TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399869 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 09:34:15 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: par pitanja...  (Pročitano 30438 puta)
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: Maj 02, 2008, 10:19:56 pre podne »

:) znam da se o sagorevacima pisalo hiljadu puta, ceo dan citam o njima, trazim po forumu, sajtu.

onaj inferno su abnormalno nahvalili, bolje receno izreklamirali, npr. kako trazi mast po telu i sl. hihihihi  :D da li je neko koristio inferno?

isto tako hvale one sto sadrze ma huang.
a neki kazu AC.

hm...

a sto se ishrane tice, sve znam, cilj mi je nekih 5-6 kg za mesec dana, znam sta smem, sta ne smem, ali dzaba sve ako mi se bar za nijansu ne smanji apetit. ne toliko da ne jedem nista, ali bar toliko da nemam napade gladi. pazicu na ishranu, ali ponavljam, treba mi nesto sto ce mi obuzdati glad.

u teretanu krecem cim smrsam tih 12kg, trenutno nemam vremena i prvo zelim da smrsam.
ribu i meso ne jedem. jescu raznovrsno, ali brojacu kalorije.

samim tim sto ces raditi u teretani povecaces dvevnu potrosnju kalorija, cime ce tvoje mrsanje tj skidanje sala ici brze. Ne boj se teretane
Sačuvana
two more...no matter what...!
radza
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: Maj 01, 2008, 06:39:57 posle podne »

tako sam i ja mislio samo mi je ova tema malo poljuljala misljenje. hvala
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #53 poslato: Maj 01, 2008, 06:30:17 posle podne »

od efedrina nemas jace...a nema potrebe jos i stim ili cuts
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
radza
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Maj 01, 2008, 05:51:15 posle podne »

ja imam dosta uspeha i bez sagorevaca. normalno redukovao sam ishranu i svakodnevno treniram. uzimam efedrin ali sad su me i ti sagorevaci zainteresovali. mogu li uz efedrin uzimati i animal cuts ili s&t
Sačuvana
jojevta
Gost
« Odgovor #51 poslato: Maj 01, 2008, 02:32:30 posle podne »

sad sam videla da inferno ima gugulsteron. da li mi to moze naskoditi stitnoj zlezdi?

ukoliko nisi imala nikakvih problema ranije sa stitastom zlezdom,ne bi trebalo da bude problema

gugulsteron ces naci i u jos nekim fat burnerima,imas ga i u Animal Cutsu
tako da ukolko si imala,bilo kakvih problem sa stitastom,ili imas,onda zaobidji preparata koji sadrze supstance koji uticu na tiroideu
Sačuvana
stefy
The unfuckable
Napredni član
Van mreže Van mreže

"You are very cute,but I am on diet":)

« Odgovor #50 poslato: Maj 01, 2008, 12:24:57 posle podne »

nece ti biti prewise, ne brini se...
ja sam uzimao 2 kesice, tebi ce biti dowoljna 1, ako osetis da te ne radi, powecaj na dwe.
Sačuvana
My imaginary friend thinks you have serious problems...
orchid
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Maj 01, 2008, 12:23:39 posle podne »

ok. jedino sto me brine kod animal cuts-a je to sto se uzima 9 tableta 2x dnevno, a cak i oni koji intenzivno treniraju uzimaju samo jednu kesicu i dovoljno im je. sta ako meni i ta jedna bude previse??
Sačuvana
stefy
The unfuckable
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Maj 01, 2008, 09:33:22 pre podne »

aman, inferno ti je reklama, uzmi lepo animal cuts, ili s&t !!!
Sačuvana
orchid
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Maj 01, 2008, 12:16:04 pre podne »

sad sam videla da inferno ima gugulsteron. da li mi to moze naskoditi stitnoj zlezdi?
Sačuvana
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #46 poslato: April 30, 2008, 11:37:49 posle podne »

Od sagorevaca sam ti rekao AC ili mozes S&T on je jaci i dosta pomaze pri teskim treninzima.
sto se tice ishrane ocigledno da neznas cim ne mozes da smrsas.
Jedi proeinsku ishranu  i vlaknaste UH (kao sto su razne salte.....povrce)
Ostale UH izbaci ili mozes samo malo ujutru...napisao sam ti vec sta.
Apetit nema potrebe da smanjujes jer ako jedes kvalitetnu, ne masnu proteinsku hranu (belo meso, tunjevina) i povrce od toga neces sigurno da se nagojis. Nesmes da osetis glad...to je poenta. A to sto ne jedes meso i ribu...neznam koji je razlog...ali moraces to da promenis...znaci jedi meso i ribu...kuvano ili peceno ili pak na rostilju.
Ako nemas vremena za teretanu ili bilo koji vid drugog treninga zaboravi da ces da smrsas tih 12kg. Rekao sam ti da ne mozes da pijes sagorevace i sedis pored tv-a ili kompa i mrsavis... gladaj da dnevno uneses oko 1500kcal.
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

orchid
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: April 30, 2008, 11:21:09 posle podne »

:) znam da se o sagorevacima pisalo hiljadu puta, ceo dan citam o njima, trazim po forumu, sajtu.

onaj inferno su abnormalno nahvalili, bolje receno izreklamirali, npr. kako trazi mast po telu i sl. hihihihi  :D da li je neko koristio inferno?

isto tako hvale one sto sadrze ma huang.
a neki kazu AC.

hm...

a sto se ishrane tice, sve znam, cilj mi je nekih 5-6 kg za mesec dana, znam sta smem, sta ne smem, ali dzaba sve ako mi se bar za nijansu ne smanji apetit. ne toliko da ne jedem nista, ali bar toliko da nemam napade gladi. pazicu na ishranu, ali ponavljam, treba mi nesto sto ce mi obuzdati glad.

u teretanu krecem cim smrsam tih 12kg, trenutno nemam vremena i prvo zelim da smrsam.
ribu i meso ne jedem. jescu raznovrsno, ali brojacu kalorije.

