TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399990 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 03:03:15 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 23 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kada se najbrze tope masti ?  (Pročitano 101040 puta)
Lokk1
Gost
« Odgovor #80 poslato: Maj 28, 2008, 04:14:34 pre podne »

radish  ISTO kao na masi .. mozda josh jache tj vece tezine ... znachi dajsh telu razlog da zadrzi mishice ..
Sačuvana
Dulle
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

This Time Next Year We'll Be Millionaire

« Odgovor #79 poslato: Maj 27, 2008, 10:18:38 posle podne »

The Mickey, hvala na odgovoru.Kazi samo ovo, kako se radi sa tegovima ako sam na definiciji? Koliko serija, koliko ponavljanja u serijii koliko da pravim pauzu izmedju serija.Da li tezine da smanjujem iz serije u seriju ili da radim samo sa jednom tezinom?
Sačuvana
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #78 poslato: Maj 26, 2008, 08:38:40 posle podne »

Unos proteina 3g...nemoj manje od toga.
UH smanji na oko 50 - 100g dnevno, variraj ili ih skroz izbaci...Zavisi...
Ako odlucis da ih samo smanjis onda ih rasporedi ravnomerno tokom dana, do 17h...posle toga ih skroz izbaci....stim sto ces u prvom obroku da uneses 50% ukupne kolicine UH za taj dan. Posle treninga od UH mozes dex ili malto.... ili oba pomesano.... oko 30g.
Izbaci mleko skroz iz upotrebe ako si na defci.
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

Dulle
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

This Time Next Year We'll Be Millionaire

« Odgovor #77 poslato: Maj 26, 2008, 05:09:05 posle podne »

Ja se izvinjavam svima sto skrecem sa teme, imam jedno pitanje pa da ne otvaram novi topik ili kako se vec zove.Koliko treba da se unose ugljeni hidrati po danima kada se radi definicija, ne znam da li je to pravo pitanje.Ili kako treba da se hranim kada sam na definiciji?Koliko sam ja razumeo treba raditi varijaciju UH, a proteine normalno unositi 2-3g...U poslednje vreme praktikujem da posle treninga ne unosim UH ( to je posle 20h),znaci whey mleko i belanca, nemastan sir.Da li je to dobro i kako se radi sa tegovima, da li se rade one opadajuce serije ili je to cista glupost.... 
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #76 poslato: Maj 26, 2008, 02:12:52 posle podne »

Uvek si dobro dosao,i ne samo ti nego svi koji misle da im mogu pomoci ;)
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: Maj 26, 2008, 02:11:36 posle podne »

mark3 ....za tebe besplatno ;)
hehe.... to sam cekao da mi kazes :) pa lepo... kad budem bio u bg-u  dolazim  u tvoju teretanu da vezbamo malo :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Maj 26, 2008, 02:01:20 posle podne »

mark3 ....za tebe besplatno ;)
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: Maj 26, 2008, 01:45:10 posle podne »

ja prihvatam sve uslove rada i sve sve.. ali jbg.. nemam love za tako nesto...
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: Maj 26, 2008, 01:07:58 posle podne »

;)pod brojem 4 ti pise lepo...ja odredjujem uslove rada!
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #71 poslato: Maj 26, 2008, 12:43:04 posle podne »

DHEA
1.ako nemas para onda ti i ne mogu biti trener ;D
2.u takvim slucajevima ide se na dugorocni plan treninga i ishrane..recimo 3 dana se pridrzavas 70 % zadate ishrane ,4 dan jedes sve...i tako se postepeno izbacuju i menjaju namirnice koje smes i koje ne smes da jedes.
3.kada platis za treninge onda ces valjda i da se potrudis da postignes odredjeni rezultat
4.nikada i ne pocinjem da radim sa nekim ,ako taj nije spreman da se pridrzava 70 % onoga sto zahtevam vezano za ishranu!

Markoni,voleo bih da mi pokazes vezano za tu praksu neku sliku ili bilo sta sto ce me uveriti u tu pricu,a ako te interesuje da ti objasnim neke stvari vezano za bilo sta,veoma rado ,a takodje mislim da mogu i ja od tebe dosta toga da cujem i da novo saznam.Poenta je da ne zbunjujemo rekreativce sa strucnim terminima,vec im dati sto prostija objasnjenja.

