TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 07:21:41 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kako treniraju devojke sa foruma  (Pročitano 13317 puta)
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Jun 24, 2007, 03:02:49 posle podne »

uuu  :-* :-* :-*
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Jun 24, 2007, 03:01:27 posle podne »

kad sam kod kuce, sve radim u vesu, osim onoga sto se radi bez vesa.....tusiranje npr..... ;)
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Jun 24, 2007, 02:53:58 posle podne »

kad is kod kuce vezbas u vesu ?  :) :) :)
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Jun 24, 2007, 12:32:51 posle podne »

kao  ždrebica....  ;D ;D ;D
mene u teretani zovu tako od kako sam im rekla da me zaobidju sa nadimkom sivonja, to mu dodje kao neki magarac, pa oni misle da je ždrebica otmenije..... ;D :D

nisi ti pominjala motivaciju, tasha je želeći da te posavetuje.....
i mene je uvek mrzelo da radim kod kuće.... prosto , meni to nikada  nije uspelo, ovako i kad mi je teško, blam me je da zabušavam pored svih onih vrednih ljudi....ali kod kuće imaš svoju privatnost, vežbaš u vešu, u ovim uslovima imaš svoju klimu, svoj tuš i ne moraš da udišeš eventualne mirise gorepomenutih vrednih ljudi..... ::)
ne može i jare i pare (osim u VIPU!)  :-\
Sačuvana
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

To weird to live,To rare to die

« Odgovor #30 poslato: Jun 24, 2007, 12:21:53 posle podne »

balgo tebi...mene drugari zvali na fudbal,kaze jedan da imam predispozicije (bar sto se nogu tice...)  ::)
a ja bas volim moje noge...  ;D

...godinu...  :D ma nije meni problem da odem na kej i istrcim se kao zdrebica ali me mrzi da radim kod kuce a za teretanu nemam vremena a ni zivaca...niko nije pominjao motivaciju kao problem,bar ne ja...  ;)
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Jun 24, 2007, 12:18:31 posle podne »

Mozda Ivani nedostaje motivacija,za neke ozbiljnije aktivnosti.Licno stisku sa vremenom ja nikada nisam priznavala,i nekako na to gledala kao neko opravdanje.Ne bi bilo lose da jos jednom pogledas Tanjine slike, i eto  motivacije.Jer vezbanje kod kuce je totalni promasaj,zazvonice telefon,neko ce te prekinuti...i to odmah nije to.

sta ja imam sa Tanjom?  ???
pogledam svoju sliku ili odraz u ogledalu i bacim se na posao.
stiska sa vremenom nije u smislu nemam vremena da prosetam do teretane i odradim trening nego je stvar u tome sto posle svakog treninga budem iscrpeljena pa ucenje i slicne mentalne ili intelektualne aktivnosti otpadaju,a posto studiram to mi je ipak malo veci prioritet od dahtanja u teretani.
i kazem lenja sam,priznajem,tako da mi izgovori i opravdnja ne trebaju vec kazem kako jeste.
a kod kuce ne volim da radim jer mi se desi da se izvalim na pod da kao radim trbusnjake a onda  me posle mrzi da ustanem (lenja sam za vezbe,lepo kazem...) pa odleskarim tako 10 min,ohladim se i nista ne uradim...  ::)
zato je za mene trcanje,roleri i bajk...  8)

imas dovoljno sportskog staža d ne mora tebe neko da nagovara da menjaš svoj način vežbanja i da ti utrpava motivaciju....samo opušteno, koliko te ja znam sa ovog foruma, ne brinem se za tvoju liniju.....uostalom svako ima svoju žutu minutu, dan, mesec..... ;)
Sačuvana
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Jun 24, 2007, 12:14:57 posle podne »

malopre su me u redu pred kasom maxiju startovale neke dve devojke, dale mi komoliment kako izgledam u tom (pre)kratkom  :-[ sorcicu, kako nemam celulit, blablabla...(ja zamalo da viknem,imam imam kad se stisne al sam se suzdržala  ::) ) sa sve konstatacijom BLAGO TEBI, ŠTA BIH JA DALA ZA TAKVE NOGE! a ja u zvernem u njihovu korpu a ono grandissimo, smoki, coca-cola i ko zna šta još, bilo mi neprijatno da gledam... nasmejem se, zahvalim.....mislila da dodam da sam dobila noge u teleshopu besplatno uz komplet noževa ali te devojke to nisu zaslužile, pa pomislih da se zaletim malo u misiju preobraćanja tamo u maxiju da bi jedna polse jednog naivnog saveta oličenoj u prostoproširenoj rečenici: možda da probaš sa nekim vežbanjem...dodala, ma ne mogu, nemam motivaciju....
samo sam se nasmejala i okrenula.....
Sačuvana
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

To weird to live,To rare to die

« Odgovor #27 poslato: Jun 24, 2007, 11:36:01 pre podne »

Mozda Ivani nedostaje motivacija,za neke ozbiljnije aktivnosti.Licno stisku sa vremenom ja nikada nisam priznavala,i nekako na to gledala kao neko opravdanje.Ne bi bilo lose da jos jednom pogledas Tanjine slike, i eto  motivacije.Jer vezbanje kod kuce je totalni promasaj,zazvonice telefon,neko ce te prekinuti...i to odmah nije to.

sta ja imam sa Tanjom?  ???
pogledam svoju sliku ili odraz u ogledalu i bacim se na posao.
stiska sa vremenom nije u smislu nemam vremena da prosetam do teretane i odradim trening nego je stvar u tome sto posle svakog treninga budem iscrpeljena pa ucenje i slicne mentalne ili intelektualne aktivnosti otpadaju,a posto studiram to mi je ipak malo veci prioritet od dahtanja u teretani.
i kazem lenja sam,priznajem,tako da mi izgovori i opravdnja ne trebaju vec kazem kako jeste.
a kod kuce ne volim da radim jer mi se desi da se izvalim na pod da kao radim trbusnjake a onda  me posle mrzi da ustanem (lenja sam za vezbe,lepo kazem...) pa odleskarim tako 10 min,ohladim se i nista ne uradim...  ::)
zato je za mene trcanje,roleri i bajk...  8)
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
blazo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Jun 24, 2007, 11:11:00 pre podne »

evo ja se javljam da budem licni trener bilo kojoj od vas ;D
Sačuvana
medonjak
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Jun 24, 2007, 09:18:57 pre podne »

Znas kako hocu da probam malo da se isecem nista preterano ali zato moram skroz da sredim ishranu Imam odlicnu masu Pocela sam od jutros tako da videcemo rezultate za nekih mesec dana (ako ih bude)
Sačuvana
TashaBG
Gost
« Odgovor #24 poslato: Jun 24, 2007, 08:13:41 pre podne »

Odgovor za Tanju i Markonija je SVAKAKO,SVAKAKO.

Tanja cemu sad ta dijeta?
Sačuvana
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Jun 23, 2007, 10:23:56 posle podne »

znam, znam tu teretanu.....vidi samo je l imaju varijantu da se plati pojedinacan termin pa mi javi...dogovaramo se na pp da ne gusimo temu.... :-*
Sačuvana
medonjak
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Jun 23, 2007, 10:20:16 posle podne »

Pa ako znas teretana je na  poslednjem spratu u trznom centru gde je Women's secret
Sačuvana
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Jun 23, 2007, 10:15:01 posle podne »

gde u pozeskoj?
Sačuvana
medonjak
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Jun 23, 2007, 10:11:59 posle podne »

Moze naravno Ja treniram u Pozeskoj
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.082 sekundi sa 19 upita.