TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 05:04:38 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 24 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: KETOGENA DIJETA  (Pročitano 110981 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #233 poslato: Januar 21, 2011, 01:22:08 pre podne »

Ako zeli smanjiti uh na minimum onda mu je iso 100 bolja opcija mada opet to zavisi od mnogo stvari a prvenstveno od ishrane.Pristalica sam da je najbolje probati mnoge kombinacije na sebi,videti kako reagujemo pa onda onog najboljeg se i pridrzavati.
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #232 poslato: Januar 20, 2011, 07:11:29 posle podne »

Nema potrebe za ISO 100, bolje neka uzme neki ok koncentrat i pije jos jednu mericu tokom dana, nije 0 carb dijeta, mozes ici do 30g UH pa kada pogleas da 30g tog pro v 60 ima isto hidrata kao whey onda nema prob.

Ok i dalje ne uzimate stvari ozbiljno, gde vam je unos masti, koje izvore birate, odakle prot, ocete raditi punjenja, kako, koliko dugo planirate dijetu, sa kakvim okvirnim rezultatima, trening, kardio, sve to utice na ketozu i krajnji rezultat??
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #231 poslato: Januar 20, 2011, 02:52:57 posle podne »

Hvala na odgovoru, onda cu se drzani proteina kao ISO 100 bez UH.

To je definitivno pametna odluka.I ja sam se njega drzao u tim fazama, jeste da je skup ali je ubedljivo najbolja opcija u tim trenutcima.
Sačuvana
Ctrl
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #230 poslato: Januar 20, 2011, 02:45:25 posle podne »

Hvala na odgovoru, onda cu se drzani proteina kao ISO 100 bez UH.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #229 poslato: Januar 20, 2011, 02:16:13 posle podne »

Hteo bih da pitam da li biste preporucili PRO V60 kao zamenu za 1 obrok u toku dana, pitam jer kao sto znate na ovoj dijeti se unos UH smanjuje do minimuma a on ima nesto UH u sebi,hvala unapred.

Ja licno ako se striktno drzim pravila sa 0uh onda ne bih njega ubacivao u toku dana uopse a ni kao zamenu za obrok.Potrudio bih se da imam obroke redovno i da ne ulazim u situaciju da mi treba zamena vec samo dodatak u vidu ostale suplementacije.
Sačuvana
Ctrl
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #228 poslato: Januar 20, 2011, 02:10:51 posle podne »

Hteo bih da pitam da li biste preporucili PRO V60 kao zamenu za 1 obrok u toku dana, pitam jer kao sto znate na ovoj dijeti se unos UH smanjuje do minimuma a on ima nesto UH u sebi,hvala unapred.
Sačuvana
nemshi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #227 poslato: Januar 20, 2011, 02:09:19 posle podne »

Hvala puno Kozma...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #226 poslato: Januar 20, 2011, 01:35:59 posle podne »

Ako te ne mrzi procitaj moju temu evo ti link.Tu ces videti kako se ja hranim u nekim periodima pa mozes imati i neke smernice da sebi olaksas sve.Naravno to se na meni dobro pokazalo ne mora da znaci da ce svakome ali cisto informativno da vidis pa mozes uporedjivati.

http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=117971.0
Sačuvana
nemshi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #225 poslato: Januar 20, 2011, 08:27:24 pre podne »

Ok hvala vam puno pa krom i secerac izbacim ali eto za grasak sam iskreno jeo necu ni to...:-)
Imam 21 godinu 185 i tacno 100 kg mislim dobio sam na misicnoj masi puno ali i sala u stomaku i malo u nogama:-) ok trudim se skoro sam sve izbacio zivim na mesu i jajima i nekom povrcu pa vam javljam rezultate za mesec dana mozda manje ako bude ok:-) vode pijem izmedji 4-5 litara zavisi kako stiignem da ne opterecujem jetru preteranim unosom...tacnije gomilanjem,iako sam cuo da neki piju i po7-8 litara,ne znam kad stignu:-)
Ja ustanem u 7:30 am i legnem izmedju 22 i 23 h
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #224 poslato: Januar 20, 2011, 12:38:42 pre podne »

-bareno povrce obicno sveze,poneka iz kese ono frikomovo

Neka me neko ispravi ako gresim ali na keto nema UH, znaci to iz kese batali, tu ima krompira, kukuriza nebitno nemoj, onda ni boraniju ne bi trebao i slicne biljke, znaci samo vlaknasto hardcore, onda fali ti masti, ubaci omega 3 i neam pojma na kada idu punjenja i kako se kasnije barata sa UH.

Opet koliko znam ovo je stvarno dijeta da se oderes, i prvo bi trebao da isprobas neke lakse varijante, sto nikako ne znaci manje efektivne ali tipa rotacija ili low carb kao pocetak. Jer ne znam da li ti shvatas ovu dijetu ozbiljno ali da bi imao ofekta moras se stvarno potruditi, odreci se nekih stvari i stvarno ici clean 100%. Za sve koje znam da su radili keto su isli posle neke dijete i to kratko tek nekih 4-5 nedelja, i najbitni je posle ketoa je kako ces kasnije, treba odrzati formu.
Drzati je dugo bi bilo bzveze, i sad ne znam koliko si star, da li imas uslove ali sto ne sredis ishranu max to uvek daje rezultate, sacekas prolece i onda kada udari sveze povrce na pijace mnogo ce ti biti lakse jer ili ces se daviti kupusom ili ces se daviti kiselisem jer ne znam kojeg povrca ima svezeg na pijacama.

Nema sireva i ostalih mlecnih djavola.

I da multivit dodaj.
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #223 poslato: Januar 20, 2011, 12:38:29 pre podne »

Posto pises u keto temi onda si znaci na toj dijeti (predpostavljam).
Pazi onda i na to zamrznuto povrce da nema krompir, secerac i grasak (imaju UH)
Sačuvana
nemshi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #222 poslato: Januar 19, 2011, 09:42:49 posle podne »

Ok hvala vam tako i radim kardio danas sam oko 50 min radio...ok za mlecne znaci totalno...u redu hvala...
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #221 poslato: Januar 19, 2011, 09:01:39 posle podne »

mleko i mlecne proizvode izbaci,ne oslanjaj se previse na tunjevinu kao izvor proteina,pojacaj crveno meso i belo meso.Kardio radi minimum 30miin u intervalu 120 do 140 odkucaja u minutu.
Sačuvana
nemshi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #220 poslato: Januar 19, 2011, 07:22:34 posle podne »

Joj cak i bez laktoze :( mleko obozavam e jbg :)
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #219 poslato: Januar 19, 2011, 06:50:52 posle podne »

Izbaci mlijeko.
Sačuvana
I don't give a fuck
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 24 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.343 sekundi sa 19 upita.