TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398009 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 03, 2024, 01:21:54 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: PSIHICKO I FIZICKO ZLOSTAVLJANJE  (Pročitano 15332 puta)
TashaBG
Gost
« Odgovor #22 poslato: Jul 27, 2007, 08:30:43 posle podne »

tvoj izbor decky je da mislis kako mislis,i ja te u suprotno necu ubedjivati
dole imas clanak o sigurnim kucama,pa mozes procitati,a nisam naisla na podatak da se neki muz sakrio u istu

ako ova tema bude jos malo zazivela napisacu slucaj gde je jedan muskarac totalno pukao zbog zene koja ga ponizava,vredja...jer i to je vid zlostavljanja

mogu kasnije navoditi i primere zlostavljanja na radnom mestu od strane bahatih shefova...

Sačuvana
Decky_Nis
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

No limit

« Odgovor #21 poslato: Jul 27, 2007, 08:09:07 posle podne »

Ma slazem se ja ali pazi sta pise u njenoj recenici "Da li znate da je donesen zakon protiv muzeva nasilnika." Zasto je sada to nama receno? Jel mi bijemo svoje devojke, zene pa treba da nam napomene ovaj zakon? A zasto nije napomenula zakon protiv zena. Ocigledno je da je TashaBG ispunjena nekom negativnoscu i to izbacuje ovde. Ne razumem zasto? Ovde  smo da se zezamo a ne prozivamo.
Sačuvana
Don't settle for average!
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #20 poslato: Jul 27, 2007, 08:02:59 posle podne »

Jeste kontras,i nisam ja nista njoj povladjivao,samo kazem da je za mene onaj koji udari zenu untermeschen najgori.Ima i nad muskarcima a pogotovo nad decom,ali budimo iskreni da su najvise zlostavljane zene.Ja licno sam imao nebrojeno takvih slucajeva u okolini i znam o cemu pricam.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Decky_Nis
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

No limit

« Odgovor #19 poslato: Jul 27, 2007, 07:56:30 posle podne »

Molila bih da mi Decky odgovori zasto je tako ironicno rekao da nije iznenadjen zasto sam bas ja pokrenula ovu temu?!
Eto trenutno sam prepuna inspiracija pa postavljam razne teme o zivotu,sutra ce ih biti jos.
Mislim da nije lose diskutovati o svakakvim stvarima a ne samo o ishrani i fitnessu.

Hans svaka cast,nisam takav odgovor od tebe iskreno ocekivala

Zasto mislite da samo nevernice dobijaju batine,ne kazem da ima zena skotina,ali sila nikom nista nije dobro donela.
Sta znace ti samari,pesnicenje itd.

A da li se slazete sa mnom,da postoji i ono tiho psihicko nasilje,kad se primaju nevidljivi samari?Koji mozda jace bole...

Bez uvrede ali verujem da se vecina slaze sa mojom konstatacijom da si kontras i da si puna negativne energije koju izbacujes na forumu. Primetio sam da se tvoji postovi skoro nikada ne slazu sa vecinom ljudi ovde i sto je najgore ubedjena si da si uvek  u pravu. Tebi su devojke sa foruma koje stavljaju sliku ovde devojke koje se prave vazne zato jer izgledaju sjajno a zele da to pokazu ovde, po meni to je cista glupost. I zasto nisi postavila temu kad je vec naslov PSIHICKO I FIZICKO ZLOSTAVLJANJE, da je to problem ne samo kod zena vec i kod muskaraca i dece vec si odmah napala muski deo ne spomenuvsi ove druge i na taj nacin si prikazala sve nas (muskarce) kao takve i ispadosmo svi sovinisti ako mislimo drugacije. A sad kazi ti meni zasto te je Hans iznenadio svojim odgovorom? Mislila si da je i on sovinista a nisi verovala da postoje i drugacijii muskarci? Da ne ispadne ovo kao moj i tvoj sukob pruzam ruku pomirenja i hiljadu izvinjenja.  :P
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #18 poslato: Jul 27, 2007, 07:50:12 posle podne »

Cela poenta je da 90% zena koje prevare,to rade iz emotivnih razloga(Partner ne obraca dovoljno paznje,nema vise ljubavi itd),a 99% muskaraca prevari samo zato sto im se digo da izvinite.
Sačuvana
TashaBG
Gost
« Odgovor #17 poslato: Jul 27, 2007, 07:47:03 posle podne »

Molila bih da mi Decky odgovori zasto je tako ironicno rekao da nije iznenadjen zasto sam bas ja pokrenula ovu temu?!
Eto trenutno sam prepuna inspiracija pa postavljam razne teme o zivotu,sutra ce ih biti jos.
Mislim da nije lose diskutovati o svakakvim stvarima a ne samo o ishrani i fitnessu.

Hans svaka cast,nisam takav odgovor od tebe iskreno ocekivala

Zasto mislite da samo nevernice dobijaju batine,ne kazem da ima zena skotina,ali sila nikom nista nije dobro donela.
Sta znace ti samari,pesnicenje itd.

