TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404454 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 18, 2025, 05:04:52 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ramena  (Pročitano 50660 puta)
Zabotija
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #66 poslato: Septembar 17, 2008, 10:21:54 posle podne »

Ako ispostujes ove parametre koje sam naveo, ima da odradis ramena kao nikad. Nemoj se toliko zamarati tezinom, bitno je da radis sa pravilnim tempom (spustanje i dizanje) i pravilnom formom. Kod letenja nemoj uzeti veliku tezinu, malo progutajk ego i uzmi neke "sitne" tegove, ali odradi svih 20 ponavljanja.Meni je dosta tesko da pogodim srednje rame, ali ovako ga jako dobro zapalim.
Sačuvana
I find it utterly absurd that artificially increasing Testosterone to build bigger muscles on men is unacceptable while artificially increasing estrogen to grow fake boobs on women is not only acceptable, but totally out of control.
Sharky90
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

!!! The blood is rushing in to your muscles !!!

« Odgovor #65 poslato: Septembar 17, 2008, 10:17:51 posle podne »

tooo momci to sam zeleo da cujem :D Hvala jao kad ce ramena :P au tek sledece nedelje fuck
Sačuvana
Iznajmljivanje automobila u Beogradu. Najbolji uslovi City rent a car Beograd.
Smestaj u Beogradu po najboljim cenama - BGD apartmani Beograd,
Zabotija
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #64 poslato: Septembar 17, 2008, 10:15:02 posle podne »

Ili probaj da radis super setove, meni to bas zapali ramena.

Recimo ovako:
stojeci potisak sipkom iznad glave (sto brze dizanje- bez zadrzavanja u gornjem polozaju- 5 sekundi spustanje) radis 6-8 ponavljanja.
Odmah posle toga sedeci potisak bucicama (sto brze dizanje- bez zadrzavanja u gornjem polozaju- 3 sekundi spustanje) 8-10 ponavljanja
odmah posle toga lateralno letenje u pretklonu za srednje rame 20 ponavljanja.

Sve to ponovi 5 puta. Odmor izmedju serija 2-3 minuta. Ovo sve traje manje od pola sata a ima da razvalis ramena kako treba.
Sačuvana
I find it utterly absurd that artificially increasing Testosterone to build bigger muscles on men is unacceptable while artificially increasing estrogen to grow fake boobs on women is not only acceptable, but totally out of control.
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #63 poslato: Septembar 17, 2008, 10:11:25 posle podne »

Radi radi sa 5kg tako, pa u zadnju seriju probaj sa 7kg koliko mozes..Tako radi par nedelja i posle ces moci pocinjati sa 7 a zadnju sa 10 i tako polako.. I ja sam jedva dizao 5kg sa zadnjim ramenom a sad komotno 10kg..
Sačuvana
Sharky90
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: Septembar 17, 2008, 09:26:12 posle podne »

e pa tooo :D cu radim tako Tnx brate
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #61 poslato: Septembar 17, 2008, 09:23:50 posle podne »

Radi kao ja,uzmes malu kilazu ali je fora d aradis jako jako sporo,i ne samo to nego u gornjem polozaju zadrzi 2 sekunde...ja radim sa 5-7kg buckama
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Sharky90
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: Septembar 17, 2008, 09:14:45 posle podne »

Al ne mogu da nadjem kilazu koja mi odgovara kad stavim malo kila lete mi ruke kad uzmem malo vise znaci sledeca kilaza koja ima ne mogu lepo da odradim!Znam da nije fora u kilazi niti se time opterecujem al opet nema nikakvog efekta od mlataranja ruku gore dole kad ti je lako a i kao sto sam spomenuo(ja mislim) da ja radim tako vec dugo al ne napredujem ne znam u cemu je fora mozda ja pogresno nesto radim al trudim se maksimalno da uradim pravilno vezbu ne znam stvarno nisam pametan
Sačuvana
GoranKS
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Muški trener u teretani

« Odgovor #59 poslato: Septembar 17, 2008, 09:07:35 posle podne »

Marko je sve lepo objasnio,skoncetrisi se na izvodjenje vezbe a tezine nemoj da gledas pa makar radio i sa 5kg jer ces vremenom postepeno ojacati i gurati vise .
Sačuvana
Sharky90
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: Septembar 17, 2008, 08:55:24 posle podne »

