TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398541 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 27, 2024, 07:42:18 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 26 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Tunjevina  (Pročitano 99110 puta)
Nitro
Gost
« Odgovor #145 poslato: Oktobar 01, 2009, 10:02:56 posle podne »

Mistral?e sad si mi unistio nadu :(  ;D :D
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #144 poslato: Oktobar 01, 2009, 06:43:22 posle podne »

Imas testeninu od heljde, a inace to su kao zrnca izmrvljena...

Ja sam jos davno prvi put ceo za heljdu kada sam spavao na jastuku od heljde, i sve unutra onako zrnca... super je jer je antialergijski jastuk :D
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #143 poslato: Oktobar 01, 2009, 06:40:47 posle podne »

jeftina je testenina od heljde...
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #142 poslato: Oktobar 01, 2009, 06:39:57 posle podne »

a cekaj .heljda je biljka...ne razumem kako mislis jefina je heljda..jel testenina neka od heljde il se to jede kao zrno tipa ovsene ?:S
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #141 poslato: Oktobar 01, 2009, 06:37:28 posle podne »

Da, heljda je zitarica... Probaj, slicno jako kao integralna testenina... mozda i lespe... probaj "Zlatiborski rezanac", u svakoj zdravoj hrani imas... ali od heljde naravno, jer ima i neki drugi beli bzvz

i jeftina je ta heljda ... svega 25din...
baš sam ga probala.. extra je i zasta se brzo i lako spema a kombinovaću ga sa mojom omiljenom kombinacijom - spanać + ella :)

Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #140 poslato: Oktobar 01, 2009, 06:34:19 posle podne »

http://www.nutritiondata.com/facts/cereal-grains-and-pasta/5683/2

buckwheat
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #139 poslato: Oktobar 01, 2009, 06:28:18 posle podne »

Neznam kako se kaze,tako da dok ne saznam to nemogu da proverim..i mene interesuje
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 790


Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #138 poslato: Oktobar 01, 2009, 04:24:51 posle podne »

Je l heljda ima nizak gi?
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #137 poslato: Oktobar 01, 2009, 03:55:28 posle podne »

Ja u tim zdravim hranama ne uzimam nista osim ovsenih...Mozda sad izadju i ''integralne' ovsene pa onda necu ni njih tu da kupujem  ::) ;D

Inace jel zna neko kako se kaze ta heljda na engleskom,da proverim je malo
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #136 poslato: Oktobar 01, 2009, 12:44:55 posle podne »

Da, heljda je zitarica... Probaj, slicno jako kao integralna testenina... mozda i lespe... probaj "Zlatiborski rezanac", u svakoj zdravoj hrani imas... ali od heljde naravno, jer ima i neki drugi beli bzvz
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 270

« Odgovor #135 poslato: Oktobar 01, 2009, 12:25:26 posle podne »

Хељда житарица...И то што кажеш,само туна.
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Nitro
Gost
« Odgovor #134 poslato: Septembar 30, 2009, 10:19:02 posle podne »

Ma sta ce ti to samo udri tunu solo..
Inace ta heljda jel to neka zitarica?sta je to...nikad nisam nista probao od toga...znam da su bile po pekarama one pite od heljde i to isto nisam jeo zato sto je izgledalo odvratno..tipa zelje viri iz peciva..uzas :D
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #133 poslato: Septembar 30, 2009, 08:58:00 posle podne »

 8) 8) 8)

verovatno bi bilo kvalitetnijne od onog kupovnog  :)
alo to trazi dosta vremena za pripremu,da bi dobio nista posebno  :)
potrazi po netu recepte pa vidi da li moze da se sta modifikuje da bude sto kvalitetnije  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 270

« Odgovor #132 poslato: Septembar 30, 2009, 07:22:25 posle podne »

A aко ставим интегрално или хељдино брашно,је л' би онда ваљало,иде ли баш пуно брашна ?То бих јео када нисам кући,нека варијанта уместо оне стандардне, бело месо и пиринач.
« Poslednja izmena: Septembar 30, 2009, 08:47:04 posle podne od strane Viljuska » Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #131 poslato: Septembar 30, 2009, 05:54:21 posle podne »

 8) 8) 8)

A je l mogu papaline u microtalasnoj da se peku?

ne bih preporucio  :)
da bi se "ubio ukus" jetre i zeludca,potrebno je da se
dobro zapeku,a u mikrotalasnoj je to megocune  :)
ja cesto koristim mikric,kako ga od miloste zovem,ali nije za ribu  :)
imas za par hiljada one male pakace,koji su svrseni,a pare se brzo
vrate kroz manje utrosenu struje nego da svaki put peces u rerni od sporeta :)

Може ли неко да ми каже како се праве пљескавице од рибе,која је најбоља за то,шта од зачина....?

kao klinac sam voleo da mi to kuci prave,jer je otac strastveni pecaros,ali znaj da se
svuda koristi kukuruzno ilin neko drugo brasno kao vezino sredstvo,tako da tih ne bi preporucio  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Stranice: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 26 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.091 sekundi sa 18 upita.