TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398541 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 27, 2024, 07:36:06 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 26 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Tunjevina  (Pročitano 99108 puta)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #130 poslato: Septembar 30, 2009, 03:30:42 posle podne »

Може ли неко да ми каже како се праве пљескавице од рибе,која је најбоља за то,шта од зачина....?

kosrite se ostaci ribe koji ne idu u filete
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #129 poslato: Septembar 30, 2009, 02:30:34 posle podne »

Sta ce ti to ..cini mi se da imas one fisburgere u toj varijanti a za to se koristi filet oslica
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 270

« Odgovor #128 poslato: Septembar 30, 2009, 02:04:51 posle podne »

Може ли неко да ми каже како се праве пљескавице од рибе,која је најбоља за то,шта од зачина....?
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #127 poslato: Septembar 30, 2009, 08:50:39 pre podne »

8) 8) 8)

ja pecem,ali ih ne uvijam u foliji,vec ih pecem na foliji u plehu,tj,nikako da se uvija  :)
pospem i izmesam,dok je jos smrznuto sa mesavinom limunovog soka,belog luka u prahu i dosta bibera i pecem oko
30-40 min,ali veoma blizu grejacima,kako bi porumebele i postale res i krskave-kao cips :)
znaci,za dobar ukus je jako bitno zacini,da riba bude sto sitnija i sto slicnije velicine i da se
res ispece :)
onda je istoga ukusa kao ona przena,tj,meni cak i lepse :)

iskreno ti preporucujem ove incune iz tempa,koje sam naveo gore,i koje prodaju
kao papaline  :)
tako su sitni i svi su iste velicine,kao da su nacrtani  :)
prosto savrseni za pecenje  :)


E, probaće se danas i taj recept. ;)
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #126 poslato: Septembar 30, 2009, 08:44:54 pre podne »

Sardina eva i tunjevina mistral u komadina... na nasem trzistu nista bolje kada je u pitanju kvalitet...

Moze sve u mikrotalasnoj, ali meni je sve iz mikrotalasne odvratno, izgubi pravi ukus, socnost... plus najvise me nervira kada se pregreje hrana i onda ne moze da se ohladi vekovima... u sredini uvek bude vrela...
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 790


Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #125 poslato: Septembar 30, 2009, 07:11:48 pre podne »

A je l mogu papaline u microtalasnoj da se peku?
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #124 poslato: Septembar 30, 2009, 12:26:18 pre podne »

 8) 8) 8)

ja pecem,ali ih ne uvijam u foliji,vec ih pecem na foliji u plehu,tj,nikako da se uvija  :)
pospem i izmesam,dok je jos smrznuto sa mesavinom limunovog soka,belog luka u prahu i dosta bibera i pecem oko
30-40 min,ali veoma blizu grejacima,kako bi porumebele i postale res i krskave-kao cips :)
znaci,za dobar ukus je jako bitno zacini,da riba bude sto sitnija i sto slicnije velicine i da se
res ispece :)
onda je istoga ukusa kao ona przena,tj,meni cak i lepse :)

iskreno ti preporucujem ove incune iz tempa,koje sam naveo gore,i koje prodaju
kao papaline  :)
tako su sitni i svi su iste velicine,kao da su nacrtani  :)
prosto savrseni za pecenje  :)
« Poslednja izmena: Septembar 30, 2009, 12:30:10 pre podne od strane Johnny Bravo » Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #123 poslato: Septembar 30, 2009, 12:02:58 pre podne »

 8) 8) 8)

Pa sta je onda, objasni?
Откуд знаш шта једеш кад тако фино самељу,можда је пола од тога млевени пингвин ,шалим се,али зна се да се у
прехрамбеној индустрији ништа не баца,ни ово није изузетак.Лепо се искористе сви остаци,мало квалитетн. остатка мало осталога,али ево Џони Браво се не жали. ;D
Једете ли можда  сардине,она ровињска сардина има грозан мирис,као да је ваде из канализационог отвора,а не из мора?