Sačuvana
stefy
The unfuckable
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: April 30, 2008, 11:13:52 posle podne »

ne moz' biti lakse ;D
Sačuvana
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #43 poslato: April 30, 2008, 11:11:49 posle podne »

Ne treba ti bas nista da ti umanji apetit....to je kontra produktivno. Bas naprotiv treba sto cesce da jedes da bi ubrzala metabolizam. Jedes 5-6 puta dnevno, proteinsku ishranu (belo meso, riba, belanac...) naravno ne przeno i pohovano...nego kuvano,. peceno ili na rostilju. Smanji UH (ugljene hidrate) i totalno ih izbaci posle 16-17h... Od UH (pirinac, krompir, ovsene pahuljice)...ali pokusaj da skroz smanjis UH... naravno slatkisi i sokovi...to se podrazumeva da izbacis.
To sto si se  profesionalno bavila  plivanjem, tenisom....ne znaci bas nista...!
Sigurno neces da se oslobodis 12kg viska sedeci pored TV-a i piti neki sagorevac ...a o ishrani i da ne pricam.
Znaci moras da pocnes da treniras... Idi na trcanje, bicikla...bilo koji vid kardia ce ti pomozi da sagoris salo.
Mozes da krenes i u teretanu sto bi ti posavetovao ako hoces da se zategnes i smrsas...jer posle izgubljenih 12kg sigurno neces biti zategnuta.
Od sagorevaca bih ti posavetovao da uzmes Animal Cuts ali on ti nista nece pomoci ako ne pripazis maximalno na ishranu...i jedes sto cesce proteinsku ishranu... znaci cim osetis glad jedi... ne valja da gladujes jer je kontra produktivno... Jer kad gladujes usporavas metabolizam i organizam navikava da bude bez hrane i bilo sta sto posle toga uneses od hrane on to skladisti u rezerve tj. salo.
« Poslednja izmena: April 30, 2008, 11:13:55 posle podne od strane The Mickey » Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

stefy
The unfuckable
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: April 30, 2008, 11:00:22 posle podne »

ajmo opet ispocetka...
animal cuts ti je ubedljiwo najbolji, moze i sim&trim, ali pre swega ishrana!
ZNACI NEMA GLADOWANJA, NITI PRESKAKANJA OBROKA.
izbegawas masnu hranu, slatkise, slanise, itd, itd.
jedes belo meso/ribu/tunjewinu/ella sir/belance.
minimum 6 obroka dnewno...
ako ti jos neso nije jasno, pogledaj teme na forumu, imas objasnjenje negde.
nadam se da sam koliko-toliko pomogao.
pozdraw...
Sačuvana
orchid
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: April 30, 2008, 10:38:45 posle podne »

da ne bih otvarala novu temu, pisacu ovde. moderatori uvek mogu da kliknu split ;)

treba da smrsam nekih 10-12kg koje sam nabacila u poslednjih godinu dana. nabacila sam i koju kilu vise, ali sam uspela da smrsam koristeci herbafast, verovatno ste culi, to su neke kineske biljke, deluje tako sto smanjuje apetit i ubrzava metabolizam. problem je sto mi sada ne deluje. zato sam probala reductil, on povecava nivo serotonina i noradrenalina u mozgu i na taj nacin izaziva osecaj sitosti. mnogo je skup, oko 5000 din. mesecno, ali dzaba kad kod mene uopste ne deluje. mislim da sam jedina osoba na svetu, jer svi koji su ga uzimali su prezadovoljni.
sagorevaci su mi poslednja nada.
ne ocekujem cuda, samo pomoc, da mi smanje glad i malo ubrzaju metabolizam, znam da je najveci deo posla na meni.
e, sada, ja ne vezbam i ne planiram, ali svaki dan setam. inace, bavila sam se profesionalno plivanjem, zatim tenisom, ali u poslednjih par godina nista.

treba mi savet koji sagorevac da uzmem, tj. koji ce se u mom slucaju pokazati kao najefikasniji. cena nije bitna.
evo oko kojih se premisljam:

INFERNO
ANIMAL CUTS
Dymatize Dyma-Burn Xtreme
STIM & TRIM
SUPERFATS (Nutrabolics)
CLENBUTICAL (Nutrabolics)
Xenadrine – EFX

ako ima boljih, samo kazite.

malo se bojim ovih sto imaju efedru, bojim se kako ce mi delovati na mozak, ne bih da se naviknem pa da posle ne mogu da ucim bez toga. citala sam kako se treba praviti pauza od 2 nedelje nakon svake dve nedelje koriscenja.

dakle, treba da mi smanji apetit i ubrza gubljenje masti. pomozite, please, hvala

Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.107 sekundi sa 18 upita.