TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398541 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 27, 2024, 05:58:20 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 23 24 [25] 26 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Tunjevina  (Pročitano 99096 puta)
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #25 poslato: Mart 22, 2009, 02:37:09 posle podne »

Johhny mislio sam na "normalni"  :)... i to iz mikrotalasne je sigurno nikakvo, ipak je pravo kuvanje pravo kuvanje  ;)

Em sto je bolji i kavalitetniji, nego je meni integralni i lepsi 3 puta... Krupnije je zrno, socnije je nekako... Kod nas ima super integralni da se kupi, zove se nesto "galina...", ne mogu da se setim, neka kokoska mislim da je nacrtana i mislim da je italijanski... jako ukusan
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #24 poslato: Mart 22, 2009, 02:01:15 posle podne »

integralni pirinac zahteva malo duze kuvanje, ali je mnogo zdraviji... 
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #23 poslato: Mart 22, 2009, 12:37:07 pre podne »

 8) 8) 8)

Meni je extra tuna sa sitno seckanim crnim lukom i kecapom :)

A pirinac kuvam u mikrotalasnoj :)
Izmerim kolicinu,stavim vodu i unesem koju sam kolicinu
pirinca stavio i to je to :)

Sa vodom naravno, zar se riza uopste moze kuvati sa mlekom  ???, pa pola bi isparilo, steta je to  :D...

Pa zar nikada nisi cuo za sutlijas  ;D
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12954


Never give up!

« Odgovor #22 poslato: Mart 21, 2009, 10:52:23 posle podne »

Zoli pojedes 500g odjednom u off?:P pih ja samo 100 lol...500 mu dodje negde ...400g hidrata... xD au...

Pojedem ja i vise :) ali rasporedim u toku dana. Pa imam do 118kg u off sezoni.Ove godine zelim jos vise.
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #21 poslato: Mart 21, 2009, 10:04:20 posle podne »

Zoli pojedes 500g odjednom u off?:P pih ja samo 100 lol...500 mu dodje negde ...400g hidrata... xD au...
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #20 poslato: Mart 21, 2009, 09:26:42 posle podne »

Najbolje kada se pripremi u pravom loncu koji je bas za rizu, sto je pod pritiskom, i brze se dosta napravi... ali treba ga imati  :D
Sačuvana
tenssa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 12

« Odgovor #19 poslato: Mart 21, 2009, 08:35:41 posle podne »

Sa vodom verovatno.
Najbolji odnos (kako su pisali neki) je 2 prema jedan, tj dve trecine voda, a jedna trecina pirinach/riza, tako se ne raspada zrno, bude skoro kao za rizoto.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12954


Never give up!

« Odgovor #18 poslato: Mart 21, 2009, 08:25:23 posle podne »

zoltane sa cim da skuvam pirinac?sa mlekom ili vodom?

Sa vodom.Nema na cemu, videces ukusno je a ti mozes tu jos mnogo toga kombinovati po zelji.Moze tuna i sa recimo integralnim testom.Mada meni bas i nije nesto ukusno vec lepse mi je sa pirincem.
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #17 poslato: Mart 21, 2009, 08:13:58 posle podne »

Sa vodom naravno, zar se riza uopste moze kuvati sa mlekom  ???, pa pola bi isparilo, steta je to  :D...
Sačuvana
dragan986
Gost
« Odgovor #16 poslato: Mart 21, 2009, 07:30:43 posle podne »

NITRO hvala na savetima,iskoristicu tvoje i Zoltanove savete...pozzz
Sačuvana
dragan986
Gost
« Odgovor #15 poslato: Mart 21, 2009, 07:28:06 posle podne »

zoltane sa cim da skuvam pirinac?sa mlekom ili vodom?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12954


Never give up!

« Odgovor #14 poslato: Mart 21, 2009, 06:33:21 posle podne »

Ako nisi na low hidratima probaj ovo.Skuvas malo pirinca,stavis tunu,malo kecapa,malo ella sira.Pomesas sve i eto odlicnog obroka za tapacirung  ;)
Inace u off sezoni ja skuvam oko 500gr pirinca-belog u veliku serpu,stavim jedno tri tune,pola ella sira,kecapa sve to izmesam i udri!  ;D
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #13 poslato: Mart 21, 2009, 05:23:19 posle podne »

brate...kad sam na lowcarb nemogu da docekam obrok sa tunom a ti se gadis  ::) ::) ::)
nisam je jeo 4 meseca sad samo crveno meso ...al zato od maja...ima da dobijem krljusti...stvarno nevidim sta fali tuni,mada one bas jeftine mogu da imaju ocajan ukus jer tu stavljaju sve i svakakve delove...inace uvek iscedi ulje jer onda ima ocajan ukus svaka....dodaj maslinovo,od kostica grozdja ,luka paradajza eto sta znam ...i lebac neki i da pucas :)
Sačuvana
dragan986
Gost
« Odgovor #12 poslato: Mart 21, 2009, 03:30:27 posle podne »

i ja se nadam,probacu razne kombinacije jer sam na zalost komplikovan sto se hrane tice,probirljiv sam ;)
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 514

« Odgovor #11 poslato: Mart 21, 2009, 03:28:52 posle podne »

Nema na čemu, nadam se da će ti ovako ukus tunjevine biti lepši  ;)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 23 24 [25] 26 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.278 sekundi sa 18 upita.