A šta ako sam "pun kao brod", ali mi ne pada napamet da koristim tu "hemiju" i na treninge dolazim da bi me ti terao da radim, o ishrani mi možeš pričati, ali teško da ću te išta poslušati,... a opet, ne možeš da me ne treniraš jer imam uticajne roditelje koji te mogu "uništiti", ako ne budem zadovoljan sa treningom! Jbg, eto ti ga vruć krompir, pa se snaĂ°i!   ;D
« Poslednja izmena: Maj 26, 2008, 12:45:18 posle podne od strane DHEA » Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Lokk1
Gost
« Odgovor #70 poslato: Maj 26, 2008, 12:32:37 posle podne »

ovde svi brinu o rekreativcima a nikako neke zanimljivije teme (kao ova )da se nachnu .. nisu ovde svi pochetnici iako su rekreativci i mozda hoce da nauche neshto novo ili da poboljshaju svoj trening ... nema nishta loshe u tome .. i eto npr nici treba da pomaze nekim devojkama i da ih trenira a ni ona ne zna ovo .. verujem da ima takvih sluchajeva vishe .. 
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: Maj 26, 2008, 12:20:09 posle podne »

za slike sam vec rekao necu da ponavljam , a i rekao sam da se bavim sportom , da sada ne sirim pricu , bolje da ne krecem sa mojim stavovima o tome

ma samo ti objasni zasto je kradio ujutru dobar i ako moze sa medicinske strane gledista , mene neces zbuniti sigurno ?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: Maj 26, 2008, 12:01:47 posle podne »

DHEA
1.ako nemas para onda ti i ne mogu biti trener ;D
2.u takvim slucajevima ide se na dugorocni plan treninga i ishrane..recimo 3 dana se pridrzavas 70 % zadate ishrane ,4 dan jedes sve...i tako se postepeno izbacuju i menjaju namirnice koje smes i koje ne smes da jedes.
3.kada platis za treninge onda ces valjda i da se potrudis da postignes odredjeni rezultat
4.nikada i ne pocinjem da radim sa nekim ,ako taj nije spreman da se pridrzava 70 % onoga sto zahtevam vezano za ishranu!

Markoni,voleo bih da mi pokazes vezano za tu praksu neku sliku ili bilo sta sto ce me uveriti u tu pricu,a ako te interesuje da ti objasnim neke stvari vezano za bilo sta,veoma rado ,a takodje mislim da mogu i ja od tebe dosta toga da cujem i da novo saznam.Poenta je da ne zbunjujemo rekreativce sa strucnim terminima,vec im dati sto prostija objasnjenja.
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: Maj 25, 2008, 04:01:16 posle podne »

...ti meni objasnjavas zasto je devojka koju sam ja trenirao smrsala...Markoni verovatno nisi znao da sam nekada studirao Medicinski fakultet (polozena anatomija,fiziologija ,biohemija) i mogu do sutra da ti objasnjavam neke stvari i da se pravim pametan.
Nije poenta pricati i davati strucne savete,a ne pokazati to u praksi.
Ja ti kazem pokazi mi ili dovedi kod mene nekoga za koga smatras za to sto govoris...U kontaktu sam sa toliko poznatih bildera i svi rade isto i iza njih stoje njihovi rezultati,a ti koliko sam primetio u svakoj temi pokusavas da omalovazis to sto ti ljudi urade.
Uostalom nije problem citirati nikoga,pokusaj malo neke stvari sam da sprovedes u praksi.Ti i ja se znamo i nadam se da neces nista shvatiti licno,to je moje misljenje o ovome,a mislim da ti svoje misljenje zasnivas na citiranju drugih.Nista nema lose u tome ,ali mislim da je praktican rad mnogo delotvorniji.

studirao si medicinu , pa onda objasni to  zasto je bolje ujutru kardio ?

ma ne omalavazavam ja nikoga , i ne ljutim se ali neke price , ali necu da sirim drzimo se teme

ovo oko prakse  , pa ja verovatno ovde imam i najvise prakse , a oko isprobavanja tu garantovano imam najvise prakse u svim aspektima i ishrane , a narocito treninga i suplementacije , tako opet pusti me tih prica , i ovo oko istrazivanja i primeni u praksi , znas li koji ljudi rade ta istrazivanja , pa najbolji treneri i bb na svetu im nisu ni do kolena po znanju i praksi   tako nemoj da pricamo o tome nego drzi se teme  i da ne sirimo pricu
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #66 poslato: Maj 25, 2008, 03:31:43 posle podne »

Ovo o cemu sam ja govorio je za one koji hoce u sto brzem vremenskom roku da dodju u sto bolju formu.I ja cardio postepeno ubacujem i kombinujem vise vezbi,a li visok unos proteina u toku dana(za rekreativce od 2 do 3 gr po kg) na svaka 3 sata nece dovesti do katabolizma sigurno i jutarnji kardio je najdelotvorniji,ali odmah posle toga je bitno ubaciti brz protein i amino bilo koje vrste.

Marko, a šta npr. ako ja nemam para (ili sam konzervativan po tom pitanju) za brz protein, BCAA i zbog posla ne mogu stići da imam visok unos proteina, A ipak želim da smršam. I na sve to dodaj, "mlad sam i zašto ne bih izlazio i pio svaki dan, volim da se nažderem kao prase, ne mogu da se ostavim cigareta,...", a ti si mi kondicioni i želim rezultate za ono za šta te plaćam! Šta bi ti predložio u tom slučaju!?

P.S. ovo nije moja priča, već drugih ljudi, kako sa treninga, tako i prijatelja.
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 23 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.111 sekundi sa 19 upita.