A da li se slazete sa mnom,da postoji i ono tiho psihicko nasilje,kad se primaju nevidljivi samari?Koji mozda jace bole...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #16 poslato: Jul 27, 2007, 07:43:32 posle podne »

Onda dvaput gora kazna za muskarce koji prevare.
Sačuvana
Decky_Nis
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

No limit

« Odgovor #15 poslato: Jul 27, 2007, 07:41:21 posle podne »

Udario? Ko je rekao da bih je (samo) udario? Pazi u zivotu nisam digao ruku na zensko i nadam se da necu. Zamisli situaciju da imas 2-3 deteta (daj boze) i da se desi to sto sam pomenuo? Razvod i kraj? Nece moci, ne kod mene! Ima da snosi posledice za to sto je upropastila zivot meni deci a za sebe nek trlja glavu u sok sobi. Sve bih mogao da oprostim... ali za neverstvo bih uveo zatvor.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #14 poslato: Jul 27, 2007, 07:36:48 posle podne »

Kako bre da udaris zenu?????Ja nemam srca pa neznam sta da je u pitanju,ako te prevari....dovidjenja razvod i ostavis je bez icega a ne da je bijes...
Sačuvana
Decky_Nis
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

No limit

« Odgovor #13 poslato: Jul 27, 2007, 07:33:23 posle podne »

Koliko se vreme promenilo a i zene iz Srbije u smislu neverstava u zadnjih 20 godina nije ni cudo da je nasilje u porodici u stalnom rastu. Ne kazem da je samo to razlog ni muskarci nisu cvecke. Ne verujem da se zene prebijaju iz cista mira, ako je tako onda u zatvor na 20 godine bez sudjenja a kakvo je ponasanje devojaka danas koje ce sutra biti necije zene... to prebijanje ce biti u jos vecem porastu (u ovom slucaju opravdano). Da moja buduca zena bude kojim ludim slucajem neverna a ne dao joj bog da tako bude, taj panker koga je Fanatic prebio bi bio mali mis u poredjenju sa tim kako bi ona prosla. I zasto nisam iznenadjen da je bas TashaBG otvorila ovu temu.  ::)
« Poslednja izmena: Jul 27, 2007, 07:35:47 posle podne od strane Decky_Nis » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #12 poslato: Jul 27, 2007, 07:27:03 posle podne »

Ma....ja jedino sto bih drugacije postupio je da mu podviknem par puta...ali istu reakciju imam na narkomane i nasilnike...mrak i to je to...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #11 poslato: Jul 27, 2007, 07:21:43 posle podne »

Hajde idemo redom:

-X FRAME...druze veruj mi da ja sa svojih 30god imam dosta inteligencije ali sam sto bi moji drugovi rekli malo mozda kratak na fitilju kada su takve stvari u pitanju,mada ja vise volim reci alergican na junake takvog tipa koji lece svoje komplekse na devojkama jer drugacije ne mogu da se dokazu.
A jel to ispravno??? vecina kaze da nije,ne samo vi na forumu vec i ostali koji znaju za to.Po vecini sam preterao.Da sa time se slazem,verujem da vecina ne bi ni preduzela nesto vec samo prosla pored te devojke ili tome slicno.Ja jednostavno nisam takav,i ovaj tekst nije moje foliranje jer za to nema potrebe vec susta istina iz jednog perioda moga zivota.
Imam kuci nalaz lekara specijaliste koji je doticnog odrzavao u zivotu i na tom nalazu od par strana pise sta sam mu sve naneo od povreda.Taj nalaz mi stoji u prvoj fioci da me podseti da sam skoro zbog idijota otisao u zatvor i da to imam na umu sledeci put.
-E sada vidim da neki postavljaju pitanje ko zna zasto je tukao?
Nije joj bio momak,niti poznanik vec naduvani natripovani kreten koji je utripovao bog zna sta! To mi je ona licno rekla dok se to govedo..ali necu tako da ga nazovem jer je i govedo za tog idijota zivotinja koja se moze uvrediti, totalno zaboavio sta je te veceri radio,i pred sudom se pravio kao da je sa marsa pao.
Bilo kako bilo nazad nema...ja sam obelezen pred zakonom kao nasilna osoba i teretim se za nanosenje teskih telesnih povreda.Sa time moram da nastavim da zivim.
-Ono sto jos nisam napomenuo je i to da su mi kao olaksavajucu okolnost uzeli i to sto sam bio na ratistu na Kosovu i sto pre toga nisam bio osudjivan,kao i svedocenje devojke koju sam branio.
Sačuvana
TashaBG
Gost
« Odgovor #10 poslato: Jul 27, 2007, 06:19:59 posle podne »

To je ona prica STA BI BILO KAD BI BILO.
Fan je uradio to sto je uradio i povratka nema,ali ispricati nesto ovako da kazem poverljivo i intimno,e za to skidam kapu.

