogo puta pokraden jer nisam nečiji ili ne izlazim za klub organizatora itd...zato to kažem.
Zato sam prestao da se takmicim u bodi bildingu jer je to ipak subjektivni sport,a u sportovima snage ili si digao teg ili nisi. ;)
Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #88 poslato: danas u 02:31:55 posle podne »

I opet najvažnije je da je zdravlje ispred pehara. Tvoj lični napredak (pobediti sebe od juče) je jedini garant da ćeš se ovim sportom baviti dugo i zdravo.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #87 poslato: danas u 02:31:05 posle podne »

Prihvatanje da si dao maksimum (i da si subjektivno pokraden) je mnogo bolje za dugoročno zdravlje nego opsesija rezultatom koji zavisi i od drugih.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #86 poslato: danas u 02:30:29 posle podne »

Ne možeš ni ti ili bilo ko uticati na sudije, ali možete na svoj trening, ishranu, formu i mentalnu stabilnost. Fokusiranjem na svoj progres smanjujete stres.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #85 poslato: danas u 02:29:43 posle podne »

Da pobedim sebe to mi je prvenstvo cilj.
Uvek i ranije na svakom takmičenju sam gledao seba da pobedim iz mnogo aspekata.
Samo takmičenje isto ali uvek sam bio razočaran odlukama sudija i mnogo puta pokraden jer nisam nečiji ili ne izlazim za klub organizatora itd...zato to kažem.
Potpuno razumem tvoj stav i to je zapravo najzdravija sportska filozofija koju možeš imati. Vidim da su razočaranja zbog sudijskih odluka česta, a takve stvari mogu strašno uticati na motivaciju i mentalno zdravlje.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #84 poslato: Maj 15, 2026, 08:53:35 pre podne »

U Armwrestlingu planiram do 90kg master pa videću šta I kako.
Realnost je takva da tu prvo moram pa videćemo.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #83 poslato: Maj 15, 2026, 08:52:35 pre podne »

Da pobedim sebe to mi je prvenstvo cilj.
Uvek i ranije na svakom takmičenju sam gledao seba da pobedim iz mnogo aspekata.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #82 poslato: Maj 14, 2026, 10:36:15 pre podne »

Meni je u planu povratak u oba sporta koja obožavam.
Armwrestling i body fitness.
Ali idem realno i polako zbog toga što to želim za sebe a neke prevelike ambicije za nekim zlatom itd...
Za body fitnes sam predpostavljao,ali u armwrestling sa toliko telesne tezine? Mada ako se takmicis za sebe onda je okej.
E vidis ja to nikad nisam znao! Ja sam uvek isao glavom kroz zid.Ako se takmicim onda se takmicim da pobedim ili barem da budem bolji nego sto sam bio na prethodnom takmicenju.Meni to Kubertenovo vazno je ucestvovati a ne pobediti nekako nije islo,cak i dok sam igrao fudbal ja sam "ginuo" i na prijateljskim utakmicama....bas zbog toga mi je bilo tesko i prihvatiti daa vise ne mogu da se takmicim na tom nivou na kojem bih zeleo.Sada je ostalo takmicenje sa samim sobom i sa vremenom.Kazem to iako sam nedavno digao u bencu 200kg,jos uvek povucem kamion od 8 tona,mada sada ne za 20 sekundi kao prije nego malo vise,ali jos ide i u 51-oj godini.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #81 poslato: Maj 14, 2026, 10:29:34 pre podne »

Zdravlje svakako i treba da bude najvažnije, ali i osećaj prijatnosti u sopstvenoj koži.
Kako me poznajes!Na to sam i mislio da se sad extra osecam sa ovom kilazom.Prosto lebdim.Naravno cilj mi je skinuti jos par kilograma,ali polako. ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #80 poslato: Maj 14, 2026, 06:58:39 pre podne »

Meni je u planu povratak u oba sporta koja obožavam.
Armwrestling i body fitness.
Ali idem realno i polako zbog toga što to želim za sebe a neke prevelike ambicije za nekim zlatom itd...
Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #79 poslato: Maj 13, 2026, 06:10:33 posle podne »

Zdravlje svakako i treba da bude najvažnije, ali i osećaj prijatnosti u sopstvenoj koži.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #78 poslato: Maj 13, 2026, 10:40:06 pre podne »

Evo juče se merim 89 do 91kg ali snaga na treningu dobra.
Ja 116-117kg  sa 132kg.Snaga je dobra naspram kilaze,ali opala je za nekih 10%,sto sam i ocekivao i kao sto sam i rekao vec to mi nije ni bitno jer se ne takmicim vise,zdravlje mi je najvaznije.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.441 sekundi sa 18 upita.