Ja imam problem ne znam kako da uvecam i ojacam zadnje i srednje rame sta god da sam do sada radio ne pomaze a opet nisam mogao velike kilaze da trpam i da sam hteo niti mi je padalo na pamet prednje rame mi je dosta izrazeno verovatno od benca al zadnje i srednje katastrofa radim sa bucicama od 8-11 kg i vec posle 2 serija se mucim a sve ostale vezbe mogu da izvedem normalno samo s ramenima imam problem!Pa ako moze pomoc ili savet sta ti ja znam :D
« Poslednja izmena: Septembar 17, 2008, 08:57:34 posle podne od strane Sharky90 » Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #57 poslato: Jul 15, 2008, 08:13:19 posle podne »

Da ,ali samo kada su u pitanju vece tezine
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: Jul 15, 2008, 07:31:21 posle podne »

Samo lagano i zagrej se prvu seriju 20 ponavljanja da ti se ramena dobro napune krvlju
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: Jul 15, 2008, 07:26:36 posle podne »

Citat
Potisak iza glave dvorucnim tegom barem 5 serija,ali uz maksimalni koncentraciju pokreta narocito u donjem delu gde sipka treba da dodirne trapezijus,a ugornjem polozaju se ne ispravljaju ruke.U 90%slucajeva svi rade kontra kako bi podigli sto vecu tezinu,a rezultat toga su povrede ,a ramena ostaju mala!

sluzim se ovim savetom u nekoliko poslednjih treninga ramena i stvarno je osecaj neverovatan, kilaza sa kojom radim je drasticno manja nego inace ali to i nije bitno jer je osecaj potpuno drugaciji,ramena kod poslednjih ponavljanja u seriji bukvalno otkazuju ... pokusao sam da objasnim nekim ljudima da treba ovako da rade ali uzalud jer cim na sipci ne vide dovoljno tegova odma je to nesto bzvz. itd.! ???
Mozes misliti kakav je tek osecaj kada radis tako ,a stavis 120 ili 130 kg iza sebe?jos jedan savet,kada radite sa vecom tezinom neka vam neko pomaze tako sto ce vas drzati za laktove i jako stegnuti.To dodatno pogadja ramena,a smanjuje pritisak na triceps i tetivu .
probacu pa javljam prwe utiske.. :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: Jul 15, 2008, 06:56:25 posle podne »

Citat
Potisak iza glave dvorucnim tegom barem 5 serija,ali uz maksimalni koncentraciju pokreta narocito u donjem delu gde sipka treba da dodirne trapezijus,a ugornjem polozaju se ne ispravljaju ruke.U 90%slucajeva svi rade kontra kako bi podigli sto vecu tezinu,a rezultat toga su povrede ,a ramena ostaju mala!

sluzim se ovim savetom u nekoliko poslednjih treninga ramena i stvarno je osecaj neverovatan, kilaza sa kojom radim je drasticno manja nego inace ali to i nije bitno jer je osecaj potpuno drugaciji,ramena kod poslednjih ponavljanja u seriji bukvalno otkazuju ... pokusao sam da objasnim nekim ljudima da treba ovako da rade ali uzalud jer cim na sipci ne vide dovoljno tegova odma je to nesto bzvz. itd.! ???
Mozes misliti kakav je tek osecaj kada radis tako ,a stavis 120 ili 130 kg iza sebe?jos jedan savet,kada radite sa vecom tezinom neka vam neko pomaze tako sto ce vas drzati za laktove i jako stegnuti.To dodatno pogadja ramena,a smanjuje pritisak na triceps i tetivu .
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: Jul 15, 2008, 06:49:55 posle podne »

Da li to vazi i za potisak na smith-u iza vrata?da li klupa treba da bude pod 90 stepeni?
Isto to vazi i za smith masinu,cak je i bolje jer ona ne dozvoljava nekontrolisane pokrete kao slobodnim tegom,a to je u ovom slucaju veoma bitno.
Sačuvana
MANIAC
Redovan član
Van mreže Van mreže

NO SURRENDER

« Odgovor #52 poslato: Jul 14, 2008, 11:22:11 posle podne »

Citat

Sačuvana
''NE MORAS BITI NAJBOLJI, BUDI NAJBOLJI STO MOZES"
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.044 sekundi sa 13 upita.