[/quote]

ukus mi bas odgovara,pa ako sam preziveo do sada..... ;D

Kada jedem sardine, najčešće izbor pada na Evu. Jeste skuplja ali mi se dopada... Ne volim kada vidim ogromne i baš čvrste kosti u konzervi sardine. Sa Evom nemam taj problem.

stvarno im je odlicna  :)
ali je i malo skuplja od ostalih  :)
od sardina sada jedem onu domacu,golden fish,pakovanje je od
360g,tj,270g sardine,tako da mi je jedna konzerva taman za obrok  :)


Kada jedem sardine, najčešće izbor pada na Evu. Jeste skuplja ali mi se dopada... Ne volim kada vidim ogromne i baš čvrste kosti u konzervi sardine. Sa Evom nemam taj problem.
Sta mislite o incunima?

to je ustvari nesto kao papalina samo sitnije  :)
uzimao sam u mesari matijevic,nije lose  :)
sada ih kupujem zamrznute u tempu  :)
prodaju ih kao papaline,ali su zapravo incubi,u pakovanjima su od
2,5kg i cena tog pakovanja je oko 240  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Nitro
Gost
« Odgovor #122 poslato: Septembar 29, 2009, 09:52:22 posle podne »

Vid cune prava pionirska !?  ;D :D

Dont ban me for this ,nije nista vulgarno i bezobrazno!I HAD TO hhhh

Inace nemogu da se setim gde sam procitao ,bese neka incun,tuna mesavina ...de li sam jeo to ...Jel to morska il recna XD
« Poslednja izmena: Septembar 29, 2009, 09:54:18 posle podne od strane Nitro » Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 790


Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #121 poslato: Septembar 29, 2009, 09:48:58 posle podne »

Kada jedem sardine, najčešće izbor pada na Evu. Jeste skuplja ali mi se dopada... Ne volim kada vidim ogromne i baš čvrste kosti u konzervi sardine. Sa Evom nemam taj problem.
Sta mislite o incunima?
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #120 poslato: Septembar 29, 2009, 08:46:32 posle podne »

Kada jedem sardine, najčešće izbor pada na Evu. Jeste skuplja ali mi se dopada... Ne volim kada vidim ogromne i baš čvrste kosti u konzervi sardine. Sa Evom nemam taj problem.
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 270

« Odgovor #119 poslato: Septembar 29, 2009, 07:09:09 posle podne »

Pa sta je onda, objasni?
[/quote]
Откуд знаш шта једеш кад тако фино самељу,можда је пола од тога млевени пингвин ,шалим се,али зна се да се у
прехрамбеној индустрији ништа не баца,ни ово није изузетак.Лепо се искористе сви остаци,мало квалитетн. остатка мало осталога,али ево Џони Браво се не жали. ;D
Једете ли можда  сардине,она ровињска сардина има грозан мирис,као да је ваде из канализационог отвора,а не из мора?
« Poslednja izmena: Septembar 29, 2009, 07:10:41 posle podne od strane Viljuska » Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #118 poslato: Septembar 29, 2009, 05:52:05 posle podne »

 8) 8) 8)

Verovali ili ne tunjevina u ovom periodu mi jako nedostaje  :)   Jedva cekam da opet mogu da je jedem u kombinaciji sa mojim omiljenim pirincem.

ja itekako verujem  :)
kombinacija ukusa pirinca i tune mi je vrh :)
koliko god da jedem,nikako da dosadi  :)


inace,sitnu tunjevinu koju spominjete i ogovarate  ;D  jedem
vec godinama  :)
meni bas odgovara i9 ukusnija mi je od one u komadima  :)
tacnije,ja uvek mesam tunu sa necim,takjo da su mi ti komadici savrseni  :)
ja je uvek placam oko 50 din...ali i ja sam primetio da cena raste iz godine u godinu,i
da cene bas osetno variraju,tako nda mora dobro da se pratye cene :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #117 poslato: Septembar 29, 2009, 05:06:03 posle podne »

slažems e sa nitrom.. što krupniji komadi ribe to bolje!
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #116 poslato: Septembar 29, 2009, 03:44:55 posle podne »

Kupujte tunu u komadu i rezen problem
Sačuvana
Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 26 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.232 sekundi sa 17 upita.