TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 02:38:00 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: riba u ishrani  (Pročitano 73207 puta)
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #139 poslato: Jun 18, 2009, 08:18:58 pre podne »

Joj, ja bih to svakog dana mogao jesti. :)
Probaj, pa javi. ;)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #138 poslato: Jun 18, 2009, 07:40:48 pre podne »

ja samo skupljam vase recepte :)   

juce sam iseckala soma na sitne kocike i skuvala ga sa malo vegete i krompirom... toliko o kreativnosti :D


Ja očistim oslića, iseckam ga na manje parčiće, malo posolim, stavim u foliju, dodam tome prethodno delimično skuvan krompir, sve umotam, stavim u rernu i pečem. Uh, kako obožavam taj obrok. :) Bude mi preukusno.

e super, to bih mogla danas da isprobam
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #137 poslato: Jun 17, 2009, 01:22:27 posle podne »

Zavisi o kojoj ribi je reč. Sa oslića ne skidam, nema potrebe. Neke ribe imaju prilično debelu kožu i trebala bi se skidati.
Sačuvana
Mackolina
Gost
« Odgovor #136 poslato: Jun 17, 2009, 12:51:41 posle podne »

imam pitanje:
jel jedete ili skidate onu kozu sa ribe?

meni je to malo ljigavo :P pa uglavnom dam macki...
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #135 poslato: Jun 17, 2009, 12:32:19 posle podne »

Ja očistim oslića, iseckam ga na manje parčiće, malo posolim, stavim u foliju, dodam tome prethodno delimično skuvan krompir, sve umotam, stavim u rernu i pečem. Uh, kako obožavam taj obrok. :) Bude mi preukusno.
Sačuvana
Mackolina
Gost
« Odgovor #134 poslato: Jun 17, 2009, 11:47:32 pre podne »

ako se ne varam,ti sosevi su prepuni secera i aditiva...

meni se tunjevina zgadila,jedem je vec godinu dana,pa me smorila skroz.. :D   sad cu samo svezu ribu...sa marinadom i limunom je vrh...+ neka salatica... inace ribu spremam na pari ili u foliji je pecem...
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #133 poslato: Jun 17, 2009, 10:30:24 pre podne »

Ne volim ni ja te tunjevine i sardine u raznoraznim sosevima. Samo u ulju ili u vodi, a posle već sam dodam sveže povrće po želji.
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #132 poslato: Jun 17, 2009, 10:10:34 pre podne »

Pre nisam mogao da smislim one tune sto su sa povrcem i sl... sada vec mogu bez problema, mada najvise volim samu, iz unju 2 mala dvopeka, ellu, luka belog ili mladog (ali posebno, ne naseckam :)), paradjz recimo i to je to
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #131 poslato: Jun 17, 2009, 09:23:36 pre podne »

ja volim da potopim tunjevinu u domaci sok od paradajza ili pomesanu sa pirincem... 
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #130 poslato: Jun 17, 2009, 09:22:37 pre podne »

Ja tunjevinu bez crnog luka ne mogu ni da pomirišem. :D :D
Inače, od riba najviše volim i najčešće jedem oslića.
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #129 poslato: Jun 17, 2009, 08:25:58 pre podne »

Sa kecapom bas i ne volim  :P A sa lukom samo posebno, t.j. ne volim da naseckam luk u tunjevinu...

A sto se tice mesanja sa testeninom ni to mi bas nije neka fora :), ne volim previse da mesam pastu i meso... super mi je kada malo piletine t.j. bekog mesa naseckam u testeninu, ali cisto da ne bude sama testenina...

Sto se kuvanja tice Johny, zlatiborski rezanac (heljda) ti se za pola minuta napravi, samo pola minuta u kljucaloj vodi i eto integralne testine  ;)
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #128 poslato: Jun 16, 2009, 08:59:48 posle podne »

 8) 8) 8)

ja tunjevinu jedem sa lukom i to kao uzinu  ::) ::) i to kad mi se cefne uglavnom baziram klopu na belom mesu,nekad se "napunim" crvenim i na jajima  ::) ::) A tunjevina kad mi se prijede pojedem i 2-3 konzerve dnevno  ::) ::).....Ali samo sada kada sam na dijeti,kada je masa u pitanju mnogo vise crvenog mesa  ::) ::)

Tunjevina kao se sa lukom i kecapom najbolje slaze :)
I na kraju puno svezeg persuna odozgore  :)

Ja uvece samo tunjevinu, ponekad ali vrlo retko ubacim sa heljdinim testom, ilntegralnim pirincem ili integralnom pastom za rucak... ali veoma malo kada mesam, cisto da "smek"

ja sam je bas dugo jeo isto sa integralnim testeninom,ali me je pocelo mrzeti   da je kuvam  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Mackolina
Gost
« Odgovor #127 poslato: Jun 16, 2009, 01:10:10 posle podne »

Slicno nesto kao i dimljeni losos... Ali stvarno vredi svakog dinara...
kavijar je vec glupost :)
mmm dimljeni losos je extra :)

kavijar nisam probala...kupovao je tata par puta,ali meni je to malo gadno,de bre da jedem necija "jajasca" ;D :D :P  to bi trebalo da je to,mala jajasca od kojih su trebale da se rode ribice,jel? :D 
zasu brate :D :P
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #126 poslato: Jun 16, 2009, 11:49:26 pre podne »

Slicno nesto kao i dimljeni losos... Ali stvarno vredi svakog dinara...
kavijar je vec glupost :)
Sačuvana
Mackolina
Gost
« Odgovor #125 poslato: Jun 16, 2009, 10:15:05 pre podne »

zamrznutu tunu sam videla u Idei,cena je "prava sitnica",oko 800-900 din  ;D  plavo pakovanje,imate je u onom delu gde je kavijar i tako ta malo egzoticnija cuda...  ;D :D 
Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.105 sekundi sa 18 upita.