TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 409429 Teme od strane 25084 Članovi Poslednji član: old_skull

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Maj 17, 2026, 08:07:45 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Majski "reset": Kako se lagano pripremiti za leto bez šoka za organizam  (Pročitano 8167 puta)
drAnita Mrdakovic
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #110 poslato: danas u 06:56:38 posle podne »

Evo juce sam opet posle 15 godina od svog pozdrava iz strongmana ponovo vukao kamion za jednu reklamu i to sam trebao vuci kamion od 8 tona ali posto je to vatrogasni kamion bio u pitanju nisu ispustili vodu iz rezervoara i bilo je znatno teze,20 tona.I da bi snimak bio dobar morao sam odvuci kamion na razdaljinu od 20 metara odvuci 5 puta da bi to kamerman snimio iz svih mogucih uglova pa i sa dronom.To sve u svojoj 51oj godini zivota 37 godina provedenih u ovom sportu i to sa smanjenom telesnom tezinom od 117kg.Telesnu tezinu navodim zato jer je sa manjom tezinom teze pokrenuti kamion. Kada reklama bude gotova postavljam snimak. ;)
Sa pola pluca,bez kaisa,bez specijalnih cipela za vucenje kamiona i bez ikakvih specijalnih strongman priprema jer je ideja dosla 2 dana pre nego sto sam trebao odraditi reklamu.Sve je dobro proslo,cak ni upalu nemam. ;)
Živeti sport 37 godina je za svako poštovanje. Radujemo se snimku, ali sledeći put – obavezno sa zaštitnom opremom!
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #109 poslato: danas u 06:52:33 posle podne »

Evo juce sam opet posle 15 godina od svog pozdrava iz strongmana ponovo vukao kamion za jednu reklamu i to sam trebao vuci kamion od 8 tona ali posto je to vatrogasni kamion bio u pitanju nisu ispustili vodu iz rezervoara i bilo je znatno teze,20 tona.I da bi snimak bio dobar morao sam odvuci kamion na razdaljinu od 20 metara odvuci 5 puta da bi to kamerman snimio iz svih mogucih uglova pa i sa dronom.To sve u svojoj 51oj godini zivota 37 godina provedenih u ovom sportu i to sa smanjenom telesnom tezinom od 117kg.Telesnu tezinu navodim zato jer je sa manjom tezinom teze pokrenuti kamion. Kada reklama bude gotova postavljam snimak. ;)
Sa pola pluca,bez kaisa,bez specijalnih cipela za vucenje kamiona i bez ikakvih specijalnih strongman priprema jer je ideja dosla 2 dana pre nego sto sam trebao odraditi reklamu.Sve je dobro proslo,cak ni upalu nemam. ;)
Ipak, kao lekar moram da apelujem na oprez. Vući toliki teret bez pojasa (kaiša) i specijalne obuće, a naročito 'sa pola pluća', izlaže kardiovaskularni sistem i kičmeni stub ekstremnom intraabdominalnom pritisku i stresu. Prava je sreća, ali i dokaz vaše vrhunske forme, što ste prošli bez upala i povreda.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #108 poslato: danas u 06:49:21 posle podne »

Svaka čast na ovakvom podvigu! Iz medicinske i sportske perspektive, povući 20 tona pet puta zaredom u 51. godini, i to sa smanjenom telesnom masom, zaista graniči sa fenomenom. To svedoči o decenijama bazičnog treninga i neverovatnoj mišićnoj memoriji.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #107 poslato: danas u 01:48:35 posle podne »

Sve čestitke, Miki. Svaka ti čast. Ne znam šta da ti kažem, osim svih pohvala. Jedva čekam da vidim reklamu.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #106 poslato: danas u 01:46:05 posle podne »

I opet najvažnije je da je zdravlje ispred pehara. Tvoj lični napredak (pobediti sebe od juče) je jedini garant da ćeš se ovim sportom baviti dugo i zdravo.
Kod bilo kog takmicarskog sporta zdravlje nije u prvom planu,nazalost ma koliko god to voleli ili mislili.Kod rekreativnog sporta da,tu je zdravlje na prvom mestu.
Profesionalno bavljenje sportom može loše uticati na sve aspekte zdravlja.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #105 poslato: danas u 01:44:06 posle podne »

I opet najvažnije je da je zdravlje ispred pehara. Tvoj lični napredak (pobediti sebe od juče) je jedini garant da ćeš se ovim sportom baviti dugo i zdravo.
Dobro je ovako razmišljati i takmičiti se sa samim sobom, naravno u razumnim granicama. Da nekome ne postane opsesija.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #104 poslato: danas u 01:42:33 posle podne »

