TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398485 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 26, 2024, 10:01:31 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: riba u ishrani  (Pročitano 73276 puta)
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #244 poslato: Februar 24, 2010, 01:53:58 pre podne »

 8) 8) 8)

Citao sam da onaj pangasius, taj Som azijski moze da bude opasan, da ima more i more baklterija i da je jako necista riba. Jeftin je jako, pa mislim da se prodaje. Probao sam nekoliko puta i nikakav ukus... tako da ga ja ubuduce izbegavam...
Mislim da sam se u prethodnih skoro 20 dana najeo ribe za citav zivot na pripremama :) kada bi stalno jeli i kuci tako kao sto sam jeo u hotelu, pa gde bi nam kraj bio, heh... losos, skarpina, oslic, morski pas i jos 2-3 ribe je izbor skoro svake vecere bio  :D

jeste,uzas zivi...par puta sam pazario po par kila i uvek je zavrsilo u corbi,jer je bas gadan da se ovako jede  :)
drzim se klasike,oslic,skusa,sardela ,stuka i smudj  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #243 poslato: Februar 23, 2010, 07:05:00 posle podne »

mmm divno :)  ja to i da kupim ovde ne bih znala lepo da spremim.... 
ali u restoranu....
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #242 poslato: Februar 23, 2010, 09:55:57 pre podne »

Citao sam da onaj pangasius, taj Som azijski moze da bude opasan, da ima more i more baklterija i da je jako necista riba. Jeftin je jako, pa mislim da se prodaje. Probao sam nekoliko puta i nikakav ukus... tako da ga ja ubuduce izbegavam...
Mislim da sam se u prethodnih skoro 20 dana najeo ribe za citav zivot na pripremama :) kada bi stalno jeli i kuci tako kao sto sam jeo u hotelu, pa gde bi nam kraj bio, heh... losos, skarpina, oslic, morski pas i jos 2-3 ribe je izbor skoro svake vecere bio  :D
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #241 poslato: Februar 23, 2010, 02:43:25 pre podne »

 8) 8) 8)


Ako su fileti prepuni vode koju onda konkretnu ribu kupiti u supermarketima, tempu, maxiju, i u kom obliku? Klinac sam ja da idem po pijacama, kupujem ribe, cistim, spremam, a i nemam rernu... mada, ako ne postoji drugi nacin moracemo kupovati rernu.... ali, valja li nesto iz supermarketa, od smrznutog?

Evo bas pre neki dan keva mi uzela losos shnicle 800g u rodi, valja li to? Planirao sam kuvati na pari jer mi ukus nije vazan...

ma sve je ok,samo da nisu fileti...recimo,umesto fileta oslica,imas onaj hoki i heki komade,samo secnes par peraja,
i raseces stomak i ako je eventualno nesto zaostalo izvadis i gotovo  :)
skusa i sardela se isto lako ciste,kad uhvatis fazon ide lako i brzo  :)
poseces peraja,odesces glavu,raseces stomak,izvadis zelidac i gotovo  :)
a sto kaze monika,sad vec vecina ribarnica i cisti i pece ribu...a ove klasicnu,oslic,skusa,pastrmka,uvek vec imaju gotovo,
tako da nemoras ni da cekas  :)
« Poslednja izmena: Februar 23, 2010, 02:45:47 pre podne od strane Johnny Bravo » Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #240 poslato: Februar 22, 2010, 02:45:33 posle podne »

najbolje da kupis ribu u ribarnici a da trazis da ti oni ociste, nije problem veruj mi.  Bude povoljnije.

A ti fileti su super samo, kao sto znas, pola od toga je voda...
Sačuvana
sunce86
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 287

Zabava - Online
« Odgovor #239 poslato: Februar 22, 2010, 12:35:01 posle podne »

Ako su fileti prepuni vode koju onda konkretnu ribu kupiti u supermarketima, tempu, maxiju, i u kom obliku? Klinac sam ja da idem po pijacama, kupujem ribe, cistim, spremam, a i nemam rernu... mada, ako ne postoji drugi nacin moracemo kupovati rernu.... ali, valja li nesto iz supermarketa, od smrznutog?