E sada,Uostalom, ko zna zasto je on jurio tu devojku i sta je zeleo da joj uradi i zbog cega,to je ta kljucna recenica koja mi para usi.I tera da razmisljam...Da li se to naslucuje neko opravdanje?!Za mogucu primenu sile prema toj jadnoj devojci...koja u trenutku straha trazi pomoc nepoznate osobe...
Sačuvana
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Jul 27, 2007, 06:00:53 posle podne »

Auuu, Fanatic druze, momci su potpuno u pravu. Zaista si preterao. Ne kazem da on nije zasluzio batine, ali bas ovo sto kaze X FRAME, da si ga odalamio pesnicom u glavu verovatno mu nista ne bi bilo a ipak bi sve zvezde video, ovako, ti si bukvalno mogao da ga ubijes da te nisu ti neki ljudi skidali kao sto kazes, kao da je tebi licno ne znam sta uradio... On je ipak pao u komu, i da je umr'o, sta bi bilo? Ti bi robijao zbog necega sa cime nisi imao veze (dok se nisi umesao). Da li bi i onda ovde 10 godina kasnije napisao kako bi to ponovo uradio? I Markoni je u pravu, super si prosao...

Uostalom, ko zna zasto je on jurio tu devojku i sta je zeleo da joj uradi i zbog cega, doduse kapiram da u tom momentu nisi razmisljao o tome ali ipak si preterao po mom misljenju.
« Poslednja izmena: Jul 27, 2007, 06:02:26 posle podne od strane Ogi » Sačuvana
TashaBG
Gost
« Odgovor #8 poslato: Jul 27, 2007, 02:38:02 posle podne »

Otkada se javno progovorilo o porodičnom nasilju i otkada se po zakonu takvo ponašanje kažnjava, mnoge žrtve su se ohrabrile i počele da prijavljuju nasilnike. Ipak, mnoge žene se teško odlučuju da napuste svoju porodicu i dom, zbog dece ali i zbog teške ekonomske situacije. Analizom brojnih prijavljenih slučajeva nasilja, Udruženje sudija za prekršaje zaključilo je da je nasilnik uglavnom muškarac srednje životne dobi i obrazovanja, kao i da se nasilno ponaša češće u potpuno svesnom, a ne u alkoholisanom stanju. MeĂ°utim, kad je u pitanju porodično nasilje, najvažniji je ekonomski faktor, kaže sudija Zoran Pašalić.

Upravo zbog teške ekonomske situacije, mnoge žrtve ne mogu da pronaĂ°u pravo rešenje kako sebi da pomognu. MeĂ°utim, žene koje su bile žrtve i boravile i u sigurnoj kući, kažu da im je žao što ranije nisu napustile nasilnika. One sada pokušavaju da nadoknade izgubljene godine.

U Srbiji mnoge žene trpe teško fizičko nasilje, a prema porodičnom zakonu, dovoljno je da ponašanje jednog člana porodice ugrožava spokoj drugog člana, pa da to bude razlog za intervenciju nadležnih organa.

Resocijalizacija žena

Četiri i po hiljade žena Srbije žrtve su porodičnog nasilja koje su se ove godine obratile za pomoć Savetovalištu za borbu protiv nasilja u porodici. Njihov broj raste iz godine u godinu, saopšteno je dan uoči MeĂ°unarodnog Dana borbe proptiv nasilja u porodici.

Žene žrtve nasilja doživljavaju višegodišnje psihičko, ali i fizičko maltretiranje koje je često jasno vidljivo. Zbog toga je Savetovalište u julu mesecu napravilo sporazum sa Urgentnim centrom da budu zdravstveno zbrinute. TakoĂ°e, sporazum je napravljen i sa ženskim zatvorom u Požarevcu kako bi se pomoglo da se brže resocijalizuju žene koje su ubile muževe nasilnike.

"Svi smo svedoci da nasilja nad ženama i decom u Srbiji ima mnogo, mnogo više čak u seoskoj i ruralnoj sredini nego u Beogradu. Ovde se nasilje trpi godinama, po našim istraživanjima prosek koliko žena trpi nasilje pre nego što se obrati za pomoć je izmeĂ°u 15 i 20 godina. Mi svakodnevno beležimo izmeĂ°u 15 i 20 poziva žena sa decom koje imaju problem sa nasiljem u porodici. To su alarmantni podaci", kaže Vesna Stanojević, koordinatorka savetovališta.

Zlostavljane žene spas nalaze u Sigurnim kućama. Zato je značajno da se napravi više ovakvih prihvatilišta.

Akciji izgradnje Sigurne kuće  priključilo i predstavništvo Japan Tabako Internacionala sa donacijom od 8.000 evra. "Jako mi je drago, i kao ženi i kao nekom ko radi u JTI-u, što smo našli način za saradnju. Te žene dobijaju sigurno mesto na koje mogu da se sklone, sa koga mogu da ojačaju, dobiju neku dodatnu edukaciju, da se osposobe za život i, ako Bog da , tako jače više nikada u životu ne pristanu na nasilje", kaže Aleksandra Radić, predstavnica JTI-a.

132 žene sa decom smeštene su trenutno u tri sigurne kuće, koliko ih ima u Beogradu. Njihov broj se povećao u odnosu na prošlu godinu, kada ih je bilo 83.

Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.125 sekundi sa 17 upita.