TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 410312 Teme od strane 25087 Članovi Poslednji član: Gisa67

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jun 26, 2026, 05:25:58 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Miki Mihajlovic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 65 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Izvestaji sa takmicenja  (Pročitano 288144 puta)
A. Kolocka
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #753 poslato: April 20, 2014, 05:22:26 posle podne »

To je to! Sad je kompletno. Pomislili su ljudi da nije bilo nikog na takmičenju. :)
Sačuvana
Medalja se osvaja na treningu, na takmičenje samo odeš po nju.
Toman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

www.healthclub.rs
« Odgovor #752 poslato: April 20, 2014, 12:24:02 posle podne »

Evo rezultata III otvorenog kupa Srbije u Bench press-u Raw i Eq koji se održao 05.04.2014u B.Petrovcu

http://healthclub.rs/powerlifting-takmicenja-rezultati/rezultati-iii-otvorenog-kupa-srbije-u-bench-press-u-raw-eq-backi-petrovac
Ne znam iz kog razloga nisu ubačeni rezultati svih takmičara. Fale čitave kategorije.
Naknadno sam dobio od organizatora sve rezultate tako da su sad kompletirani, bar se nadam da je tako
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #751 poslato: April 18, 2014, 08:18:47 pre podne »

László Mészáros - FIBO POWER Strongest Benchpresser 2014
https://www.youtube.com/watch?v=3myrZpsRAb8
Sačuvana
Aleksandar Ilic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #750 poslato: April 15, 2014, 07:53:27 pre podne »

Aco,svaka cast.Ovo je jos jace od onoga u Egeru ,znaci jace od svetskog juniorskog rekorda.

Hvala Zoki! Da taj rekord je u triatlonu, spremam se da ga oborim pocetkom Juna u Trutnovu na Evropskom Prvenstvu GPC. :)
Sačuvana
A. Kolocka
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #749 poslato: April 14, 2014, 11:32:08 posle podne »

Evo rezultata III otvorenog kupa Srbije u Bench press-u Raw i Eq koji se održao 05.04.2014u B.Petrovcu

http://healthclub.rs/powerlifting-takmicenja-rezultati/rezultati-iii-otvorenog-kupa-srbije-u-bench-press-u-raw-eq-backi-petrovac
Ne znam iz kog razloga nisu ubačeni rezultati svih takmičara. Fale čitave kategorije.
Sačuvana
Medalja se osvaja na treningu, na takmičenje samo odeš po nju.
bench fun
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #748 poslato: April 14, 2014, 08:08:24 posle podne »

Aco,svaka cast.Ovo je jos jace od onoga u Egeru ,znaci jace od svetskog juniorskog rekorda.
Sačuvana
Aleksandar Ilic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #747 poslato: April 14, 2014, 07:16:56 posle podne »

@Ilić- Ti se druže baš brzo namestiš! :) Laganini ti ide, biće još ploča vremenom vidim ja.
Svaka čast! :)

Tako me naucio trener i odgovara mi ta tehnika. Trebalo bi zdravlje samo.. :) Hvala!
Sačuvana
Kalonji
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #746 poslato: April 14, 2014, 06:27:46 posle podne »

@Ilić- Ti se druže baš brzo namestiš! :) Laganini ti ide, biće još ploča vremenom vidim ja.
Svaka čast! :)
Sačuvana
Toman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

www.healthclub.rs
« Odgovor #745 poslato: April 14, 2014, 01:21:27 posle podne »

Sačuvana
Aleksandar Ilic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #744 poslato: April 14, 2014, 09:30:42 pre podne »

Hvala puno! :)   Nama takmicarima je najbolje da ne ulazimo u te teme, da vezbamo i trudimo se da postignemo dobar rezultat. Dobro je to sto se mnogo mladih ljudi ukljucilo u ovaj sport a svakako ce takmicari prepoznati gde ce se takmiciti i sigurno ce pruziti podrsku ako se postuju neki kriterijumi. :) 
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #743 poslato: April 14, 2014, 07:39:12 pre podne »

Rezultat svetskog ranga Iliću, samo napred guraj  ;)

Izuzetno cenim sva powerlifting takmičenja koja se dešavaju u Srbiji. Cenim i trud ljudi koji su u organizaciji da ovaj sport učine poznatijim širokim narodnim masama. Ipak je ovo ekstreman sport o kome su ljudi malo obavešteni, i popularizacija pl sporta na bilo kom nivou je više nego dobrodošla.

S druge strane postoje neke zamerke koje moram da napišem. Raditi ''po IPF pravilima'' zahteva mnogo više od usvajanja start, press i rack komandi. Iako pored zvanične sertifikovane federacije koja zastupa IPF u Srbiji nema nikakvog smisla i logike (na krajnjem mestu i ukusa) imati savez koji u nazivu ima reči ''savez po IPF pravilima'', ipak ću napisati šta jedan deo IPF pravila podrazumeva:

- IPF pravila uključuju sistem suðenja sa karticama crvene, plave i žute boje; ove kartice označavaju razlog zbog koga takmičaru nije priznat pokušaj;
- IPF pravila uključuju sertifikovane sudije direktno od strane IPF-a, koji moraju proći IPF obuku i polagati test za sudiju ranga 1 ili 2; dres-kod sudije koji mora biti usaglašen interno i isti je za glavnog i pomoćne sudije;
- IPF pravila znače standardizovanu opremu sa pločama definisanih boja i jasnih oznaka, standardizovanim razmacima na šipci, standardizovanom Φ šipke i rupa na pločama;   
- IPF pravila podrazumevaju da se sve discipline odigravaju na takmičarskoj platformi zadatih karakteristika i dimenzija

Pored navedenih pravila postoji još niz detalja i pojedinosti vezanih za suðenje. Da ne bih smarao ovde nisam navodio niz IPF pravila koja se ne odnose na suðenje, već na samu organizaciju takmičenja. I to je deo ''IPF PRAVILA''. 

Raditi sa IPF-om i u skladu sa standardima koje IPF zahteva nije nimalo lak i jeftin posao. 

Pozdrav
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Jev
Gost
« Odgovor #742 poslato: April 13, 2014, 10:52:40 posle podne »

svaka cast, majstorski nema sta
Sačuvana
Aleksandar Ilic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #741 poslato: April 13, 2014, 07:36:22 posle podne »

https://www.youtube.com/watch?v=8Rle0j8Mnas > Snimak mog nastupa ne vidi se sjajno ali je ok.. :D
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #740 poslato: April 13, 2014, 03:36:24 posle podne »

Prvo otvoreno prvenstvo Vranja po IPF pravilima u BENCH PRES
http://www.youtube.com/watch?v=NZOwZN9Xt9g
Sačuvana
Aleksandar Ilic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #739 poslato: April 13, 2014, 02:17:55 pre podne »

Sjajno takmicenje u Vranju, odlicna organizacija, masovna posecenost takmicara kao i publike pune tribine. Ja sam podigao classic(raw) 215 kg 21 god apsolutno najjaci junior zadovoljan sam bice to jos jace veoma uskoro. Cestitam svim takmicarima zaista ima dobrih rezultata.. :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 65 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.044 sekundi sa 13 upita.