Evo bas pre neki dan keva mi uzela losos shnicle 800g u rodi, valja li to? Planirao sam kuvati na pari jer mi ukus nije vazan...
« Poslednja izmena: Februar 22, 2010, 12:37:28 posle podne od strane sunce86 » Sačuvana
Squat till u puke!
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #238 poslato: Februar 18, 2010, 01:29:25 pre podne »

 8) 8) 8)


obavezno javi kako je ispao taj susi,pa ako valja da se proba  :)

ostao sam duzan Johnnyju da odgovorim kakav je bio susi..
UZASAN.. to je blaga rec.. ti fileti haringe su odvaratni... jako su slani, ne mogu se isprati...fujjj... pravio sam ih sa pirincem i soja sosom ili indiskim orijent sosom.. umesto u alge pakovao sam to u listove zelene salate.. ma bila je ok zamisao, al riba.. nikad vise haringe.. tog ukusa ne zelim da se prisecam..
inace od sad se drzim lososa kad je sirova riba upitanju.. najlepsi je, i susi bi sa njim dobro ispao (amerikanci prave susi od lososa)... cekam ja prvu priliku pa da odem u japan da probam pravi susi!! a do tad ili cu smisliti svoj (koji ce valjati) ili skoknuti do delta citya.. tamo kao ima neki..

;)


Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #237 poslato: Februar 08, 2010, 07:28:32 posle podne »

Uf, to je odlicno. Vec stoti put pisem da obozavam, i to bas svezeg lososa :)

Susi i sirove ribe znaju biti fenomenalne, ali nema toga kod nas :) Probao sam samo par ali daleko od toga da su neukusne sirove ribe. Naravno ako zna kako da se to napravi, servira, zacini ili sta vec, kako se suši i slicno
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #236 poslato: Februar 08, 2010, 04:43:20 posle podne »



prvi zalogaj je bio malo čudan, ali posle je zadivljujuće :)

kako si pravila tu salatu  :)
[/quote]


naručila u restoranu u Grčkoj... salata sa lososom... a pametnica nisam znala da je živ losos u pitanju :D

bilo je malo tog mesa, kao ružica napravljena od dimljenog lososa i brdo zelene salate, povrća svežeg.... malo maslinovog i ništa više
Sačuvana
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 163


« Odgovor #235 poslato: Februar 08, 2010, 01:26:29 posle podne »


obavezno javi kako je ispao taj susi,pa ako valja da se proba  :)

ostao sam duzan Johnnyju da odgovorim kakav je bio susi..
UZASAN.. to je blaga rec.. ti fileti haringe su odvaratni... jako su slani, ne mogu se isprati...fujjj... pravio sam ih sa pirincem i soja sosom ili indiskim orijent sosom.. umesto u alge pakovao sam to u listove zelene salate.. ma bila je ok zamisao, al riba.. nikad vise haringe.. tog ukusa ne zelim da se prisecam..
inace od sad se drzim lososa kad je sirova riba upitanju.. najlepsi je, i susi bi sa njim dobro ispao (amerikanci prave susi od lososa)... cekam ja prvu priliku pa da odem u japan da probam pravi susi!! a do tad ili cu smisliti svoj (koji ce valjati) ili skoknuti do delta citya.. tamo kao ima neki..

;)
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12954


Never give up!

« Odgovor #234 poslato: Februar 05, 2010, 01:47:11 posle podne »

8) 8) 8)

ja sam par dana za rucak opicio papalina--cips  ;D
brdo proteina za 50 din  :)

obavezno javi kako je ispao taj susi,pa ako valja da se proba  :)

Morace to da se proba,zvuci mi interesantno :)
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #233 poslato: Februar 05, 2010, 01:17:38 pre podne »

 8) 8) 8)

ja sam par dana za rucak opicio papalina--cips  ;D
brdo proteina za 50 din  :)

obavezno javi kako je ispao taj susi,pa ako valja da se proba  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 163


« Odgovor #232 poslato: Februar 04, 2010, 12:36:35 posle podne »

Danas sam kupio nekakve filete haringe..
Haringa nema neke sxtra nut. vrednosti, al riba je riba a svaka riba valja!
Planiram ovih dana da pravim neku vrstu susija.. ima da bude extra! :)
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #231 poslato: Januar 30, 2010, 06:53:15 posle podne »

 8) 8) 8)

to mora da je extra  :)
potpuno netaknut protein i ukus ribe  :)

letos sam konzumirala salatu sa dimljenim lososom :)  naravno živim lososom....

prvi zalogaj je bio malo čudan, ali posle je zadivljujuće :)

kako si pravila tu salatu  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 163


« Odgovor #230 poslato: Januar 28, 2010, 01:11:30 posle podne »


prvi zalogaj je bio malo čudan, ali posle je zadivljujuće :)

meni je sirova riba super.. nedavno sam u pragu jeo nekakvu cesku verziju susija.. divno.. ali sto kazes prvo cudno pa onda zadivljujuce.. :)
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
Stranice: [1] 2 3 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.105 sekundi sa 18 upita.