TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399990 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 03:01:19 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Savet strucnjaka?  (Pročitano 24279 puta)
Nitro
Gost
« Odgovor #39 poslato: Mart 17, 2009, 05:35:11 posle podne »

Jedino jutarnji kardio ima smisla raditi na prazan stomak...treninga sa tegovima,tu vec ne vidim svrhu...bar prot shejk ako nista drugo...
Od kada sam ubacio suplementacija za vreme treninga i jos pored toga sto imam obrok 2 h pre i nekih pola sta pre isto suplementaciju uopste nedolazi ni do malo premora,cak i ako ponekad teram vise nego sto bi trebalo,i sve ide odlicno....jako je bitno da je organizam podmiren u periodu oko treninga...to moze presudno uticati kako cemo se osecati u toku dana i cak i sutra...
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #38 poslato: Mart 17, 2009, 04:22:33 posle podne »

ja ne znam ni jednog takmicara koji radi trening sa tegovima na przan stomak! To je jednako KATABOLIZAMU
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #37 poslato: Mart 17, 2009, 01:23:07 posle podne »

Kao sto kazes, poptuno besmisleno (osim u specijalnim slucajevima koje ne bih navodio sada i koji svakako nisu potrebni ni malo ozbiljnijim takmicarima a kamoli rekreativcima i pocetnicima)...
Nemojte se zavaravati da cete tako manje jesti ili da primenjujete to u svrhu dijete i sl... SUPERKOMPENZACIJA, sve ce te to morati nadoknaditi posle a plus trening ce biti manje kvalitetan i zamorniji... i kao sto Marko kaze, ako je neki duzi trening zapada se u hiperglikemiju, plus katabolizam...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #36 poslato: Mart 17, 2009, 01:13:07 posle podne »

Uopste mi nije jasno zasto radite treninge na prazan stomak i time reskirate da se srusite u teretani???
Mislite da cete tako biti vise definisani ili sta???  Pa ja to jako retko praktikujem a takmicar sam i ne vidim razlog zasto bi pocetnici ili rekreativci reskirali sa time.
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #35 poslato: Mart 17, 2009, 01:08:42 pre podne »

Kada sam koristio sagorevace pre par godina imao sam i ja neki cudan osecaj, zato sto sam bio dugo budan nocu, poslednji obrok oko 7h, u krevet oko 1 i onda ujutru trcanje ili neka aktivnost uglavnom na prazan stomak. Sve sam to radio iz NE znanja i zbog losih saveta drugih. Kada sam prestao sa sagorevacima, kilaza mi se vracala a ja vezbao i hranio se potpuno isto. Iz licnog iskustva, moze malo traka ili neka laksa aktivnost na prazan stomak i nista vise!
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Mart 17, 2009, 12:58:17 pre podne »

Dokle god se budes drzao tog programa da radis sa tegovima na prazan stomak imaces taj problem,a verovatno ce ti se i desiti da padne s i u nesvest ili da udjes u hipoglikemiju malo vecu!
Sačuvana
PrestigeHD
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Mart 17, 2009, 12:47:06 pre podne »

Zadovoljan sam ja sa treninzima, rezultatima, formom... i ne smeta mi ako forma oscilira malo gore/dole, nastavicu ovakav tip rada (ishrana-trening-AC) jos 40-50 dana dok ne potrosim AC i nadam se postignem rezultate kojima sam tezio sto se tice tezine i skidanja masti (ispod 90kg).
Mene najvise brine ta vrtoglavica, iz razloga sto se javlja sve cesce a danas sam ceo dan malaksao posle treninga, pa me interesuje na koji nacin bi mogao da resim taj problem a da resenje prilagodim mom programu na koji sam navikao i koji mi odgovara i daje rezultate (ujutru AC i trening na prazan stomak, korigovana ishrana).
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Mart 17, 2009, 12:20:03 pre podne »

Vezbanjem sa tegovima na prazan stomak uzrokuje pad secera i vrtoglavicu,a sto se tice sagorevaca doci ces i u fazu da ces i sa njim gubiti na snazi ili na kondiciji...organizam ne moze dugo ici uzlaznom putanjom,tako da ti je ta pauza od 7 dana samo psihicki pad,pokusaj da nadjes neku izmenu u treningu ili pojacaj unos proteina i malo hidrata.
Sačuvana
PrestigeHD
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Mart 16, 2009, 11:18:20 posle podne »

Sve ide po planu i uspeo sam da sa 105kg sidjem ispod 95kg, da podsetim da mi je krajnji cilj ispod 90kg. Zadovoljan sam sa postignutim rezultatima pa cak i da vise ne skidam kile ali bicu istrajan do kraja, forma mi je odlicna, imam dosta snage jel radim i sa tegovima pored kardia, u ogledalu se vidi ogromna razlika ali ne samo u izgubljenoj tezini vec i u misicnoj masi, ali imam par pitanja.

