TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399990 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 04:55:35 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 23 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kada se najbrze tope masti ?  (Pročitano 101053 puta)
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #155 poslato: Novembar 20, 2009, 01:51:55 pre podne »

Најбржи начин ти је липосукција, а поред ње ти нису потребни суплементи...  :D  ;D

Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #154 poslato: Novembar 19, 2009, 09:48:36 posle podne »

izbaci vse iz pekare, sve slatkiše i testenine i ako to ne radi, javi se
xexexe odlican savet!
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #153 poslato: Novembar 19, 2009, 06:37:44 posle podne »

izbaci vse iz pekare, sve slatkiše i testenine i ako to ne radi, javi se
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #152 poslato: Novembar 18, 2009, 07:06:56 posle podne »

Kao sto smo vec mnogo puta pomenuli,najbitnije je srediti ishranu,uvesti dobre treninge pa tek onda neki od preparat mogu da malo pomognu.
Iscitaj malo u oblastima o ishrani i treninzima pa pitaj sta ti nije jasno,da se ne bi sad ponavljali sto puta.

A onda kad sve to sredis mozes da razmisljas i o nekim sagorevacima i slicnim preparatima
Sačuvana
Be Happy!!!
sasa2306
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #151 poslato: Novembar 18, 2009, 06:21:14 posle podne »

Da li neko od vas moze da mi kaze kako da skinem spojler-slauf na najbrzi nacin kao i koji suplement je za tu svrhu najbolje
koristiti. Hvala.
Sačuvana
wladinho
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #150 poslato: Decembar 03, 2008, 01:34:27 posle podne »

Pa sta bi mi ti predlozio, a da radim sve to po dva puta nedeljno?
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #149 poslato: Decembar 03, 2008, 01:30:47 posle podne »

Немој ме погрешно схватити, али верујем да ћеш ускоро морати да мењаш концепт тренинга...  такав тренинг ти прија јер се не "мучиш" довољно, у супротном схватио би зашто се леђа одвајају од свега...  :)  Али позитивно у причи је то што бар радиш нешто како би дошао до циља...  ;)
Sačuvana

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
wladinho
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #148 poslato: Decembar 03, 2008, 01:15:14 posle podne »

Naravno da je cilja da smrsam. Trening je sledeci: ponedeljak i cetvrtak radim grudi i ledja (ako mnogi smatraju da ne treba raditi dve velike grupe misica isti dan, meni to jako prija i odgovara), a utorak i petak biceps, triceps i ramena. Noge ubacim kad imam vremena, jer su mi prirodno jako jake a i dosta ih izmorim sa trakom ili steperom. Za trbusnjake radim 2-3 vezbe (standardne sa kolenima u 90 stepeni, uvrtanje na torso masini za bocne. i kad imam snage podizanje ispravljenih nogu), i to da bude ukupno oko 150 ponavljanja. Saunu koristim jer je u okviru cene koju vec placam za teretanu.

Daleko mi je teretana, pa ne mogu da idem mixano i radim odvojeno kardio i tegove, pa gledam da to nekako uradim odjednom, a da polako gubim salce, a dobijam polako misice.
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #147 poslato: Decembar 03, 2008, 01:04:15 posle podne »

Нисам ни мислио да оспораваш дневне тренинге, већ је то био предлог, али наравно све зависи од расположивог времена...

Него, тренинг би требало мало кориговати... У суштини, загревање преко зиме не би требало да иде преко 10-так мин, лети је довољно 5-6 минута... шта подразумеваш под "тегови" - исти тренинг са теговима или се сваки разликује? Колико трбушњака радиш и које (микс или само 1-2 вежбе)? На крају тренинга ти није потребно 20-25 минута... сауна? Ако већ имаш пара, боље масажа... На крају, циљ ти је да смршаш?
Sačuvana

wladinho
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #146 poslato: Decembar 03, 2008, 12:28:06 posle podne »

