TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399732 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 12, 2025, 02:40:31 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Misljenje o ovoj programu  (Pročitano 50854 puta)
Mlaz0r
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #155 poslato: Oktobar 14, 2009, 09:59:44 posle podne »

Pa evo onda imate srece da vam dodju ljudi sa drugih foruma  ;D
Sačuvana
MaxXx
Gost
« Odgovor #154 poslato: Oktobar 14, 2009, 09:54:51 posle podne »

ae bre filip 85....ne lupetaj gluposti....shta ja flejmujem.....problem je u tome shto svako prica drugachije....jedan kaze odlican je split a drgudi kaze da nevalja....ne znam koga bre da slusam vishe....i nemoj vishe da lupas gluposti i da se pravish pametan
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #153 poslato: Oktobar 14, 2009, 09:38:31 posle podne »

Dečko (MaxXx) bre flejmuje ovde a vi se ložite bezveze pa mu odgovarate...
prelistajte mu malo postove i videćete da se džabe trudite, šta god mu napišete teraće po svome...
ima par zaludnih likova koji ovde konstantno flejmuju...
ovaj MaxXx, pa onda onaj dmaxx, pa speed.bg, SCIVATION, itd...

Nitro-a ste banovali koji je nešto korisno i znao da napiše, a ove spamere držite ovde...
ovaj forum je osuĂ°en na propast, definitivno...
« Poslednja izmena: Oktobar 14, 2009, 09:42:40 posle podne od strane filips_85 » Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #152 poslato: Oktobar 14, 2009, 08:52:21 posle podne »

п.п.с. груди, предње раме
         ноге,трбушњаци
         х
         леђа,с. и з. раме,
         бицепс,трицепс,листови,трбушњаци у суперсету..........Има ли неко замерке на овај мој "сплит" који и сам радим,мада ово ништа  не значи,серије,понављања,темпо,паузе су оно што чини тренинг??

Napisi tempo, serije, ponavljanja pa da vidmo imali neke zamerke. Ja ne razdvajam rame jer  kada sam radio samo prednje rame, 2 dana posle nema sanse da mogu 100% da dam kod srednjeg. A i mnogo je pisano da se deltoidi ne razdvajaju jer mnogo vezbi ukljucuje celo rame, tako ako vec radis deltoide, radis ih sve od jednom.
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #151 poslato: Oktobar 14, 2009, 08:41:36 posle podne »

Nismo se razumeli, ali nema veze, ja sam mu napisao da radi kako njemu vise odgovara, a ne da slusa druge, i naveo sam moj primer jer kada sam slusao druge nije mi odgovaralo i sada radim kako mi odgovara, jel sad razumes? Ja trenutno radim "split" skoro isto kao ti i meni recimo trening traje plafon nekih 45min.  ;)
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #150 poslato: Oktobar 14, 2009, 08:23:00 posle podne »

Кулићу, немој да си шабан и да мислиш да сам теби нешто рекао како ти да радиш.Из твоје поруке би неко могао да закључи да је више тренирања-боље,а није,треба знати границу....Код мене има људи који тренирају 1,5ч дневно сваки дан или евентуално недеља одмор,и не можеш им објаснити да је то превише,а ово се код нас сувише често дешава....И дечко пита "jedno kratko pitanje-2radna-1odmor-2radna-2odmor ili 1radni-1odm-1rad-1od-2rad-1odm da li dajete prednost jednom od ova dva sistema?" а ти му одговараш како ти радиш,'ало човек,дај одговори ако знаш а не да причаш нешто што нема никакве везе са питањем.
п.с.Мислим да си ти много више пута надовезао на моје поруке,него обратно,....но небитно.

п.п.с. груди, предње раме
         ноге,трбушњаци
         х
         леђа,с. и з. раме,
         бицепс,трицепс,листови,трбушњаци у суперсету..........Има ли неко замерке на овај мој "сплит" који и сам радим,мада ово ништа  не значи,серије,понављања,темпо,паузе су оно што чини тренинг??

« Poslednja izmena: Oktobar 14, 2009, 08:26:05 posle podne od strane Viljuska » Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
MaxXx
Gost
« Odgovor #149 poslato: Oktobar 14, 2009, 08:11:40 posle podne »

pa treniram 8 meseci i radim na masi.....napacio sam dosta mase ali hocu josh....najvishe zelim RUKE....a izhrana je sredjena.....
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #148 poslato: Oktobar 14, 2009, 07:59:18 posle podne »

Pa recimo....
1.dan  ledja i triceps
2 dan  noge
3 dan grudi i biceps
4 dan pauza
5 dan ramena i trapez
2 dana pauza,stim da u danima pauze mozes raditi kardio,ali sve zavisi sta ti je cilj treninga i ishrana?
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #147 poslato: Oktobar 14, 2009, 07:56:13 posle podne »

jedno kratko pitanje-2radna-1odmor-2radna-2odmor ili 1radni-1odm-1rad-1od-2rad-1odm da li dajete prednost jednom od ova dva sistema?

