TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 03:25:05 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: riba u ishrani  (Pročitano 72966 puta)
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #154 poslato: Jun 22, 2009, 09:14:26 posle podne »

Meni npr nije, krompir mi samo lep kada ga samog jedem... tako bi i trebalo jer krompir ne treba mesati pogotovo sa mesom zbog varenja, on sa mesom pravi cuda u zeludcu  :)
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 508

« Odgovor #153 poslato: Jun 22, 2009, 07:30:33 posle podne »

8) 8) 8)


Omiljena salata uz ribu mi je krompir salata. Neodoljivo. :)

sto si ti naivan  ;D
najboilja salata na svetu za uz  ribu  :)
jel to sa lukom : :D :D :D ;) ;) ;)
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #152 poslato: Jun 22, 2009, 07:11:11 posle podne »

 8) 8) 8)


Omiljena salata uz ribu mi je krompir salata. Neodoljivo. :)

sto si ti naivan  ;D
najboilja salata na svetu za uz  ribu  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #151 poslato: Jun 20, 2009, 04:29:54 posle podne »

Omiljena salata uz ribu mi je krompir salata. Neodoljivo. :)
Sačuvana
Mackolina
Gost
« Odgovor #150 poslato: Jun 20, 2009, 01:52:58 posle podne »

Stvarno nemam pojma koja je to riba. Čekam Mačkolinu da pita tatu. :)

a Mackolina je pitala tatu... :)

losos je u pitanju   
mi ga spremamo tako sto ga isecemo na kolutice,skine se koza naravno jer je tvrda i nije bas jestiva (to damo maci,njoj se svidja)...i onda ga kuvamo na pari sa malo nekih zacina..posle kad je gotovo,doda se malo maslinovog ulja,limuna,marinade,sta ko voli... :)  i naravno neka salata uz to...moze i krompir salata,odlicna kombinacija...mada sada po ovim vrucinama vise prija paradajz,krastavac itd,znaci vlaknasto povrce...
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #149 poslato: Jun 20, 2009, 06:53:35 pre podne »

Stvarno nemam pojma koja je to riba. Čekam Mačkolinu da pita tatu. :)
Sačuvana
peyton
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 11


« Odgovor #148 poslato: Jun 20, 2009, 12:23:42 pre podne »

ja mislim da je u pitanju skarpina, rozikaste boje je?!
 nije skupa,a meni se jako dopada
Sačuvana
Mackolina
Gost
« Odgovor #147 poslato: Jun 19, 2009, 10:22:50 posle podne »

Bukvalno sam je odrao(povučem parče kože, a ono se skida sve odjednom) i onda pekao. Krivo mi samo što nisam pročitao šta sam to bio kupio(bacio sam ambalažu odmah čim sam raspakovao). :D

znam na koju ribu mislis,al ni ja ne mogu da se setim kako se zove...ima tvrdu kozu i malo deblje kosti jel tako?
imam je i sad u zamrzivacu..pitacu tatu sutra koja je to vrsta,on valjda zna.. :D

Svakako da kozica nije gadna, ali kao sto rekoh zanima me da li je to mast :) mozda neka dobra, eterecina ulja  :D

mislim da sam negde citala da ima omega 3 i omega 6 u toj kozici...pitajte Markonija,mislim da on to zna...


Ma, beži, čoveče - juče sam jeo girice i nema šanse da pojedem glave. :D :D :D
Napravio sam masakr - pun tanjir glava. :D :D

nisam odavno jela girice,ali ih jedem cele,i glavu i kosti...ne znam sta ti je tu gadno,nije to bas kao sad kad bi jeo glavu od skuse,to je vec druga prica..girice su male,glavu bre ni ne primetis na njima maltene... :D :D :D
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12943


Never give up!

« Odgovor #146 poslato: Jun 19, 2009, 02:24:55 posle podne »

kad smo kod girica vec...ne pamtim kad sam ih zadnji put jeo.Secam se da su ekstra ukusne ali i mnogo masne, mislim kada se kupi ovako  ;D
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #145 poslato: Jun 19, 2009, 02:15:07 posle podne »

Inace sto se mene tice, sve sto ima veze sa ribom treba pojesti :), kosti, koza, glava  ;D

Ma, beži, čoveče - juče sam jeo girice i nema šanse da pojedem glave. :D :D :D
Napravio sam masakr - pun tanjir glava. :D :D
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #144 poslato: Jun 19, 2009, 01:52:15 posle podne »

Svakako da kozica nije gadna, ali kao sto rekoh zanima me da li je to mast :) mozda neka dobra, eterecina ulja  :D

Inace sto se mene tice, sve sto ima veze sa ribom treba pojesti :), kosti, koza, glava  ;D
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #143 poslato: Jun 19, 2009, 01:34:11 posle podne »

Upravo tako, Johnny.
Ja sam pre jedno mesec dana imao jako smešnu situaciju. Dok sam birao ribu iz zamrzivača u marketu, umesto oslića uzeo sam nešto sasvim drugo. Kad sam odneo kući i počeo da je spremam, začudilo me je koliko je debalu kožu imala ta riba. A tek krljušti!!! :D :D
Bukvalno sam je odrao(povučem parče kože, a ono se skida sve odjednom) i onda pekao. Krivo mi samo što nisam pročitao šta sam to bio kupio(bacio sam ambalažu odmah čim sam raspakovao). :D
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #142 poslato: Jun 19, 2009, 12:33:30 pre podne »

 8) 8) 8)

imam pitanje:
jel jedete ili skidate onu kozu sa ribe?

meni je to malo ljigavo :P pa uglavnom dam macki...

Zavisi od ribe ,kao sto kazu,ali dosta zavisi i kako ispeces :)
ako ribu lepo zapeces,onda kozica nece da ti bude ljigava,vec lepa,suva i krckava :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12943


Never give up!

« Odgovor #141 poslato: Jun 18, 2009, 09:48:33 posle podne »

Koliko samo lepih recepata i predloga ima ovde.Zvuce veoma primamljivo i morace da se probaju.  ;)
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #140 poslato: Jun 18, 2009, 12:47:42 posle podne »

To ste se koze tici zavisi od ribe kao sto Robert kaze... Ja mislim da su to masti, barem mi tako izgleda :), tako da nije "greda" skinu ti kozicu  :D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.047 sekundi sa 13 upita.