Pa verujem da je mnogo toga salo jer sam izgubio slauf oko stomaka (sto je najetezi deo posla), ali daleko od toga da osporavam kardio u toku dana. Trenutno radim sledeci trening:
oko 10 jedem nesto malo, cisto da nije prazan stomak, popijem kafu pa na trening oko 12

10-15 minuta zagrevanje na nekom steperu ili bajsu;
onda tegovi oko 40-ak minuta;
pa trbusnjaci;
pa traka ili steper 20-25 min;
pa posle toga odem u saunu

To sam poceo pre jedno 20-ak dana, i za sad nema nekih vidljivih rezulatata, osim da se osecam fenomenalno, a i rezultati ne mogu preko noci. Sto je brzo to je i kuso! :D
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #145 poslato: Decembar 03, 2008, 12:19:09 posle podne »

Укратко да ти објасним фору... Лако је дићи ниво спремности (форме) када се налазиш на 0, а при том си имао 4 узастопна јача тренинга (???) + баскет преко викенда + летње време + регулисана исхрана... веруј ми, није чудо што си смршао 20кг, али је питање колико од тога је сало?  ;)

Закључак - то што си постигао је за похвалу, али пробај и са "нејутарњим кардиом", упореди резултате, па онда закључи шта ти више одговара...  ;)
Sačuvana

wladinho
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #144 poslato: Decembar 03, 2008, 11:44:41 pre podne »

E sad i ja da kazem koju pametnu na ovu temu. Apsolutni je slazem sa konstatacijom da je svaki covek individua za sebe, ali da postoje neki principi kojih se valja drzati. Evo konkretno mene. Imam 26 godina, 197 cm i konstantan visak kilograma, sto i nije toliko strasno s obzirom na visinu, ali pre par godina se desilo da sam imao preko 130 kg najcistijeg SALA. Jednog dana pukne mi film, uhvatim burazera koji je kosarkas profesionalac, i samim tim da je bilo leto i on se spremao za novi angazman pa radio jace treninge da zadovolji skaute, ja krenem sa njim svako jutro na kosarkaske treninge (kardio), svaklo posle podne u teretanu. Pio sam samo Ultra Ripped od ultimata i to po dve kapsule pre ta dva treninga. Apsolutno nista drugo. Tako sam radio 4 dana nedeljno, od ponedeljka do cetvrtka, jer sam vikendom svirao van BG-a, a za vikend sam cepao rekreativni basket sa kolegama svakodnevno. Ishrana je bila u prilicnoj meri regulisana, koliko mi je to posao dozvoljavao van BG-a, a kuci skoro skroz regulisana. Za dva meseca sam izgubio 20-ak kilograma, a pritom sam se od teretane zatego i malo nabacio mase (ili je ona isplivala ispod sala).

Znaci, taj jutarnji kardio je i kod mene radio jako dobro, samo sto sad nemam kako da ga upraznjavam jer je hladno, pa to radim posle tegova u tererani.

Pozdrav!
Sačuvana
maja
Gost
« Odgovor #143 poslato: Avgust 11, 2008, 02:51:25 posle podne »

Postovi koji nemaju veze sa temom su obrisani,
sve članove molim da se drže teme.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #142 poslato: Avgust 11, 2008, 01:39:55 posle podne »

Odprilike do 7-8 % bf moze i bez cardia,a ispod mora.I ko zeli sto pre da udje u neku formu cardio ubrzava,na duze staze i ja se slazem da jakim treningom i dobrom ishranom moze i bez cardia
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #141 poslato: Avgust 11, 2008, 01:37:17 posle podne »

Slazem se sa tobom,ali gledano iz takmicarskog ugla(ne govorim o domacim takmicenjima),gde su svi nenormalno definisani,bez tog kardija nazalost ne moze,a sto se tice gubitka mase tu gresis,period definicije je najbolji za dobijanje kvalitetne mase,jer je unos proteinske ishrane mnogo veci nego van sezone,a kalorijski deficit zbog smanjenog unosa hidrata nadomestice proteini i amino kiseline.

zxa takmicare se i ja slazem apsolutno :) ja samo za sebe kazem :)
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 23 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.125 sekundi sa 17 upita.