Jenostavno radi kako ti vise odgovara, nema tu neke nauke... Ja dok sam radio 4 treninga nedeljno osecao sam da mi je to premalo, jednostavno mi nije odgovaralo, sada radim 5 treninga i mnogo je bolji osecaj i napredak. Ja npr. radim 2radna dana, pa dan odmora, pa 3 radna, pa dan odmora i to tako da u subotu ponovim trening koji sam radio u ponedeljak i tako u krug
Је л' ти схваташ да у почетку шта год да радиш све ти супер одговара?Може супер да ти одговара и да радиш 20 серија за груди и 20 за бицепс.... па после 1-2 године ће да види да је то био само успех на кратке стазе и за дугу стагнацију(и враћање уназад),онда схвати колико је грешио тим претеривањем....Расте се исхраном и одмором,а не претеривањем у теретани.

gde godinu dve :) ako izdrzi tako mesec-dva dobar ;D
Sačuvana
MaxXx
Gost
« Odgovor #146 poslato: Oktobar 14, 2009, 07:54:37 posle podne »

pa listam....znachi svaki dan sam na forumu.....jel mozes  da mi kazes sta da promenim???:):)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #145 poslato: Oktobar 14, 2009, 07:52:44 posle podne »

Prelistaj malo forum,to sto radis dovesce te veoma brzo u preteniranost!
Sačuvana
MaxXx
Gost
« Odgovor #144 poslato: Oktobar 14, 2009, 07:04:50 posle podne »

poceo sam da radim owaj trening pre jedno 3 nedelje....
Pon:Grudi,Ledja
Uto:Noge
Sre:Pauza
Cet:Ruke,ramena
Pet:Pauza
Sub:Grudi,Ledja
Ned:Kardio i 3 serije nozne ekstenzije....

vec sam osetio mali pomak....a shto se tiche grudi i ljedja,neosecam neki umor i mogu da ih radim 2x nedeljno....

ali posto vi kazete da cu uci u pretreniranost
da li je bolje da umesto subote ubacim RAMENA.....a u Cetvrtak izbacim ramena....i da ostanu samo ruke
????:):):);)

i da ne zaboravim grudi i ledja radim u super serijama...
Radim Bendz pa 1 min pauza...pa zgibovi ....i tako 4 vezbe...:)
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #143 poslato: Oktobar 14, 2009, 04:19:26 posle podne »

Sta se bre ovaj Splinter navuko na mene??? Druze, aj zaobidji me molim te vise, stvarno si poceo gadno da smaras... Ja sam LEPO napisao kako MENI odgovara, radio sam 4 treninga i to mi ne odgovara jer previse odmorim i ne prija mi to... I ja ne pretreniravam sa ovih 5 treninga nedeljno jer ja nisam neki napaljeni pocetnik pa da radim 20 serija za grudi vec PLAFON 12 serija, isto toliko i za ledja i noge, a za ruke PLAFON 9, samo sa kratkim odmorom izmedju serija, maksimalnom koncentracijom na pokretu i laganim radom i tako mi odgovara u potpunosti i tako i radim Kada i ako primetim da nesto ne stima, ja cu menjati nesto sigurno...
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #142 poslato: Oktobar 14, 2009, 02:52:13 posle podne »

jedno kratko pitanje-2radna-1odmor-2radna-2odmor ili 1radni-1odm-1rad-1od-2rad-1odm da li dajete prednost jednom od ova dva sistema?

Jenostavno radi kako ti vise odgovara, nema tu neke nauke... Ja dok sam radio 4 treninga nedeljno osecao sam da mi je to premalo, jednostavno mi nije odgovaralo, sada radim 5 treninga i mnogo je bolji osecaj i napredak. Ja npr. radim 2radna dana, pa dan odmora, pa 3 radna, pa dan odmora i to tako da u subotu ponovim trening koji sam radio u ponedeljak i tako u krug
Је л' ти схваташ да у почетку шта год да радиш све ти супер одговара?Може супер да ти одговара и да радиш 20 серија за груди и 20 за бицепс.... па после 1-2 године ће да види да је то био само успех на кратке стазе и за дугу стагнацију(и враћање уназад),онда схвати колико је грешио тим претеривањем....Расте се исхраном и одмором,а не претеривањем у теретани.
« Poslednja izmena: Oktobar 14, 2009, 02:59:02 posle podne od strane Viljuska » Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #141 poslato: Oktobar 14, 2009, 12:50:08 posle podne »

Sačuvana
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.135 sekundi sa 18 upita.