Posto sam vec rekao da jedino koristim AC ujutru na prazan stomak i pravac u teretanu na prazan stomak, potrosio sam prvo pakovanje i napravio pauzu 7 dana i sada sam poceo sa drugom kutijom (poslednjom). U tih 7 dana u kojima nisam koristio AC moji treninzi su bili 20% losiji, jednostavno nisam mogao da izdrzim sve napore, cak sam probao da ne idem na prazan stomak ali sve je bilo isto, cim sam ponovo poceo sa AC opet mi se forma i svezina vratila za 2 dana. Jel to normalno ili se ja tripujem? Mislim da sam dobro primetio posto stvarno svaki trening radim 100% do iznemoglosti i ne stedim se pa dobro poznajem svoje granice.

Tokom ovog perioda imao sam samo jedan problem sa bolovima u desnom listu pa sam pauzirao 3-4 dana ali sad je sve OK, druga stvar koja me "plasi" je vrtoglavica koju sam vec spomenuo. Nekada mi se javlja pred kraj treninga kada uzmem tegove ali sam to do sad znao dobro da osetim i iskontrolisem ali danas mi se desilo da sam se jedva istusirao (mislio sam da cu pasti u nesvest) i ovu poruku pisem kasno uvece a jos uvek mi nije dobro a lepo sam se najeo i napio. Sta moze biti problem i resenje?
Ishranu sam gorigovao prema vasim savetima i sada se hranim malo jace nego na pocetku.

Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #30 poslato: Februar 28, 2009, 07:32:40 posle podne »

Zola je iskusan vezbac te vec dobro poznaje na koji nacin dobija najbolje rezultate, ali pocetnici ce 99% zapatiti povredu ledja od trbusnjaka sa opterecenjem, najpre zbog nepravilne tehnike, drugo zbog slabosti donjeg dela ledja, trece zbog preforsiranja
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Februar 26, 2009, 04:00:25 posle podne »

Upravo tako,svi lako kopiraju neke stvari.Ipak ja sam za opciju da do cilja treba ici sa sto manje napora i sto manje rizika.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #28 poslato: Februar 26, 2009, 12:47:50 posle podne »

Veruj mi Marko da sam za ovih mnogo godina pokusao sve i svasta u vezi trbusnog zida.Nije bila problem definicija vec masa kocki.I dobio sam je tek onda kada sam poceo raditi sa opterecenjem,na druge nacine kao da nije bilo reakcije.Svestan sam rizika,ali idem polako dalje.Nikome to ne savetujem i cak i govorim da je jako opasno.Medjutim primetio sam da me u mojoj teretani mnogi kopiraju sto se toga tice iako ih savetujem da to ne cine.Nadam se da se neko nece povrediti.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Februar 26, 2009, 11:07:23 pre podne »

i on ih je radio pazljivo i moro je na operaciju.Sto se tice misicne mase trbusnog zida nema potrebe za opterecenjem,zato sto vecina osnovnih vezbi tezinskih angazuje nesvesno trbusni zid i kontrakcije su izuzetno jake.A skidanje BF sa tog dela radi se dijetom i cardio treningom
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #26 poslato: Februar 25, 2009, 10:59:50 posle podne »

Da, secam se toga pricao nam je svima.Veoma riskantno i moze da bude nazalost veoma bolno.Trudim se Marko da ih veoma pazljivo radim.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Februar 25, 2009, 10:39:01 posle podne »

To ne bih savetovao ni rekreativcima ,ni pocetnicima...Pedja je imao neprijatno iskustvo i operaciju,kada se on bude javio prenece vam utiske povodom tih trbusnjaka sa opterecenjem.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.102 sekundi sa 17 upita.