Samo takmičenje isto ali uvek sam bio razočaran odlukama sudija i mnogo puta pokraden jer nisam nečiji ili ne izlazim za klub organizatora itd...zato to kažem.
Zato sam prestao da se takmicim u bodi bildingu jer je to ipak subjektivni sport,a u sportovima snage ili si digao teg ili nisi. ;)
Lepo si rekao i potpuno tačno.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #103 poslato: danas u 01:40:11 posle podne »

Meni je u planu povratak u oba sporta koja obožavam.
Armwrestling i body fitness.
Ali idem realno i polako zbog toga što to želim za sebe a neke prevelike ambicije za nekim zlatom itd...
Za body fitnes sam predpostavljao,ali u armwrestling sa toliko telesne tezine? Mada ako se takmicis za sebe onda je okej.
E vidis ja to nikad nisam znao! Ja sam uvek isao glavom kroz zid.Ako se takmicim onda se takmicim da pobedim ili barem da budem bolji nego sto sam bio na prethodnom takmicenju.Meni to Kubertenovo vazno je ucestvovati a ne pobediti nekako nije islo,cak i dok sam igrao fudbal ja sam "ginuo" i na prijateljskim utakmicama....bas zbog toga mi je bilo tesko i prihvatiti daa vise ne mogu da se takmicim na tom nivou na kojem bih zeleo.Sada je ostalo takmicenje sa samim sobom i sa vremenom.Kazem to iako sam nedavno digao u bencu 200kg,jos uvek povucem kamion od 8 tona,mada sada ne za 20 sekundi kao prije nego malo vise,ali jos ide i u 51-oj godini.
Svaka ti čast na uspesima koje i sada postižeš. Treba da budeš ponosan na to.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #102 poslato: danas u 01:35:27 posle podne »

Zdravlje svakako i treba da bude najvažnije, ali i osećaj prijatnosti u sopstvenoj koži.
Kako me poznajes!Na to sam i mislio da se sad extra osecam sa ovom kilazom.Prosto lebdim.Naravno cilj mi je skinuti jos par kilograma,ali polako. ;)
Taj dobar osećaj u sopstvenoj koži ne može nikome da se opiše.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #101 poslato: danas u 01:32:46 posle podne »

Meni je u planu povratak u oba sporta koja obožavam.
Armwrestling i body fitness.
Ali idem realno i polako zbog toga što to želim za sebe a neke prevelike ambicije za nekim zlatom itd...
Svaka ti čast. To je za svaku pohvalu.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #100 poslato: danas u 01:30:57 posle podne »

Bitno je da nama odgovara.
A okolina će uvek da nešto suflira i dobacuje.
Naravno,ja zato i delim svoje iskustvo. Mene nikad nije interesovalo šta ostali misle,pa ni sad. Ja se dobro osećam i to je jedino što znači.
Najvažnije je slediti pravilne navike.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #99 poslato: danas u 01:29:44 posle podne »

Bitno je da kilaža i izgled vama prijaju i da ste zdravi i vodite računa o zdravlju.
Najlepši je osećaj kada osoba zna da radi nešto dobro za svoje zdravlje.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #98 poslato: danas u 01:27:09 posle podne »

Iskreno da budem svidja se meni kada imam i 110kg ali to praktikuje zimi
I u off sezoni.
Tebi na tvoju visinu i treba.Ja odsad i zimi cu se truditi da mi kilaza ostane na ovom nivou gde je sada,negde oko 115kg.Lakse se krecem,disem a i organizam se vec navikao na manje porcije,nema potrebe da povecavam tezinu u offsezoni.Samo da odrzavam trenutno stanje. ;)
Najbolje znaš kako odgovara tvom organizmu.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #97 poslato: danas u 01:26:18 posle podne »

Uglavnom što ste svi i rekli prvo to povezuju ds nisam bolestan itd...
A kada pokažem pločice na stomaku onda tišina nastaje.
Isto,samo posto ja nemam tako lepe plocice kao ti ja pokazem leda ili biceps i nastaje tajac.... ;)
Plašite ljude na ulici ;D
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #96 poslato: danas u 01:25:15 posle podne »

Trening u prirodi može dodatno da nas stimuliše i motiviše da vodimo računa o zdravlju.
Ja sam to zato i poceo da praktikujem i mogu ti reci da je vrlo motivirajuce.
Vrlo je motivišući i prijatno. Naročito ako neko ima pravu šumu u blizini.
Sva sreca pa imamo,doduse nije kao na  Fruskoj  Gori,manja je,ali imamo.Usred centra imamo jedan prelep park,a pored vestackog jezera imamo sumu sve do Zobnatice.
Po tvom opisu bi se reklo da je baš lepa priroda i tom kraju. Svaka regija ima neki poseban šmek.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.029 sekundi sa 12 upita.