TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 02:41:30 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: riba u ishrani  (Pročitano 73213 puta)
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #124 poslato: Jun 16, 2009, 09:06:48 pre podne »

Ja uvece samo tunjevinu, ponekad ali vrlo retko ubacim sa heljdinim testom, ilntegralnim pirincem ili integralnom pastom za rucak... ali veoma malo kada mesam, cisto da "smek"
Sačuvana
aleksandar89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 52

« Odgovor #123 poslato: Jun 16, 2009, 05:19:28 pre podne »

pa dobro ovo je bio drugi dorucak, u prvom su bile ovsene ;)
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1458

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #122 poslato: Jun 16, 2009, 04:39:15 pre podne »

ja tunjevinu jedem sa lukom i to kao uzinu  ::) ::) i to kad mi se cefne uglavnom baziram klopu na belom mesu,nekad se "napunim" crvenim i na jajima  ::) ::) A tunjevina kad mi se prijede pojedem i 2-3 konzerve dnevno  ::) ::).....Ali samo sada kada sam na dijeti,kada je masa u pitanju mnogo vise crvenog mesa  ::) ::)
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #121 poslato: Jun 16, 2009, 12:06:05 pre podne »

 8) 8) 8)

Da,lepo izgleda :)
Jedino sto sam navikao na  zitarice za dorucak,tako da bi ovo pre smazao za rucak :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
aleksandar89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 52

« Odgovor #120 poslato: Jun 15, 2009, 09:41:41 pre podne »

Tunjevina, integralni, paradajz i mirodjija!
Prste da polizes :)
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #119 poslato: Jun 15, 2009, 09:25:41 pre podne »

Nisam nikada mislim probao tunjevinu i pirinac :) Kada se vec pravi pirinac onda obicno nije problem da se pravi i neka riba koja zahteva vise vremena u kuhinji... a kada se sprema vecera za min, onda je tu tuna  ;D

I ja isto volim hladno i nije mi prob. uopste... Posto cesto mama pravi uvece rucak pa onda ako ga jedem sutra, ne podgrevam uopste (mikrotalasna izbacena odavno :), a sto se ringle tice - suvise dugotrajno :)), tako da sam navikao skroz...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #118 poslato: Jun 15, 2009, 09:03:07 pre podne »

neka riba i pirinac? lepo, lepo...  ja obozavam tunjevinu i pirinac u kombinaciji, ali da su hladni :)
Sačuvana
aleksandar89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 52

« Odgovor #117 poslato: Jun 14, 2009, 01:29:32 posle podne »

ovo je moj danasnji dorucak



[prilog je izbrisao admin]
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #116 poslato: Jun 13, 2009, 09:21:31 pre podne »

Mislim da kod riblje pijace (u Novom Sadu naravno) ima, tako mi je tetka rekla... to 80 din je bas smesno...
Sačuvana
marijankab
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 52


« Odgovor #115 poslato: Jun 13, 2009, 05:32:14 pre podne »

Gde moze da se kupi?Ja ne nalazim tako povoljne..
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #114 poslato: Jun 12, 2009, 08:50:11 posle podne »

80 dinara je ta dugacka konzerva sa dve filete!
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #113 poslato: Jun 12, 2009, 06:25:38 posle podne »

Moracu probati :) Mada pravo da ti kazem nisam toliko osetljiv na takve stvari, sve sto valja meni je lepo  ;D so, zacini i slicno... uopste mi ne trebaju niti npr osetim kada nesto nije slano, hehe
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1458

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #112 poslato: Jun 12, 2009, 04:20:48 posle podne »

ma brate sveze su :D svaki dan stizu :P :D nego do jaja su suve .... Jer kada ti stoje u konzervi ipak upiju malo ulja soka svog itd.... U svakom slucaju imaju mnogo jak ukus + ta suvoca oce malo da optereti coveka  ::) ::)
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #111 poslato: Jun 12, 2009, 12:29:46 posle podne »

Neznam stvarno, meni su filete (verovatno se razlikuju nego sirova riba) iz konzerve fenomenalne i bas jestive... mozda nije bas bila sveza? a i ako su ti se ogadile posle 2, 3 meseca, jednotavno je doslo do zamora materijala  ;D nije posle 2, 3 dana... znaci da ti je bila dobra :)
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1458

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #110 poslato: Jun 12, 2009, 12:18:51 posle podne »

ima ovde kod nas u Pancevu da se qpe haringe u jednoj ribarnici u filetima,mislim "zivi" i mislim da je kila oko 200-300din i jeo sam neko vreme ali imaju dosta jak ukus + su jakoooo suve pa cak i sa limunom,pa su mi se ogadile posle 2 - 3 meseca :P
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.086 sekundi sa 18 upita.