TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398541 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 27, 2024, 05:36:44 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Tunjevina  (Pročitano 99024 puta)
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 283

« Odgovor #85 poslato: Septembar 25, 2009, 10:45:55 pre podne »

Ja evo upravo sad došao iz Maxija, uzeo Mistral u salamuri, ali cena redovna - 99 dinara, kao i obično...
Možda je samo u nekim Maxijima na akciji, a ne u svim...


Inače, K+ u salamuri, u Idei je 89 din.. ako neko zna da ima negde jeftinije nek javlja, ovo je najjeftinija u salamuri koju sam ja našao...

Inače, do skoro je bila K+ u maslinovom ulju 110 dinara i ponekad sam nju uzimao... Ne znam da li je to zato što sam navikao na ovu u vodurini, ali ta u maslinovom ulju mi je bila baš extra ukusna... sad je poskupela na 125 dinara i više je ne uzimam...
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1636

« Odgovor #84 poslato: Septembar 25, 2009, 10:26:48 pre podne »

mistral, eva...  isprobavaj i nacices onu koja ti odg...
mistral obozavam, samo me nervira sto cene stalno variraju... u metrou ih nema, a u maxiju i tempu se samo penju i padaju i to po 20 din ponekad...
u maxiju je sada na akciji i kosta 80 din u ulju a 90 u vodi ...
Sačuvana
Maximmm
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 24

« Odgovor #83 poslato: Septembar 25, 2009, 10:16:58 pre podne »

mistral, eva...  isprobavaj i nacices onu koja ti odg...
mistral obozavam, samo me nervira sto cene stalno variraju... u metrou ih nema, a u maxiju i tempu se samo penju i padaju i to po 20 din ponekad...
Sačuvana
Ă°ido na Adu, dobro si Ă°engra.
MarK3
Flamer
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1636

« Odgovor #82 poslato: Septembar 25, 2009, 09:53:06 pre podne »

jel' zna neko neku dobru tunjevinu, al' da je jeftina, posto je uvek kupujem na veliko??
mistral, eva...  isprobavaj i nacices onu koja ti odg...
Sačuvana
Maximmm
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 24

« Odgovor #81 poslato: Septembar 25, 2009, 09:49:46 pre podne »

ja kupujem neku nemacku Tunnenstucke :D ako ti nesto znaci... ta mi je omiljena. Gledaj samo da budu komadi i neces puno pogresiti
pa koja je cena? :)
kapiram da kada pomesam sa ellom mogu da pojedem i najgoru na svetu... samo je bitno, kao sto i sama kazes, da je u komadima zbog kvaliteta...
Sačuvana
Ă°ido na Adu, dobro si Ă°engra.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #80 poslato: Septembar 25, 2009, 07:39:18 pre podne »

ja kupujem neku nemacku Tunnenstucke :D ako ti nesto znaci... ta mi je omiljena. Gledaj samo da budu komadi i neces puno pogresiti
Sačuvana
Maximmm
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 24

« Odgovor #79 poslato: Septembar 25, 2009, 12:44:15 pre podne »

jel' zna neko neku dobru tunjevinu, al' da je jeftina, posto je uvek kupujem na veliko??
Sačuvana
Ă°ido na Adu, dobro si Ă°engra.
**Dar3**
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1001

myspace.com/dar3_mkd

« Odgovor #78 poslato: Septembar 24, 2009, 11:35:43 pre podne »

pa jel ako se iscedi do smrti tako odu sve te masti?
Tj da nije ta mast u kcal info u stvari njena prirodna mala kolicina masti koju ima u sebi recimo pise 8g na 100g i 1g zasicenih samo...e sad dal je to zbog tog dodatog ulja il je prirodno neznam al zanima me koliko mogu stvarno da ''odu '' te masti jer ja kazem -iscedim je do smrti
Sačuvana
Kada bi batine nekoga naucile pameti,najpametniji bi bili bikovi...a to sam JA!
MarK3
Flamer
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1636

« Odgovor #77 poslato: Septembar 24, 2009, 11:27:20 pre podne »

hhhhhh svi kazu kako iscede tunjevinu a niko da mu odgovori na pitanje :D ;D nitro i mene isto zanima...
koje bre pitanje ? :D
Sačuvana
**Dar3**
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1001

myspace.com/dar3_mkd

« Odgovor #76 poslato: Septembar 24, 2009, 11:26:00 pre podne »

hhhhhh svi kazu kako iscede tunjevinu a niko da mu odgovori na pitanje :D ;D nitro i mene isto zanima...
Sačuvana
Kada bi batine nekoga naucile pameti,najpametniji bi bili bikovi...a to sam JA!
MarK3
Flamer
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1636

« Odgovor #75 poslato: Septembar 24, 2009, 11:22:40 pre podne »

pa jel ako se iscedi do smrti tako odu sve te masti?
Tj da nije ta mast u kcal info u stvari njena prirodna mala kolicina masti koju ima u sebi recimo pise 8g na 100g i 1g zasicenih samo...e sad dal je to zbog tog dodatog ulja il je prirodno neznam al zanima me koliko mogu stvarno da ''odu '' te masti jer ja kazem -iscedim je do smrti
takodje.... stavim je u metalnu cediljku koja je na serpici i iscedim je sa casom... znaci suva je kao barut :D
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #74 poslato: Septembar 24, 2009, 11:00:03 pre podne »

pa jel ako se iscedi do smrti tako odu sve te masti?
Tj da nije ta mast u kcal info u stvari njena prirodna mala kolicina masti koju ima u sebi recimo pise 8g na 100g i 1g zasicenih samo...e sad dal je to zbog tog dodatog ulja il je prirodno neznam al zanima me koliko mogu stvarno da ''odu '' te masti jer ja kazem -iscedim je do smrti
Sačuvana
GoranKS
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2040


Muški trener u teretani

« Odgovor #73 poslato: Septembar 24, 2009, 08:40:33 pre podne »

Ja je samo dobro icedim poklopcem,a zadjih dvadesetak dana pred takmicenje samo kuvana :(
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #72 poslato: Septembar 24, 2009, 08:26:13 pre podne »

upravo, kada se tunjevina ispere pod vrelom vodom bude zaista skroz nemasna...   ja vise ne nalazim tunu u salamuri pa je uglavnom perem
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #71 poslato: Septembar 24, 2009, 01:22:36 pre podne »

 8) 8) 8)

ja otvorim poklovac ali ga ne skidam,vecga vratim na mesto,stavim na bocnu stranu
konzervu da se iscedi,i kad ulje prestane da curi,ja jedem  ;D

a kada sam bas bas na defki,istresem je i vecu metalnu cediljku za caj i isperem pod
mlakom vodom uz mesanje  :)

sto kaze Nikolic,bude toliko suvo da mora da se svaki zalogaj gura sa vodom  :)
i ja isto koristim paradajz da ublazi efekat suvoce  ;D

Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Stranice: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.128 sekundi sa 18 upita.